Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Veljača 2018. 18:41

PlavaBorovnica, nadam se da ce se bakterija brzo rijesiti :)
    Malac, da, u pravu si oko ovih miligrama, cinilo mi se previse da je to 5000, ali ocito tako ispada..
    Brojis si tjedne od prvog dana zadnje menstruacije, nije tesko za izracunati..
    Trudnasam, ides na lilypie - pregnancy, odaberes izgled stickera i ides na get ticker code, odaberes onaj za forume mislim, i kopiras u svoj potpis na svom profilu od klokanice.
    Ne sjecam se ni ja vise, pa ako zna netko..
    Ja sam bila na 3 uzv-a vec, sad na zadnjem se culo srce kad sam bila 6+2, plod je bio za 6+0. Za tjedan dana imam kontrolu.

malac_28
    24. Veljača 2018. 18:50

Teta55 po tome sam 4+5 :)

Isssa
    24. Veljača 2018. 19:17

Meni je termin 5.09, mislim da sam među prvim trudnicama na ovom forumu za porod 😀

Endzrue
    24. Veljača 2018. 19:43

Meni je termin između 26.10-29.10. Nisam još bila na pregledu.. Zanima me kada su vam počele mučnine ako je već negdje o tome pisano ići ću provirit al baš me zanima 

Jane_Doe
    24. Veljača 2018. 19:50

Meni je termin 18.9., po kalendaru jesen stize tek 23.9., sto znaci da spadamo u ljetne ali cim je 9. mj meni je vec jesen 😂
    Endzrue meni su mucnine pocele oko 7 tt, sad vise nisu tako jake i ne pojavljuju se tako cesto pa mi je puuuno lakse 😊

Dija85
    24. Veljača 2018. 19:52

Endzrue

Meni je termin između 26.10-29.10. Nisam još bila na pregledu.. Zanima me kada su vam počele mučnine ako je već negdje o tome pisano ići ću provirit al baš me zanima

Meni su počele nakon 5 tjedna. Do tad sam se baš dobro osjećala. Kàžu da nekim curama mučnine počnu odmah a nekima kad dijete oživi. Ali opet, ne moraš ih ni imati. Ako si sretnica 😄 

24. Veljača 2018. 20:20

Meni mucnine traju vec jedno 5 dana, znaci od 5. tjedna. Samo spavam po cijele dane, a mucnina ne prestaje. Trudim se jesti ok, da stanje ne bude gore, i kavu sam izbacila, ali stalno mi je slabo.
    Spasava me voce :)

joNNa
    24. Veljača 2018. 20:29

Ja nemam mučnina! Jednom mi je došlo da povratim jer sam valjda naglo ustala i prošlo brzo 🙂

joNNa
    24. Veljača 2018. 20:48

Isssa

Meni je termin 5.09, mislim da sam među prvim trudnicama na ovom forumu za porod 😀

Pa bravo 😃tko će prije vidjet ćemo 😃

Baby.k
    24. Veljača 2018. 22:03

Nama je 17.10. termin 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI