Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    16. Srpanj 2018. 15:49

Justme123

Aurora nasmijala sam se komentaru tvog prijatelja veterinara, iako je vjerojatno u pravu. Sto se OGTT-a tice, to se najcesce radi od 24. do 28. tjedna, ali nema nikakvih problema ako ga napravis i u 30 tjednu tak da ne kuzim taj komentar TREBALI STE VEC 🙄

🤣 ni ja ne kužim, al nema veze, ići ću ga 
    sad napraviti😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Isssa
    16. Srpanj 2018. 15:54

Aurora

Isssa

Aurora

Isssa

Aurora

Isssa

Sretno svima na pregledima, ja idem sutra u 19:30 privatno, nekako mi je predug period bez uzv-a, zadnji uzv sam imala 14.06, nakon toga samo pregled 4.07 i začepila u Petrovoj, tamo opet nisu radili UZV, za 2 tjedna idem opet u Petrovu na kontrolu, ali to je opet samo pregled bez UZV-a, jesam luda ili to nije normalno??????

Ja sam isto dugo bila bez uzv-a, radila 11.5.kod svog ginekologa, a onda u Petrovoj isto ostala pa ništa sve do prošlog tjedna kad sam molila ginekologa da napravi uzv jer je prošlo skoro 2 mj. Mislim da je normalno da nisu česti uzv, ali ja se nekako sigurnije osjećam. Isto sam se sutra naručila privatno jer mi je idući pregled tek za 6 tj. kod mog ginekologa, a meni je to duuuuugo…
    Gdje si ti privatno? Ja se naručila kod dr. Škrablin jer sam kod nje bila u Petrovoj, iako je prepreskupo, al jednom ću otići pa vidjeti…

Znači i kod tebe ista stvar 😤, sad kak se sve primiče kraju moja gin je rekla da su češći pregledi a kod mene ispadnu rijeđi, ona je na GO i sad sam prepuštena sama sebi, preporučila mi je da idem u TA ali pošto je bila ta bolnica između sve mi se poremetilo, valjda svaki misli da je onaj drugi to napravio 😤😤😤😤😤
    Kod Škrablinke idem u TA 30.07 na pregled
    A privatno sam se naručila kod dr. Ayoub Magid u Zaprešiću, jedva čekam da vidim jel sve OK, dali se cerviks još skratio ili ovo mirovanje ima smisla.
    Bruncilivjerujem da znaju šta rade, ipak se nas trudnice prati pod povećalom 😀

Jedino kad ih se direktno pita onda se nešto dobije. Ja sam tak za uzv pitala, isto je ginekolog rekao da ne zna jel sad trebam ići dalje u Petrovu TA ili kod njega, a u Petrovoj da ni oni ne znaju, da će mi reći moj ginekolog😞 na kraju sam ja zbog uzv odlučila ostati kod njega jer se u Petrovoj ne radi na pregledima. Danas zovem sestru i pitam jel ja trebam na ogtt, kaže ona trebali ste još u 24tj.😆😤 Eto 😀
    Sretno i javi jel sve okej!

Eto, nezna se ko pije ko plača 😂, baš smo pogodile bit u zadnjem tromjesečju kad je vrijeme GO, živo me zanima tko će me poroditi ako ubrzo završim u rađaoni, možda veterinar iz obližnje ambulante 😂😂😂😂

😂🤣😂🤣 ja imam prijatelja veterinara koji je nakon što je bio na ženinom porodu rekao da je on nježniji s ovcama, kravama… nego ginekolozi prema nama😂🤣

😂😂😂😂😂😂 ufffff, ako je tak onda rađe biram veterinara 🤣🤣🤣🤣🤣😋

christyy
    16. Srpanj 2018. 16:11

Anđeo- magnezij malat.. nema ga baš u ljekarnama za kupiti. Ja sam ga našla u dm-u (oni malo veći dm dućani koji imaju ljekarnu unutra).. Ugl. pisala je Jelena kako joj pomaže s probavom pa sam išla probati..

Isssa
    16. Srpanj 2018. 16:30

Jel gledate doček nogometaša? Ja tulim ko kišna godina 😭😭😭😭😭, srce mi je veliko ko kuća 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

• Anđeo_
    16. Srpanj 2018. 16:31

Christyy- ahaa hvala na objašnjenju
    Jesam ja jedina koja je plakala kad je avion sletio i dečki počeli izlazit 😳🔝😂 suze su rekle u potocima a dragi me izbezumljeno gledao i pitao jesam dobro 😂😂 reko jesam i onda sam se smijala i plakala u isto vrijeme 😆

petrapp2605
    16. Srpanj 2018. 16:33

I ja tulim...kad bi barem uvijek tako složni i ponosni bili! 

Isssa
    16. Srpanj 2018. 16:45

Cijelo vrijeme tulim 😂, od kad su sletili, pa ovo je ČUDO, koji ponos, koje veselje, uf da ne moram mirovati bila bi na trgu cijeli dan 😀, srebro zlatnog sjaja😀😀😀😀

Baby.nb1
    16. Srpanj 2018. 17:24

Da, da, suze cijeli dan 😂😂😂❤️🇭🇷 ma nek teku, ponos do neba

url=https://lilypie.com]

Dija85
    16. Srpanj 2018. 17:44

Ja isto gledam, stvarno, koliko ljudi, svaka čast! A jeste vidjele nerede u Francuskoj poslije pobjede? Strašno, sramota. A vidi nas! Složni i ponosni! 

Isssa
    16. Srpanj 2018. 18:08

Dija85

Ja isto gledam, stvarno, koliko ljudi, svaka čast! A jeste vidjele nerede u Francuskoj poslije pobjede? Strašno, sramota. A vidi nas! Složni i ponosni!

Ma Francuzi su....bolje da ne napišem, izbaciti će me s foruma 😂, a naši, ponos do neba 🇭🇷, neznam kaj bi bilo da smo pobijedili, pa cijela Hrvatska bi bila u ZG😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.