Koskica, apsolutno se slazem, potpisujem!
Zdrava i raznovrsna prehrana, povremena aktivnost, i rodit ce se nase bebice zdrave, nista im nece faliti!
Pozdrav svima ,evo još jedne trudnice,
Koja još uvijek ne vjeruje da se nalazi u toj ulozi! Mjesečnice nema evo već 16 dana ,i imam 8 pozitivnih testova 😂. Valjda je to to .
Moja trudnoća je ivf trudnoća! Još nije napravljen ultrazvuk. Tek 7 .3 sam naručena 😒 najduzih 4 tjedana u mom životu .
13 dan poslije embrio transfera sam imala krvavi iscjedak kao i 19 dpt.
Prepala sam se ali Nisam imala bolova pa nisam mislila da je to opasno a i čitala sam da je normalno malo krvariti.
Po mojoj računici termin je 19.10!
A vama ?

Trudnasam, dobrodosla!
Cestitam na trudnoci, je to prva trudnoca/prvi ivf postupak?
Mozda da stavis sticker, da se lakse pratimo..
Meni je termin oko 16.10., nisam jos dobila tocan datum.
Vec sam bila na uzv-u pa mi je malo cudno s obzirom da smo tu negdje po terminu, a i ivf si, da ti je tako kasno prvi uzv..
Inace, kako se osjecas?
Jutro drage trudnice 😊 kako ste? Mene su sad pohvatale sve cari trudnoce koje nisam iskusila u prvoj😒 mucnina cijeli dan, promjene raspolozenja...vec sama sebi idem na zivce😅 a muz svako vece ima "razgovor" s mrvicom😂😂😂 i pita redovno jel mase rukicama... Da napomenem, i on je dr i principijelno zna kako embrionalni razvoj tece 😂😂😂😂
Jo Pa i Trudnasam dobro dosle, zelim Vam ugodnu i zdravu trudnocu

Koja još uvijek ne vjeruje da se nalazi u toj ulozi! Mjesečnice nema evo već 16 dana ,i imam 8 pozitivnih testova 😂. Valjda je to to .
Moja trudnoća je ivf trudnoća! Još nije napravljen ultrazvuk. Tek 7 .3 sam naručena 😒 najduzih 4 tjedana u mom životu .
Prepala sam se ali Nisam imala bolova pa nisam mislila da je to opasno a i čitala sam da je normalno malo krvariti.
A vama ?
Čestitam! Nije ti to 4,već 3 tjedna 😀 Eto, odmah jedan tjedan manje. Mislim da nam je tako svima bilo u tim baš prvim tjednima.
Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana...
Ja sam na nekoj prehrani zbog bakterije u urinu, ne smijem slatko, mliječno, kruh.

Sto se tice vitamina, prije par postova smo vec imali diskusiju 😃kao trudnica i kao lijecnik ja bih svakako preporucila uzimanje nekog kombipreparata, ako vec ne to onda bar samo folnu. Naravno da je bogata i raznovrsna prehrana najvaznija ali ima toliko studija koje se pokazale benefit folne odnosno je identifikovale u manjku kao uzrocnika razlicitih problema u razvoju embria (napr. Spina bifida) da se ja ne bih igrala. Tocno je to da prije 30tak godina nije bilo popularno uzimat kojekakve dodatke ali je i cinjwnica da se radjalo vise Djece Sa razlicitim problemima neg danas.

Malac, taj "u" sa crticom je "mikro" :)
5mg = 500 mikrograma, a ovaj tvoj ima 400, to je dovoljno, pogotovo ako se ok hranis.
Koji si sad tt?
Zar nije 1 miligram 1000 mikrograma (tako barem google kaže)?
Ne znam točno, pretpostavljam treći. Nisam još bila kod ginekologa

Trudnasam, dobrodosla!
Cestitam na trudnoci, je to prva trudnoca/prvi ivf postupak?
Mozda da stavis sticker, da se lakse pratimo..
Meni je termin oko 16.10., nisam jos dobila tocan datum.
Vec sam bila na uzv-u pa mi je malo cudno s obzirom da smo tu negdje po terminu, a i ivf si, da ti je tako kasno prvi uzv..
Inace, kako se osjecas?
Hvala Teta55 ! ❤️Blizu smo
Kako se stavlja sticker?nova sam
Da prva trudnoća i prvi ivf ♥️
Ludi Šveđani rade tako ultrazvuke (mozda ću imati jos dva )navodno prije nema potrebe jer se ne vidi ništa! Sada sam 6+2
Pa uglavnom dobro. Puno bolje se osjećam ujutro nego navečer. Trbuh je ravan dok nešto ne pojedem onda izgledam kao da sam u 4 mjesecu . 😂 Napuhnutost i zatvor . Ali zatvor nije svaki dan. Na preskoke...i tako ima kojekakvih simptomcica ali ništa strašno.
Ti? Kada si bila na prvom ul . Dali se čulo srce?

A vama ?
Čestitam! Nije ti to 4,već 3 tjedna 😀 Eto, odmah jedan tjedan manje. Mislim da nam je tako svima bilo u tim baš prvim tjednima.
Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana…
Ja sam na nekoj prehrani zbog bakterije u urinu, ne smijem slatko, mliječno, kruh.

A vama ?
Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana…
Ma krivo sam se izrazila ! Mislila sam od kada sam saznala da sam trudna do prvog ultrazvuka je 4 tjedna i 3 dana 🙂Hvala Plavaborovnice

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji