Bruncili znam da ti to teško pada ali mirovanje je jako bitno kod visokog tlaka. Meni su pored terapije za tlak dali Mg 2×, apaurin mada ga ja izbjegavam i rekli što više mirovanja u zamračenom prostoru, bez mobitela i bez tv. I srećom sve to djeluje, i držim tlak pod kontrolom već dva mjeseca. Niie jednostavno, ali za naše bebice možemo sve 😊 šaljem ti pozitivne vibre i nadam se da će sve to biti super i da uskoro ideš kući 😙
Koji predivni trbuscici 😍 Svekyca, Dija i christyy prekrasne... Bruncili i MaSen nadam se da ce sve biti u redu i da ste brzo doma 😘
I bas mi je drago sto smo se sve ovdje nasle jer trenutno se najbolje razumijemo i znamo sto koja prolazi, tako da nikakve negative na vidiku 😉
I nama opet pun tjedan, nekako mi to prebrzo ide 🤔🤣
Teta90- uživaj s dragim, glavno da si dobro ❤
MaSen- samo pozitivno, želim da sve prođe uredu i da što prije idete doma..mi ti šaljemo pozitivne vibre a Isssa ce ti dat i pokoji savijet jel je bila u sličnoj situaciji ❤ zato je lijepo šta smo sve tu svaka različita i sa svojim iskustvom..
JA SAM BIJESNA KO RIS POBJEŠNJELI došao nam je majstor koji nam stavlja komarnike na prozor dio kuće je stavio u 4 mj al nam je ostao dužan za još dva prozora koja nije stigao kako je rekao napravit 🙄😏 stvarno su super onako ko roletnice povuče se i dolje zakaći preko zime otkaći i one se namotaju same gore nezz jel kužite uglavnom nije ni važno poanta je da sam otišla na wc i čujem bum trššš reko razbio je čašu neee nije valjda prozor izađem i imam šta vidit RUPAAA U STAKLU NA PROZORU RUPA ZNACI POBIJELILA SAM U SEKUNDI a on kad je mene vidio da mi para ide na uši 🤣🤣 još sam sama doma neki celofan je zalijepio i otišao s rečenicom ja ću vam zamijenit prozor (Nadam se da nećemo morat čekat 3 mj ko ka ova 2 komarnika)
MaSen - zao mi je zbog tvog stanja, no vjerujem da sad kad si pod kontrolom i na terapiji - da ce sve proci u najboljem redu. Vjerujem da ti je najgori dio to lezanje, nemoci i osjecaja ko da si u zatvoru, no izdrzi jos malo...a mozda i tebi kao i Isssu, puste uskoro doma. Drz se:) Rekla si da si iz Kc? koje si godiste? ja u Kc isla u srednju nekad davnoo :)
Justme123 - daj mi reci, znas li mozda ako uzmem Dianatel gel sa sobom na porod, dal ga zele aplicirati?? Frendica je kupila i ostalo joj jos 4 tube od pakiranja, ona i jos 2 kolegice imaju samo pozitivna iskustva s tim, veli mali je samo sklizno van..ni osjetila nije, s tim da ni jedna isto tak nije popucala..no one su sve radale u vinogradskoj i tamo su bez problema joj to stvaljali.
Ssanja- i mene "muče" ta pitanja i Danas sam baš prvi put onako intenzivno razmišljala o tome i ti postaviš pitanje koda si me čula 👌😂
Nina - lijepa bušica 😍
MaSen - zao mi je zbog tvog stanja, no vjerujem da sad kad si pod kontrolom i na terapiji - da ce sve proci u najboljem redu. Vjerujem da ti je najgori dio to lezanje, nemoci i osjecaja ko da si u zatvoru, no izdrzi jos malo…a mozda i tebi kao i Isssu, puste uskoro doma. Drz se:) Rekla si da si iz Kc? koje si godiste? ja u Kc isla u srednju nekad davnoo :)
Justme123 - daj mi reci, znas li mozda ako uzmem Dianatel gel sa sobom na porod, dal ga zele aplicirati?? Frendica je kupila i ostalo joj jos 4 tube od pakiranja, ona i jos 2 kolegice imaju samo pozitivna iskustva s tim, veli mali je samo sklizno van..ni osjetila nije, s tim da ni jedna isto tak nije popucala..no one su sve radale u vinogradskoj i tamo su bez problema joj to stvaljali.
