Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    24. Veljača 2018. 15:07

Pozdrav svima ,evo još jedne trudnice,
    Koja još uvijek ne vjeruje da se nalazi u toj ulozi! Mjesečnice nema evo već 16 dana ,i imam 8 pozitivnih testova 😂. Valjda je to to .
    Moja trudnoća je ivf trudnoća! Još nije napravljen ultrazvuk. Tek 7 .3 sam naručena 😒 najduzih 4 tjedana u mom životu . 
    13 dan poslije embrio transfera sam imala krvavi iscjedak kao i 19 dpt. 
    Prepala sam se ali Nisam imala bolova pa nisam mislila da je to opasno a i čitala sam da je normalno malo krvariti. 
    Po mojoj računici termin je 19.10!
    A vama ?

24. Veljača 2018. 16:20

Trudnasam, dobrodosla!
    Cestitam na trudnoci, je to prva trudnoca/prvi ivf postupak?
    Mozda da stavis sticker, da se lakse pratimo..
    Meni je termin oko 16.10., nisam jos dobila tocan datum.
    Vec sam bila na uzv-u pa mi je malo cudno s obzirom da smo tu negdje po terminu, a i ivf si, da ti je tako kasno prvi uzv..
    Inace, kako se osjecas?

Schinin
    24. Veljača 2018. 16:21

Jutro drage trudnice 😊 kako ste? Mene su sad pohvatale sve cari trudnoce koje nisam iskusila u prvoj😒 mucnina cijeli dan, promjene raspolozenja...vec sama sebi idem na zivce😅 a muz svako vece ima "razgovor" s mrvicom😂😂😂 i pita redovno jel mase rukicama... Da napomenem, i on je dr i principijelno zna kako embrionalni razvoj tece 😂😂😂😂
    Jo Pa i Trudnasam dobro dosle, zelim Vam ugodnu i zdravu trudnocu

PlavaBorovnica
    24. Veljača 2018. 16:32

Trudnasam

Koja još uvijek ne vjeruje da se nalazi u toj ulozi! Mjesečnice nema evo već 16 dana ,i imam 8 pozitivnih testova 😂. Valjda je to to .
    Moja trudnoća je ivf trudnoća! Još nije napravljen ultrazvuk. Tek 7 .3 sam naručena 😒 najduzih 4 tjedana u mom životu .
    Prepala sam se ali Nisam imala bolova pa nisam mislila da je to opasno a i čitala sam da je normalno malo krvariti.
    A vama ?

Čestitam! Nije ti to 4,već 3 tjedna 😀 Eto, odmah jedan tjedan manje. Mislim da nam je tako svima bilo u tim baš prvim tjednima.
    Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana...
    Ja sam na nekoj prehrani zbog bakterije u urinu, ne smijem slatko, mliječno, kruh. 

Schinin
    24. Veljača 2018. 16:38

Sto se tice vitamina, prije par postova smo vec imali diskusiju 😃kao trudnica i kao lijecnik ja bih svakako preporucila uzimanje nekog kombipreparata, ako vec ne to onda bar samo folnu. Naravno da je bogata i raznovrsna prehrana najvaznija ali  ima toliko studija koje se pokazale benefit folne odnosno je identifikovale u manjku kao uzrocnika razlicitih problema u razvoju embria (napr. Spina bifida) da se ja ne bih igrala. Tocno je to da prije 30tak godina nije bilo popularno uzimat kojekakve dodatke ali je i cinjwnica da se radjalo vise Djece Sa razlicitim problemima neg danas.

malac_28
    24. Veljača 2018. 16:52

Teta55

Malac, taj "u" sa crticom je "mikro" :)
    5mg = 500 mikrograma, a ovaj tvoj ima 400, to je dovoljno, pogotovo ako se ok hranis.
    Koji si sad tt?

Zar nije 1 miligram 1000 mikrograma (tako barem google kaže)?
    Ne znam točno, pretpostavljam treći. Nisam još bila kod ginekologa

joNNa
    24. Veljača 2018. 17:16

Teta55

Trudnasam, dobrodosla!
    Cestitam na trudnoci, je to prva trudnoca/prvi ivf postupak?
    Mozda da stavis sticker, da se lakse pratimo..
    Meni je termin oko 16.10., nisam jos dobila tocan datum.
    Vec sam bila na uzv-u pa mi je malo cudno s obzirom da smo tu negdje po terminu, a i ivf si, da ti je tako kasno prvi uzv..
    Inace, kako se osjecas?

Hvala Teta55 ! ❤️Blizu smo
    Kako se stavlja sticker?nova sam
    Da prva trudnoća i prvi ivf ♥️
    Ludi Šveđani rade tako ultrazvuke (mozda ću imati jos dva )navodno prije nema potrebe jer se ne vidi ništa! Sada sam 6+2
    Pa uglavnom dobro.  Puno bolje se osjećam ujutro nego navečer. Trbuh je ravan dok nešto ne pojedem onda izgledam kao da sam u 4 mjesecu . 😂 Napuhnutost i zatvor . Ali zatvor nije svaki dan. Na preskoke...i tako ima kojekakvih simptomcica ali ništa strašno. 
    Ti? Kada si bila na prvom ul . Dali se čulo srce?

joNNa
    24. Veljača 2018. 17:17

PlavaBorovnica

Trudnasam

A vama ?

Čestitam! Nije ti to 4,već 3 tjedna 😀 Eto, odmah jedan tjedan manje. Mislim da nam je tako svima bilo u tim baš prvim tjednima.
    Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana…
    Ja sam na nekoj prehrani zbog bakterije u urinu, ne smijem slatko, mliječno, kruh.

joNNa
    24. Veljača 2018. 17:19

Trudnasam

PlavaBorovnica

Trudnasam

A vama ?

Meni je sad nekako lakše, iako svoj drugi pregled čekam već 5 tjedana…

Ma krivo sam se izrazila ! Mislila sam od kada sam saznala da sam trudna do prvog ultrazvuka je 4 tjedna i 3 dana 🙂Hvala Plavaborovnice

24. Veljača 2018. 18:41

PlavaBorovnica, nadam se da ce se bakterija brzo rijesiti :)
    Malac, da, u pravu si oko ovih miligrama, cinilo mi se previse da je to 5000, ali ocito tako ispada..
    Brojis si tjedne od prvog dana zadnje menstruacije, nije tesko za izracunati..
    Trudnasam, ides na lilypie - pregnancy, odaberes izgled stickera i ides na get ticker code, odaberes onaj za forume mislim, i kopiras u svoj potpis na svom profilu od klokanice.
    Ne sjecam se ni ja vise, pa ako zna netko..
    Ja sam bila na 3 uzv-a vec, sad na zadnjem se culo srce kad sam bila 6+2, plod je bio za 6+0. Za tjedan dana imam kontrolu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.