Joj da, i svjeze voce... davila sam se otpocetka u jagodama, lubenicama, breskvama... ma svemu 🤣 al zadnji mjesec sam tukla po grozdu (nije bilo lijepo za gledati koliko sam grozda mogla pojesti) i natukla 5 kila 😂
Moja je rodjena na proljece, bilo mi je super vrijeme za setnje. Cijelu zimu me trazilo jest jagode sa slagom ili cokoladom, stalno sam kupovala sokove od jagoda a jednom sam brizna od silne zelje kupila konzervirane jagode i zgadio mi se zivot 😂😂😂
Zato se sad najvise veselim svjezem vocu 😊
Bog djevojke😀
Evo čitam da vam je odjeća već tijesna, pa se čudim kako kod mene sve isto samo, samo mi smeta jaki laštik.
A što se ljeta i trbuha tiče, ja se svejedno nadam kampiranju i veselim kupanju, lubenicama i pamidorima. 😀
Ja se isto veselim ljetu i suncu, lakše je za obući se, ima super voća i povrća a i onda cemo već biti u slatkom iščekivanju
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Trudnasam, mi smo odmah rekli mojima, njegovima, ja na poslu, prijatelji samo jedni znaju. Nadam se da cemo uspjeti skrivati od ostalih jos barem par tjedana, dok prodje ovo kriticno vrijeme.
Hvala Barbi i pusa maloj Petri :-*
Tinci, a da, vi cete moci odmah u setnju, a i mi ako rodim ranije. Evo ide dan po dan, jos malo i kriticni 7. tjedan pa me malo nervoza hvata prije slijedeceg pregleda u cetvrtak, jer mi je plod vec tri puta stao na 7+1!
Ma daj, vec ne stanes u svoju robu? Ja se nadam da necu morati kupovati puno nove robe, ali vidjet cemo..
Da, vrijeme nekad bude super u 10. i 11. mjesecu, tek ovako u 2. mjesecu bude hladno.
Sta ne stanete u svoju robu jer ste napuhane ili ste se udebljale? Sorry na izravnom pitanju, htjela bi se znati ravnati po necemu, dal moram kupiti neke hlace od trenerke ili nesto.
Zasad sam ok, nekad malo napuhana od duphastona ili ako nemam urednu stolicu, a to me muci u zadnjih par dana..
Da, vrijeme nekad bude super u 10. i 11. mjesecu, tek ovako u 2. mjesecu bude hladno.
Sta ne stanete u svoju robu jer ste napuhane ili ste se udebljale? Sorry na izravnom pitanju, htjela bi se znati ravnati po necemu, dal moram kupiti neke hlace od trenerke ili nesto.
Zasad sam ok, nekad malo napuhana od duphastona ili ako nemam urednu stolicu, a to me muci u zadnjih par dana..
Zašto piješ duphastone? Ja sam uzimala progesteron vaginalno 3×1 od sredine ciklusa pa 21 dan . Kada sam mjerila prigesteron prije 5 god bio je 17 a reg. Vrijednost je bil oko 30 ja mislim. Doktorica je rekla da to ok .trudnoća je održiva I da to nije problem!
Ja isto imam zatvor,ne svaki dan ali imam . Onda mi je i trbuh baš napuhan ,nema šanse da ga uvučem a ne želim da znaju na poslu još . Čekam kraj tih famoznih prvih 12 tjedana 🙂
Trudnasam, mi smo odmah rekli mojima, njegovima, ja na poslu, prijatelji samo jedni znaju. Nadam se da cemo uspjeti skrivati od ostalih jos barem par tjedana, dok prodje ovo kriticno vrijeme.
Hvala Barbi i pusa maloj Petri :-*
Tinci, a da, vi cete moci odmah u setnju, a i mi ako rodim ranije. Evo ide dan po dan, jos malo i kriticni 7. tjedan pa me malo nervoza hvata prije slijedeceg pregleda u cetvrtak, jer mi je plod vec tri puta stao na 7+1!
Ma daj, vec ne stanes u svoju robu? Ja se nadam da necu morati kupovati puno nove robe, ali vidjet cemo..
Tebi je prva trudnoća isto ? Koliko god imaš ? Ja ću za par dana 30 🙂 Muž i ja smo odlučili sutit tih 12 tjedana,a i da uživamo samo nas dvoje u tome 🙂(dugo smo čekali ovo 7 godina)
Ja sam dobila 1.5 kg u 12 tjedana 😀
Ovo mi je 4. trudnoca, 3 spontana u zadnjih godinu i po.
Ja sam pratila ovulaciju folikulometrijom i uzimala utrogestan 2x2 od ovulacije po pozitivne bete, sad uzimam duphastone 3x1, pa cu postepeno smanjivati dozu do 12. tjedna.
Imam 27 godina.
Sortiraj odgovore
Najstariji