Ja ga nisam imala na porodu pa ne znam, ali ne vidim razloga zasto ne bi htjeli, meni su svi tamo bili izrazito susretljivi oko svega i prilikom poroda i kasnije na odjelu. Mozda ne bi bilo na odmet da ih pitas kad krenes u TA ili nazvati radaonu njihovu i pitati sestru koja se javi, ne znam ima li Sv.Duh dane otvorenih vrata di imas priliku pitati takve stvari. Uostalom, nije da trazis da ti apliciraju nesto sto ti je vrač dao nego medicinski proizvod 😀
MaSen - zao mi je zbog tvog stanja, no vjerujem da sad kad si pod kontrolom i na terapiji - da ce sve proci u najboljem redu. Vjerujem da ti je najgori dio to lezanje, nemoci i osjecaja ko da si u zatvoru, no izdrzi jos malo…a mozda i tebi kao i Isssu, puste uskoro doma. Drz se:) Rekla si da si iz Kc? koje si godiste? ja u Kc isla u srednju nekad davnoo :)
Ja ga nisam imala na porodu pa ne znam, ali ne vidim razloga zasto ne bi htjeli, meni su svi tamo bili izrazito susretljivi oko svega i prilikom poroda i kasnije na odjelu. Mozda ne bi bilo na odmet da ih pitas kad krenes u TA ili nazvati radaonu njihovu i pitati sestru koja se javi, ne znam ima li Sv.Duh dane otvorenih vrata di imas priliku pitati takve stvari. Uostalom, nije da trazis da ti apliciraju nesto sto ti je vrač dao nego medicinski proizvod 😀
Ma to si i ja mislim, da im nebi trebao bit nikakv problem. Narucila sam jos jedno pakiranje da sveki broj2 kupi u Svicarskoj i donese mi sad kad ce dolazit, pa nek se nade :D duplo jeftniji je u Ch nego kod nas.
Imas pravo, jos cu ja provjerit prije kod sestre u radaoni...ako nece htjet, natjerat cu muza da mi poskrivecki to tam stavi hahah
Ma to si i ja mislim, da im nebi trebao bit nikakv problem. Narucila sam jos jedno pakiranje da sveki broj2 kupi u Svicarskoj i donese mi sad kad ce dolazit, pa nek se nade :D duplo jeftniji je u Ch nego kod nas.![]()
Imas pravo, jos cu ja provjerit prije kod sestre u radaoni…ako nece htjet, natjerat cu muza da mi poskrivecki to tam stavi hahah
Hahahahhaha pa da, ionako nisu cijelo vrijeme oni s tobom pa ces imat prilike 😉
MaSen nemoj se toliko zamarati sa sitnicama. Drzim fige da ti bude kao i nasoj Issi i da se sve smiri. Znam da je tesko lezati u tom odjelu i biti na 100 muka ali sve mi pretrpimo za nase bebe. Mene su u 33 tt uhvatili trudovi na svake 3 minute, u predradaoni bila, otvorena 5 prstiju, jezi ga bilo mi je tesko ali pomirila sam se da ce se moj djecak ranije roditi (prije toga nekih cca mjesec dana sam dobila injekcije za pluca) na kraju moji trudovi stali, nakon tjedan dana otpustena doma, i dosla do 9 mjeseca trudnoce pa tek onda rodila. Nista nije ne moguce.
Looda_vila na sv.duhu stavljaju gel ako imaju vremena za njega i osoblja taj tren.
Nisam zapamtila kome je umro tata ali moje iskreno saucesce 😕
Buse su vam 🤩😍😍😍 moja je kao da sam negdje u 3,4 mj trudnoce 😂
Bruncili drzim fige da se tlak smiri i da sve bude u redu 😘
Netko je pisao mislim da je justme123 za kozmetiku na sv duhu da ne mazati guzu sa kremom? Meni su rekli da si ponesem kremu za guzu u bolnici i to oba puta pa mislim i ovaj put? 🤔 nisam pametna sad
Inace vas procitam svako jutro a javim se svaki mjesec 😂 trebala bih cesce ali dan mi proleti uz moja dva frajera. Curica udara kao velika i puno je zivlja nego braca (nadam se da nece biti takva i kad se rodi 😂). Mi u principu jos nista nismo posebno za nju pripremili. Sve kao budem ali mislim da cu si prvo spakirati nakon sljedec pregleda kofer za bolnicu jer po prijasnjim iskustvima i trudovima koje imam pretpostavljam da ce mi opet trebati dosta ranije. Zadnji put je muz bio na 100 muka sa mojim popisom sto mi treba kupiti za bolnicu
Na trudničkom tečaju su pričali o gelu, kažu da je 50% šansa da će pomoći, meni je to VEEEELIKIH 50%😂😂😂 a iskreno zaboravila sam skroz na taj gel, i rekli su da ima za 2 poroda tog gela ali da se mora ja mislim unutar 1 mj iskoristiti, baš ću pitati sestričnu babicu kakva iskustva ima s tim 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji