Pozz svima,evo i ja vam se prikljucujem jučer i danas sam dobila veliki plus na testu..imam već jednu curicu od 7 mj tako da će ovo baš biti ludo i veselo.
Dobrodošla i čestitam 😀
Jo Pa, dobrodosla i cestitam! Bit ce veselo!
Lucs, bravo za pregled i napredak! Koji si tt sad?
Jo Pa čestitke i dobrodošla. Mene svladao umor. Kako bih zaspala sada. A radim od jutros od 9 pa do 21 h. A glava samo klone. 😣 probat ću popiti kavu, teško da će pomoći
Cure ja sam danas 8+3,na pocetku sam imala mucnine koje su prestale i evo danas cijeli dan jako mnogo muka. Da li mogu tako da nestanu i pojave se mucnine? Ja mislila traju i kad nestanu to je to,nema vise.i da li koga zigne nekad jajnik, ne znam da li je od trudnoce ili prehlada? :/
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Cure ja sam danas 8+3,na pocetku sam imala mucnine koje su prestale i evo danas cijeli dan jako mnogo muka. Da li mogu tako da nestanu i pojave se mucnine? Ja mislila traju i kad nestanu to je to,nema vise.i da li koga zigne nekad jajnik, ne znam da li je od trudnoce ili prehlada? :/
Meni je isto jučer bilo super. Ponadala sam se da je to to. Da mučnine prestaju. Danas opet po starome. Mene ti isto žigne lijeva strana i to dosta često. Rekla sam to svom ginekologu nije ništa rekao na to. I tako mi je bilo i prije trudnoće. Rekao mi je da mi je lijevi jajnik skroz na maternici i da je to ostalo tako od neke upale prije
Što se tiče jajnika..ja sam u 1. trudnoći trudnoći imala bolove u lijevom jajniku skroz do 20tt, poslije se bol povukla..
Ja sam spavala jucer od 21 do jutros u 8, onda opet danas 10-12, i 15-17. Kao beba sam!
Bas me pita spavati, i mucnine imam stalno kroz dan, sise me bole, nekad i trbuh dolje nisko, ali moram priznati da me vesele svi simptomi! :)
Pitanje za iskusne mamice, kad ste išle i dali ste išle na 3d/4d uzv, svugdje sam čitala da se ide oko 20 tjedna, a ja bi išla u 16, jako nas interesira spol bebice 😀
Sa 16 tjedana ti i na običnom 2D ultrazvuku mogu vidjeti spol mislim da je za 4D bolje sačekati barem 18.tt..
Ali sigurno ima cura koja znaju više
Sa 16 tjedana ti i na običnom 2D ultrazvuku mogu vidjeti spolmislim da je za 4D bolje sačekati barem 18.tt..
Ali sigurno ima cura koja znaju više
A znam da mogu vidjeti ali muž ne može biti na pregledu kod moje ginekologice jer sam ujutro naručena, pa bi privatno otišli, užasna mu je želja biti samnom na pregledu kad saznamo spol pa bi mu to htjela omogućiti 😊, onda bolje 2d čisto da saznamo spol a 3/4 D kad bude vrijeme za to 😀
Bio je na prvom pregledu samnom, sav se raznježio 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji