Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2018. 18:40

Trudnasam bilo bi lijepo nakon 2 cure dobiti sinčića..ali najbitnije mi je da je dijete živo i zdravo...
    Ovo je tebi 1. dijete? Ne uspijem sve popratiti 

25. Veljača 2018. 19:22

I čestitam novima curama 

Endzrue
    25. Veljača 2018. 19:25

Jo Pa

Ja sam zadnju m imala 23.01.i znači da sam trudna oko 5 tjedana ali apsolutno nikakvih simptoma nemam niti mučnine niti me sise bole,niti zatvor baš ništa,tu i tamo me lagano zaboli kod trebam dobiti ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.. termin bi mi bio oko 30.10.još nisam bila kod ginekologa nekako mi je još rano,otići ću krajem tjedna..

Eto potpisujem sve meni je prva trudnoća zadnju imal 22.1. Termin 29.10. Ginekologu tek 8.3. Neću prije znači uopće ti se mučnine nisu pojavile

joNNa
    25. Veljača 2018. 19:56

LaFemme

Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :)
    Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.

Meni zadnja menga 14 .1 i prvi pregled 7.3🙂👍pratimo se 👍♥️

joNNa
    25. Veljača 2018. 19:58

.Tinci0.

Trudnasam bilo bi lijepo nakon 2 cure dobiti sinčića..ali najbitnije mi je da je dijete živo i zdravo…
    Ovo je tebi 1. dijete? Ne uspijem sve popratiti

Ma naravno da je zdravlje na prvom mjestu...aliii 🙂 da meni je prvo ❤️

25. Veljača 2018. 20:02

Bok cure nisam odavno stigla cirnit ovde,  ali vidim da ima puno  novih cura..  Pa cestitam  svima  i sretno da  sve prode  kako  treba😀😀😀😍😍😍.  Ja bas nemam mucnine, sutra sam punih  10 tjedana.  Ali npr kad pojedem znam  da me ceka mucnina  jedno 2 ure dok se ne smiri..  Isto tako  užasno sam napuhana kao da sam 5 mjeseci trudna a ne 2, tako da sve gace nosim otkopcane i siroke majice. Pijem  duphston kao prevencija zbog  prosle  trudnoce pa moze bit da je i od njih.  Termin  mi je 25.9. Eto  raspisala se 😁😁😁😊😂😂😎

joNNa
    25. Veljača 2018. 20:16

Teta55

Trudnasam, ako si danas 6+3, onda 7.3. ne mozes nikako biti 7+4..
    Nije se nikad saznao uzrok spontanima, dogadja se..

Ok 7+6 🙂 mislila sam prije trudnoća hormoni,pcos,endo....?

joNNa
    25. Veljača 2018. 20:18

Pa skoro da sam i pomislila 😂prevari me ovo teta 😉

25. Veljača 2018. 20:20

Trudnasam

Ma naravno da je zdravlje na prvom mjestu…aliii 🙂 da meni je prvo ❤️

Onda potpuno uživaj u trudnoći..odmaraj kad god možeš..
    Kasnije kada je žena trudna sa 2.,3.,..djetetom tada toga nema 
    Moje cure su već velike, a ni sada ne stignem odmarati..vozim ih u školu, posao, pomoć oko zadaće, izvanastavne aktivnosti, pospremanje, kuhanje..
    Vidim da sam u prijašnjim trudnoćama imala više energije..ali vjerujem da godine nose svoje.. 

25. Veljača 2018. 20:42

Trudnasam

LaFemme

Bok cure, evo da vam se i ja pridružim. Zadnja menga mi je bila 13.1. Testovi su pokazali + :)
    Nisam još bila na pregledu. Imam zakazano 8.3 i jedva čekam. Za sada nemam nikakvih posebnih simptoma osim bolnih grudi i što nemam apetita. Sve jedem na silu :/ A valjda će i to proći.

Meni zadnja menga 14 .1 i prvi pregled 7.3🙂👍pratimo se 👍♥️

Trudnasam, ako ti je zadnja menga 14.1., danas si po kalendaru 6+0, a ne 6+3.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.