Ja sam napuhana.. nisam se vagala, ali budem utorak na pregledu..ali muž kaže da su samo trbuh i sise su veće..
..zapravo u obje trudnoće bi bila stala u iste hlače, samo trbuh nije stao, vidjeti ćemo kako će biti ovaj put i dal će bebica biti teža od seka
Ovo mi je 4. trudnoca, 3 spontana u zadnjih godinu i po.
Ja sam pratila ovulaciju folikulometrijom i uzimala utrogestan 2x2 od ovulacije po pozitivne bete, sad uzimam duphastone 3x1, pa cu postepeno smanjivati dozu do 12. tjedna.
Imam 27 godina.
Aha . Žao mi je ❤️ znaš li problem?
Zasto Teta55 ?(znatizelja) Imala sam osjećaj od početka da si starija od mene zbog naziva 🙂
Ja sam napuhana.. nisam se vagala, ali budem utorak na pregledu..ali muž kaže da su samo trbuh i sise su veće..
..zapravo u obje trudnoće bi bila stala u iste hlače, samo trbuh nije stao, vidjeti ćemo kako će biti ovaj put i dal će bebica biti teža od seka
Vjerojatno se potajno nadaš dečkiću?! ♥️
Teta, jako mi se sviđa tvoja profilna sličica😊
I ja sam mislila da si starija zbog nadimka. A ja sam starija😅
Issa, pale su dakle prve kilice 😀 Neka!
Mene prvi put u životu muči zatvor...😓 zasad jedem kivi, pij Donat mg ali još nema pomaka.
Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..
Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..
Čestitam ,onda se pratimo 👍🙂 ja jedan dan imam sve, jedan dan nemam ! Ne opterecivam se još. Samo nikako docekati taj prvi ultrazvuk 7.3 😭 onda ću biti 7+4
Čestitam ,onda se pratimo 👍🙂 ja jedan dan imam sve, jedan dan nemam ! Ne opterecivam se još. Samo nikako docekati taj prvi ultrazvuk 7.3 😭 onda ću biti 7+4
I ja tebi čestitam i svim ostalim budućim buhtlicama haha možda i moje tegobe krenu za koj dan ali za sada se ne žalim
Ja planiram otići u petak zato što bi voljela ako će biti moguće čuti srceko,ako odem sutra još se sigurno neće čuti a ovamo možda..
Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :)
Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.
Cure, ja sam htjela imati nadimak Teta (jer sam teta svojim necacima ;) ), ali je bilo zauzeto sve osim Teta5.
To mi je bio nick, i onda dugo nisam koristila klokanicu, i kad sam nakon nekog vremena dosla samo me preimenovalo u Teta55?? Neznam zasto je to tako ali eto..
Niste valjda mislile da imam 55 god
LaFemme, dobrodosla!
Trudnasam, ako si danas 6+3, onda 7.3. ne mozes nikako biti 7+4..
Nije se nikad saznao uzrok spontanima, dogadja se..
Sortiraj odgovore
Najstariji