Trudnasam bilo bi lijepo nakon 2 cure dobiti sinčića..ali najbitnije mi je da je dijete živo i zdravo...
Ovo je tebi 1. dijete? Ne uspijem sve popratiti
Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..
Eto potpisujem sve meni je prva trudnoća zadnju imal 22.1. Termin 29.10. Ginekologu tek 8.3. Neću prije znači uopće ti se mučnine nisu pojavile
Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :)
Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.
Meni zadnja menga 14 .1 i prvi pregled 7.3🙂👍pratimo se 👍♥️
Trudnasam bilo bi lijepo nakon 2 cure dobiti sinčića..ali najbitnije mi je da je dijete živo i zdravo…
Ovo je tebi 1. dijete? Ne uspijem sve popratiti
Ma naravno da je zdravlje na prvom mjestu...aliii 🙂 da meni je prvo ❤️
Bok cure nisam odavno stigla cirnit ovde, ali vidim da ima puno novih cura.. Pa cestitam svima i sretno da sve prode kako treba😀😀😀😍😍😍. Ja bas nemam mucnine, sutra sam punih 10 tjedana. Ali npr kad pojedem znam da me ceka mucnina jedno 2 ure dok se ne smiri.. Isto tako užasno sam napuhana kao da sam 5 mjeseci trudna a ne 2, tako da sve gace nosim otkopcane i siroke majice. Pijem duphston kao prevencija zbog prosle trudnoce pa moze bit da je i od njih. Termin mi je 25.9. Eto raspisala se 😁😁😁😊😂😂😎
Trudnasam, ako si danas 6+3, onda 7.3. ne mozes nikako biti 7+4..
Nije se nikad saznao uzrok spontanima, dogadja se..
Ok 7+6 🙂 mislila sam prije trudnoća hormoni,pcos,endo....?
Ma naravno da je zdravlje na prvom mjestu…aliii 🙂 da meni je prvo ❤️
Onda potpuno uživaj u trudnoći..odmaraj kad god možeš..
Kasnije kada je žena trudna sa 2.,3.,..djetetom tada toga nema
Moje cure su već velike, a ni sada ne stignem odmarati..vozim ih u školu, posao, pomoć oko zadaće, izvanastavne aktivnosti, pospremanje, kuhanje..
Vidim da sam u prijašnjim trudnoćama imala više energije..ali vjerujem da godine nose svoje..
Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :)
Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.
Meni zadnja menga 14 .1 i prvi pregled 7.3🙂👍pratimo se 👍♥️
Trudnasam, ako ti je zadnja menga 14.1., danas si po kalendaru 6+0, a ne 6+3.
Sortiraj odgovore
Najstariji