Meni je termin 18.9., po kalendaru jesen stize tek 23.9., sto znaci da spadamo u ljetne ali cim je 9. mj meni je vec jesen 😂
Endzrue meni su mucnine pocele oko 7 tt, sad vise nisu tako jake i ne pojavljuju se tako cesto pa mi je puuuno lakse 😊
Ma tak je i meni, jesen počinje u 9 mj 😂
Meni je termin 5.09, mislim da sam među prvim trudnicama na ovom forumu za porod 😀
Pa bravo 😃tko će prije vidjet ćemo 😃
Da, sretno nam svima da izguramo što duže, malo će nam ljeto biti teško, vani +40 a mi s trbuhom do zuba 😂😂😂😂
Issa, meni se proljece, a pogotovo ljeto cine super za trudnocu jer ima puno svjezeg i raznovrsnog voca i povrca, a o prednosti sto se robe tice da ne govorim! Stavis tuniku/haljinu i japanke i gotovo! Ne treba ti nova jakna kao po zimi, koja isto dosta kosta..
Sto se natecenosti tice, malo je cesca po ljeti, ali kako sam ja tome sklona inace, i po zimi bi bila, i koju obucu bi si onda nasla? :D Moja sestra je rodila u 2. mjesecu, isla je u bolnicu u odvezanim muzevim tenisicama
Jedino mi se cini lose sto ujesen pocnu one dosadne kise pa ne mozes u setnju..
Sto se vama cini cure, sto mislite?
I da, dobro jutro! :)
Ja bi što prije Neda mi se čekati tako dugo do termina 😂. Znam da je za bebu bolje !
Slažem se s Tetom55 ljeto je super zbog odjeće i hrane ali sparine stavrno treba izdržati!
Da meni je isto žao što odmah neću moći sa bebom van hladno će biti !
Nama će malo biti ružno jer živim izvan zemlje nemamo nikog svog ovdje 😒 Za svagdje trebamo sjesti u avion . To je najžalije...A prva beba☹️
Kada ste vi rekle bližnjima da ste trudne? Mi nećemo još dok ne prodje 12 tjedana ! Svi mogu sumnjati jer smo krenuli u postupak ali nismo si blizu pa ne mogu ništa primjetiti 🙂
Dobro jutro cure,ja sam u grupi jesenske bebe 2017 i od srca vam zelim skolsku trudnocu.Sretno😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro svima!
Teta što se tiče odjeće to si potpuno u pravu..puno je lakše. Meni noge jako malo oteknu..hvala Bogu..
Meni je termin 27.09. i mislim si kako nema šetnje jer će biti baš takvo vrijeme koje si opisala
Kako si ti? Vidim da je skoro 7.tjedan tu..
Ja jučer kupila trudničku trenerku i tajice. Nijedne hlače više ne uspijem zakopčati..
Teta u trgovini mislila da sam 4 mjeseca trudna
Issa, meni se proljece, a pogotovo ljeto cine super za trudnocu jer ima puno svjezeg i raznovrsnog voca i povrca, a o prednosti sto se robe tice da ne govorim! Stavis tuniku/haljinu i japanke i gotovo! Ne treba ti nova jakna kao po zimi, koja isto dosta kosta..
Sto se natecenosti tice, malo je cesca po ljeti, ali kako sam ja tome sklona inace, i po zimi bi bila, i koju obucu bi si onda nasla? :D Moja sestra je rodila u 2. mjesecu, isla je u bolnicu u odvezanim muzevim tenisicama
Jedino mi se cini lose sto ujesen pocnu one dosadne kise pa ne mozes u setnju..
Sto se vama cini cure, sto mislite?
I da, dobro jutro! :)
Slažem se oko svega, odjeća i obuća su nam prednost, sestara i šogorica su rodile u zimi svoje klice i bilo im je užas zbog odjeće, a najviše zbog obuće 😂😂😂😂, to je bio živi smijeh 😂😂😂😂
A kakve su nam jeseni i zime ići ćemo u šetnje do Božića 😂
Ja više ne stanem u hlače, već 2 tjedna 😂, tajice i tunike su ZAKON, ne planiram još kupovati trudničke hlače, brzo će lijepo vrijeme i samo ću nastaviti sa tajicama 😀
Ja sam i prvo dijete rodila u 10. mjesecu ( rodio se 18.10, a meni sad termin 12.10. 😄) i cijelo vrijeme sam bila u tajcama, tunikama, haljinicama, posto trapke nisam mogla skopcat vec u 8 tj. 😃 Noge su mi znale dosta oteci pa sam hodala u kroksama. A kad sam rodila, bilo je jos sunca u 11. mjesecu za setnju, jest da nije bilo toliko toplo, ali zabundas ga u dekicu i vozi 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji