Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    24. Veljača 2018. 23:18

Jane_Doe

Meni je termin 18.9., po kalendaru jesen stize tek 23.9., sto znaci da spadamo u ljetne ali cim je 9. mj meni je vec jesen 😂
    Endzrue meni su mucnine pocele oko 7 tt, sad vise nisu tako jake i ne pojavljuju se tako cesto pa mi je puuuno lakse 😊

Ma tak je i meni, jesen počinje u 9 mj 😂

Isssa
    24. Veljača 2018. 23:21

Trudnasam

Isssa

Meni je termin 5.09, mislim da sam među prvim trudnicama na ovom forumu za porod 😀

Pa bravo 😃tko će prije vidjet ćemo 😃

Da, sretno nam svima da izguramo što duže, malo će nam ljeto biti teško, vani +40 a mi s trbuhom do zuba 😂😂😂😂

25. Veljača 2018. 07:12

Issa, meni se proljece, a pogotovo ljeto cine super za trudnocu jer ima puno svjezeg i raznovrsnog voca i povrca, a o prednosti sto se robe tice da ne govorim! Stavis tuniku/haljinu i japanke i gotovo! Ne treba ti nova jakna kao po zimi, koja isto dosta kosta..
    Sto se natecenosti tice, malo je cesca po ljeti, ali kako sam ja tome sklona inace, i po zimi bi bila, i koju obucu bi si onda nasla? :D Moja sestra je rodila u 2. mjesecu, isla je u bolnicu u odvezanim muzevim tenisicama  
    Jedino mi se cini lose sto ujesen pocnu one dosadne kise pa ne mozes u setnju..
    Sto se vama cini cure, sto mislite? 
    I da, dobro jutro! :)

joNNa
    25. Veljača 2018. 07:36

Ja bi što prije Neda mi se čekati tako dugo do termina 😂. Znam da je za bebu bolje ! 
    Slažem se s Tetom55 ljeto je super zbog odjeće i hrane ali sparine stavrno treba izdržati! 
    Da meni je isto žao što odmah neću moći sa bebom van hladno će biti ! 
    Nama će malo biti ružno jer živim izvan zemlje nemamo nikog svog ovdje 😒 Za svagdje trebamo sjesti u avion . To je najžalije...A prva beba☹️

joNNa
    25. Veljača 2018. 07:39

Kada ste vi rekle bližnjima da ste trudne? Mi nećemo još dok ne prodje 12 tjedana ! Svi mogu sumnjati jer smo krenuli u postupak ali nismo si blizu pa ne mogu ništa primjetiti 🙂

• Barbi13
    25. Veljača 2018. 07:40

Dobro jutro cure,ja sam u grupi jesenske bebe 2017 i od srca vam zelim skolsku trudnocu.Sretno😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

25. Veljača 2018. 07:41

Jutro svima! 
    Teta što se tiče odjeće to si potpuno u pravu..puno je lakše. Meni noge jako malo oteknu..hvala Bogu.. 
    Meni je termin 27.09. i mislim si kako nema šetnje jer će biti baš takvo vrijeme koje si opisala  
    Kako si ti? Vidim da je skoro 7.tjedan tu..

25. Veljača 2018. 07:44

Ja jučer kupila trudničku trenerku i tajice. Nijedne hlače više ne uspijem zakopčati.. 
    Teta u trgovini mislila da sam 4 mjeseca trudna 

Isssa
    25. Veljača 2018. 07:59

Teta55

Issa, meni se proljece, a pogotovo ljeto cine super za trudnocu jer ima puno svjezeg i raznovrsnog voca i povrca, a o prednosti sto se robe tice da ne govorim! Stavis tuniku/haljinu i japanke i gotovo! Ne treba ti nova jakna kao po zimi, koja isto dosta kosta..
    Sto se natecenosti tice, malo je cesca po ljeti, ali kako sam ja tome sklona inace, i po zimi bi bila, i koju obucu bi si onda nasla? :D Moja sestra je rodila u 2. mjesecu, isla je u bolnicu u odvezanim muzevim tenisicama
    Jedino mi se cini lose sto ujesen pocnu one dosadne kise pa ne mozes u setnju..
    Sto se vama cini cure, sto mislite?
    I da, dobro jutro! :)

Slažem se oko svega, odjeća i obuća su nam prednost, sestara i šogorica su rodile u zimi svoje klice i bilo im je užas zbog odjeće, a najviše zbog obuće 😂😂😂😂, to je bio živi smijeh 😂😂😂😂
    A kakve su nam jeseni i zime ići ćemo u šetnje do Božića 😂
    Ja više ne stanem u hlače, već 2 tjedna 😂, tajice i tunike su ZAKON, ne planiram još kupovati trudničke hlače, brzo će lijepo vrijeme i samo ću nastaviti sa tajicama 😀

Nina ❤
    25. Veljača 2018. 09:07

Ja sam i prvo dijete rodila u 10. mjesecu ( rodio se 18.10, a meni sad termin 12.10. 😄) i cijelo vrijeme sam bila u tajcama, tunikama, haljinicama, posto trapke nisam mogla skopcat vec u 8 tj. 😃 Noge su mi znale dosta oteci pa sam hodala u kroksama. A kad sam rodila, bilo je jos sunca u 11. mjesecu za setnju, jest da nije bilo toliko toplo, ali zabundas ga u dekicu i vozi 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.