Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Veljača 2018. 14:43

Koskica, apsolutno se slazem, potpisujem!
    Zdrava i raznovrsna prehrana, povremena aktivnost, i rodit ce se nase bebice zdrave, nista im nece faliti! 

joNNa
    24. Veljača 2018. 15:07

Pozdrav svima ,evo još jedne trudnice,
    Koja još uvijek ne vjeruje da se nalazi u toj ulozi! Mjesečnice nema evo već 16 dana ,i imam 8 pozitivnih testova 😂. Valjda je to to .
    Moja trudnoća je ivf trudnoća! Još nije napravljen ultrazvuk. Tek 7 .3 sam naručena 😒 najduzih 4 tjedana u mom životu . 
    13 dan poslije embrio transfera sam imala krvavi iscjedak kao i 19 dpt. 
    Prepala sam se ali Nisam imala bolova pa nisam mislila da je to opasno a i čitala sam da je normalno malo krvariti. 
    Po mojoj računici termin je 19.10!
    A vama ?

24. Veljača 2018. 16:20

Trudnasam, dobrodosla!
    Cestitam na trudnoci, je to prva trudnoca/prvi ivf postupak?
    Mozda da stavis sticker, da se lakse pratimo..
    Meni je termin oko 16.10., nisam jos dobila tocan datum.
    Vec sam bila na uzv-u pa mi je malo cudno s obzirom da smo tu negdje po terminu, a i ivf si, da ti je tako kasno prvi uzv..
    Inace, kako se osjecas?

Schinin
    24. Veljača 2018. 16:21

Jutro drage trudnice 😊 kako ste? Mene su sad pohvatale sve cari trudnoce koje nisam iskusila u prvoj😒 mucnina cijeli dan, promjene raspolozenja...vec sama sebi idem na zivce😅 a muz svako vece ima "razgovor" s mrvicom😂😂😂 i pita redovno jel mase rukicama... Da napomenem, i on je dr i principijelno zna kako embrionalni razvoj tece 😂😂😂😂
    Jo Pa i Trudnasam dobro dosle, zelim Vam ugodnu i zdravu trudnocu

PlavaBorovnica
    24. Veljača 2018. 16:32

Trudnasam

Koja još uvijek ne vjeruje da se nalazi u toj ulozi! Mjesečnice nema evo već 16 dana ,i imam 8 pozitivnih testova 😂. Valjda je to to .
    Moja trudnoća je ivf trudnoća! Još nije napravljen ultrazvuk. Tek 7 .3 sam naručena 😒 najduzih 4 tjedana u mom životu .
    Prepala sam se ali Nisam imala bolova pa nisam mislila da je to opasno a i čitala sam da je normalno malo krvariti.
    A vama ?

Čestitam! Nije ti to 4,već 3 tjedna 😀 Eto, odmah jedan tjedan manje. Mislim da nam je tako svima bilo u tim baš prvim tjednima.
    Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana...
    Ja sam na nekoj prehrani zbog bakterije u urinu, ne smijem slatko, mliječno, kruh. 

Schinin
    24. Veljača 2018. 16:38

Sto se tice vitamina, prije par postova smo vec imali diskusiju 😃kao trudnica i kao lijecnik ja bih svakako preporucila uzimanje nekog kombipreparata, ako vec ne to onda bar samo folnu. Naravno da je bogata i raznovrsna prehrana najvaznija ali  ima toliko studija koje se pokazale benefit folne odnosno je identifikovale u manjku kao uzrocnika razlicitih problema u razvoju embria (napr. Spina bifida) da se ja ne bih igrala. Tocno je to da prije 30tak godina nije bilo popularno uzimat kojekakve dodatke ali je i cinjwnica da se radjalo vise Djece Sa razlicitim problemima neg danas.

malac_28
    24. Veljača 2018. 16:52

Teta55

Malac, taj "u" sa crticom je "mikro" :)
    5mg = 500 mikrograma, a ovaj tvoj ima 400, to je dovoljno, pogotovo ako se ok hranis.
    Koji si sad tt?

Zar nije 1 miligram 1000 mikrograma (tako barem google kaže)?
    Ne znam točno, pretpostavljam treći. Nisam još bila kod ginekologa

joNNa
    24. Veljača 2018. 17:16

Teta55

Trudnasam, dobrodosla!
    Cestitam na trudnoci, je to prva trudnoca/prvi ivf postupak?
    Mozda da stavis sticker, da se lakse pratimo..
    Meni je termin oko 16.10., nisam jos dobila tocan datum.
    Vec sam bila na uzv-u pa mi je malo cudno s obzirom da smo tu negdje po terminu, a i ivf si, da ti je tako kasno prvi uzv..
    Inace, kako se osjecas?

Hvala Teta55 ! ❤️Blizu smo
    Kako se stavlja sticker?nova sam
    Da prva trudnoća i prvi ivf ♥️
    Ludi Šveđani rade tako ultrazvuke (mozda ću imati jos dva )navodno prije nema potrebe jer se ne vidi ništa! Sada sam 6+2
    Pa uglavnom dobro.  Puno bolje se osjećam ujutro nego navečer. Trbuh je ravan dok nešto ne pojedem onda izgledam kao da sam u 4 mjesecu . 😂 Napuhnutost i zatvor . Ali zatvor nije svaki dan. Na preskoke...i tako ima kojekakvih simptomcica ali ništa strašno. 
    Ti? Kada si bila na prvom ul . Dali se čulo srce?

joNNa
    24. Veljača 2018. 17:17

PlavaBorovnica

Trudnasam

A vama ?

Čestitam! Nije ti to 4,već 3 tjedna 😀 Eto, odmah jedan tjedan manje. Mislim da nam je tako svima bilo u tim baš prvim tjednima.
    Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana…
    Ja sam na nekoj prehrani zbog bakterije u urinu, ne smijem slatko, mliječno, kruh.

joNNa
    24. Veljača 2018. 17:19

Trudnasam

PlavaBorovnica

Trudnasam

A vama ?

Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana…

Ma krivo sam se izrazila ! Mislila sam od kada sam saznala da sam trudna do prvog ultrazvuka je 4 tjedna i 3 dana 🙂Hvala Plavaborovnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI