Ovo mi je 4. trudnoca, 3 spontana u zadnjih godinu i po.
Ja sam pratila ovulaciju folikulometrijom i uzimala utrogestan 2x2 od ovulacije po pozitivne bete, sad uzimam duphastone 3x1, pa cu postepeno smanjivati dozu do 12. tjedna.
Imam 27 godina.
Ja sam napuhana.. nisam se vagala, ali budem utorak na pregledu..ali muž kaže da su samo trbuh i sise su veće..
..zapravo u obje trudnoće bi bila stala u iste hlače, samo trbuh nije stao, vidjeti ćemo kako će biti ovaj put i dal će bebica biti teža od seka
Ovo mi je 4. trudnoca, 3 spontana u zadnjih godinu i po.
Ja sam pratila ovulaciju folikulometrijom i uzimala utrogestan 2x2 od ovulacije po pozitivne bete, sad uzimam duphastone 3x1, pa cu postepeno smanjivati dozu do 12. tjedna.
Imam 27 godina.
Aha . Žao mi je ❤️ znaš li problem?
Zasto Teta55 ?(znatizelja) Imala sam osjećaj od početka da si starija od mene zbog naziva 🙂

Ja sam napuhana.. nisam se vagala, ali budem utorak na pregledu..ali muž kaže da su samo trbuh i sise su veće..
..zapravo u obje trudnoće bi bila stala u iste hlače, samo trbuh nije stao, vidjeti ćemo kako će biti ovaj put i dal će bebica biti teža od seka
Vjerojatno se potajno nadaš dečkiću?! ♥️

Teta, jako mi se sviđa tvoja profilna sličica😊
I ja sam mislila da si starija zbog nadimka. A ja sam starija😅
Issa, pale su dakle prve kilice 😀 Neka!
Mene prvi put u životu muči zatvor...😓 zasad jedem kivi, pij Donat mg ali još nema pomaka.

Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..
Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..
Čestitam ,onda se pratimo 👍🙂 ja jedan dan imam sve, jedan dan nemam ! Ne opterecivam se još. Samo nikako docekati taj prvi ultrazvuk 7.3 😭 onda ću biti 7+4

Čestitam ,onda se pratimo 👍🙂 ja jedan dan imam sve, jedan dan nemam ! Ne opterecivam se još. Samo nikako docekati taj prvi ultrazvuk 7.3 😭 onda ću biti 7+4
I ja tebi čestitam i svim ostalim budućim buhtlicama haha možda i moje tegobe krenu za koj dan ali za sada se ne žalim
Ja planiram otići u petak zato što bi voljela ako će biti moguće čuti srceko,ako odem sutra još se sigurno neće čuti a ovamo možda..
Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :)
Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.

Cure, ja sam htjela imati nadimak Teta (jer sam teta svojim necacima ;) ), ali je bilo zauzeto sve osim Teta5.
To mi je bio nick, i onda dugo nisam koristila klokanicu, i kad sam nakon nekog vremena dosla samo me preimenovalo u Teta55?? Neznam zasto je to tako ali eto..
Niste valjda mislile da imam 55 god
LaFemme, dobrodosla!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji