Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2018. 14:47

Ja sam napuhana.. nisam se vagala, ali budem utorak na pregledu..ali muž kaže da su samo trbuh i sise su veće..
    ..zapravo u obje trudnoće bi bila stala u iste hlače, samo trbuh nije stao, vidjeti ćemo kako će biti ovaj put i dal će bebica biti teža od seka 

joNNa
    25. Veljača 2018. 15:22

Teta55

Ovo mi je 4. trudnoca, 3 spontana u zadnjih godinu i po.
    Ja sam pratila ovulaciju folikulometrijom i uzimala utrogestan 2x2 od ovulacije po pozitivne bete, sad uzimam duphastone 3x1, pa cu postepeno smanjivati dozu do 12. tjedna.
    Imam 27 godina.

Aha . Žao mi je ❤️ znaš li problem?
     Zasto Teta55 ?(znatizelja) Imala sam osjećaj od početka da si starija od mene zbog naziva 🙂 

joNNa
    25. Veljača 2018. 15:24

.Tinci0.

Ja sam napuhana.. nisam se vagala, ali budem utorak na pregledu..ali muž kaže da su samo trbuh i sise su veće..
    ..zapravo u obje trudnoće bi bila stala u iste hlače, samo trbuh nije stao, vidjeti ćemo kako će biti ovaj put i dal će bebica biti teža od seka

Vjerojatno se potajno nadaš dečkiću?! ♥️

PlavaBorovnica
    25. Veljača 2018. 15:57

Teta, jako mi se sviđa tvoja profilna sličica😊
    I ja sam mislila da si starija zbog nadimka. A ja sam starija😅
    Issa, pale su dakle prve kilice 😀 Neka!
    Mene prvi put u životu muči zatvor...😓 zasad jedem kivi, pij Donat mg ali još nema pomaka.

Snješka
    25. Veljača 2018. 16:04

Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..

joNNa
    25. Veljača 2018. 17:18

Jo Pa

Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..

Čestitam ,onda se pratimo 👍🙂 ja jedan dan imam sve, jedan dan nemam ! Ne opterecivam se još. Samo nikako docekati taj prvi ultrazvuk 7.3 😭 onda ću biti 7+4

Snješka
    25. Veljača 2018. 17:27

Trudnasam

Jo Pa

Čestitam ,onda se pratimo 👍🙂 ja jedan dan imam sve, jedan dan nemam ! Ne opterecivam se još. Samo nikako docekati taj prvi ultrazvuk 7.3 😭 onda ću biti 7+4

I ja tebi čestitam i svim ostalim budućim buhtlicama haha možda i moje tegobe krenu za koj dan ali za sada se ne žalim 
    Ja planiram otići u petak zato što bi voljela ako će biti moguće čuti srceko,ako odem sutra još se sigurno neće čuti a ovamo možda..

• LaFemme
    25. Veljača 2018. 17:32

Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :) 
    Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.

25. Veljača 2018. 17:43

Cure, ja sam htjela imati nadimak Teta (jer sam teta svojim necacima ;) ), ali je bilo zauzeto sve osim Teta5.
    To mi je bio nick, i onda dugo nisam koristila klokanicu, i kad sam nakon nekog vremena dosla samo me preimenovalo u Teta55?? Neznam zasto je to tako ali eto..
    Niste valjda mislile da imam 55 god 
    LaFemme, dobrodosla!

25. Veljača 2018. 18:04

Trudnasam, ako si danas 6+3, onda 7.3. ne mozes nikako biti 7+4..
    Nije se nikad saznao uzrok spontanima, dogadja se..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.