Meni je termin 5.09, mislim da sam među prvim trudnicama na ovom forumu za porod 😀
Meni je termin između 26.10-29.10. Nisam još bila na pregledu.. Zanima me kada su vam počele mučnine ako je već negdje o tome pisano ići ću provirit al baš me zanima
Meni je termin 18.9., po kalendaru jesen stize tek 23.9., sto znaci da spadamo u ljetne ali cim je 9. mj meni je vec jesen 😂
Endzrue meni su mucnine pocele oko 7 tt, sad vise nisu tako jake i ne pojavljuju se tako cesto pa mi je puuuno lakse 😊
Meni je termin između 26.10-29.10. Nisam još bila na pregledu.. Zanima me kada su vam počele mučnine ako je već negdje o tome pisano ići ću provirit al baš me zanima
Meni su počele nakon 5 tjedna. Do tad sam se baš dobro osjećala. Kàžu da nekim curama mučnine počnu odmah a nekima kad dijete oživi. Ali opet, ne moraš ih ni imati. Ako si sretnica 😄
Meni mucnine traju vec jedno 5 dana, znaci od 5. tjedna. Samo spavam po cijele dane, a mucnina ne prestaje. Trudim se jesti ok, da stanje ne bude gore, i kavu sam izbacila, ali stalno mi je slabo.
Spasava me voce :)
Ja nemam mučnina! Jednom mi je došlo da povratim jer sam valjda naglo ustala i prošlo brzo 🙂
Meni je termin 5.09, mislim da sam među prvim trudnicama na ovom forumu za porod 😀
Pa bravo 😃tko će prije vidjet ćemo 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji