Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2018. 11:39

Jutro cure... evo i ja doznala za taj gel Dianatel. Cijelo vrijeme ispitujem za taj gel jer ga u Australiji daju, a meni svi ovdje tvrde da je to gel za "otvaranje", a prema ovom opisu koji sam pročitala, više ispada "lubrikant" za porođaj. 

14. Srpanj 2018. 11:46

garavusa005

Jutro cure… evo i ja doznala za taj gel Dianatel. Cijelo vrijeme ispitujem za taj gel jer ga u Australiji daju, a meni svi ovdje tvrde da je to gel za "otvaranje", a prema ovom opisu koji sam pročitala, više ispada "lubrikant" za porođaj.

Da, da, lubrikant za porodaj, nema on nikakvih sastojaka za otvaranje i slicno, bar koliko ja znam. Svida mi se naziv lubrikant za porodaj 😂

• Bruncili
    14. Srpanj 2018. 11:52

Curke moj tlak se drzi na 140/80. I dalje sam pod terapijom al ocito je sve kontrolirano, jutrosnja vizita nije vele nista komentirala osim da preko vikenda ne pustaju kuci grrr
    Jel ijedna od vas ikad bila na neslanoj dijeti? Mislim se max reducirati sol kad se vratim kuci, mozda i ti pomogne. Vegetu ionako ne koristim, al zanima me kako cu moc bez soli. Sve ideje su dobrodosle jer ne zelim tu opet dolazit nikako prije kraja rujna 😂 dosta mi ovih nadrkanih faca

Mrs.mom
    14. Srpanj 2018. 12:17

Isssa

MaSen

Isssa

MaSen

Isssa 22 sata.. al to jos prva bocica od jucer 12 sati kak sam dosla.. taman jos dva sata da iscuri do kraja

Ja sam na kraju primila samo 1 bocu i prebacili su me na tablete cordipin i na promatranje, možda ćeš i ti biti te sreće 😀, javljaj nam kakvo je stanje i ne brini 😀

Da sam bar i ja te srece..
    Jer me kanila u ruci tak boli.. imam tanke ruke i zile a igla debela pa je tak napeto..
    I bas nemam osjecaj u toj ruci.. samo mi se trese i drveni mi

Jesi im rekla to? Meni je prestajala teći, i boljela me ruka, na kraju su me 4 puta prepikavali dok nije bilo dobro

Jesam.. al vele da ne migoljim s rukom toliko.. dobro je postavljena al bi meni trebala ona igla za djecu.. 
    Dobila sam upravo jos jednu bocu tokolize.. 

Nas_bebac
    14. Srpanj 2018. 14:23

Bruncili s koliko si isla na hitnu zbog tlaka  ja mjerila meni je 138/80 lezim pijem i mislim ako se pogorsa i dodje do 140 idem na hitnu... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.nb1
    14. Srpanj 2018. 14:29

Pa sta je ovo, rano smo se bolnica uhvatile 😟
    Bitno da ste vi i bebice dobro 💪 nadam se da cete brzo doma ❤️❤️
    Naletila sam na neki video i totalno se poistovjetila 😂😂😂
    https://www.facebook.com/73490054734/posts/10155986308129735/

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    14. Srpanj 2018. 14:59

Nas_bebac

Bruncili s koliko si isla na hitnu zbog tlaka ja mjerila meni je 138/80 lezim pijem i mislim ako se pogorsa i dodje do 140 idem na hitnu…

Jel inace imas problema s tlakom?
    Bas sam isla citati kad si napisala jer nisam bila sigurna koliki je visok. Pa pise gornji 140 i vise, donji 90 i vise

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    14. Srpanj 2018. 15:00

Justme123

Looda_vila

Ailhvala ti za info za gel, vec mi je sad lakse. Kako Isssakaze, meni je 10% dovoljno ako pomaze :) ako nece bit osoblja, no problem..evo pustam muzu video kako se gel aplicira 😂😂 veli da nisam normalna..bas je kamilica🙄🤣
    Nego, meni su na tecaju rekli da na sv.duhu prakticiraju isto tako sto manje prckanja oko pupka, nikakvo spricanje, mazanje ..nista. Samo cekat da otpadne i to je to. Cak ni da se nikakva kompresa stavlja na pupak. Kak onda sa pelenom preko?🤔
    Isssaveli meni frendica da u pakiranju imala ..5 ili 6 tuba toga gela i da ovisno koliko ti porod traje toliko ti ga stave…njoj je to sve relativno brzo islo, pa su joj samo 2 tube stavili. A rok je do 2021 na njenoj kutiji. Isto tak veli da je pitala babice kakva su im iskustva s tim..da su jako pozitivna i da bez problema stavljaju svima koje donesu…No obzirom da gel poprilicno kosta, u manjini su zene koje dolaze s njim.

To isto za pupak su rekli meni s oba djeteta, oni na Sv.Duhu ne cackaju po tom pupku nista (i ja isto nisam i kasnije sam samo patronaznoj rekla kad je otpalo i ona mu je naspricala octeniseptom i to je bio jedini postupak na pupku). Meni je i draze ne dirati to pa nek ide svojim tokom :)

Slazem se s tobom. I meni se svida sto manje cackanja i sto manje raznih preparata po tek rodjenoj bebici:)
    Haha bas se nasmijala malo na komentare tebe i Ail o klincima ...veli seka da prodate bracu😂😂 strasni su mi klinci. Nekoliko puta sam te vec htjela upitat kako hendals sa dvoje male djecice i jos sad kad dode bebica🤗 divim se mamama poput tebe i Ail.😍🤗 treba tu jakoo puno energije, ljubavi, strpljenja..pricanja, zivaca, objasnjavanja..organiziranja ..uf uf! Ako sve bude okej i ako bog da, takodjer bi voljeli imat troje djece jednog dana😍😊 Nooo..prvo da mi odradimo ovo prvo, pa da vidimo...mozda se predomislimo hahah😂😂

14. Srpanj 2018. 15:01

Baby.nb1

Pa sta je ovo, rano smo se bolnica uhvatile 😟
    Bitno da ste vi i bebice dobro 💪 nadam se da cete brzo doma ❤️❤️
    Naletila sam na neki video i totalno se poistovjetila 😂😂😂
    https://www.facebook.com/73490054734/posts/10155986308129735/

Kako si me nasmijala tim videom 😂😂😂

• Anđeo_
    14. Srpanj 2018. 15:04

Baš su se nešto zaredale te bolnice pupupu cure držte se..

Jaooo mene je dragi danas odveo na ručak pošto mi je sutra rođendan a idemo kod mame oni nešto slave pa peku odojka tako da smo spojili i njihovo i moj rođendan i TEKMU 👌👌
    AL JA NEBI BILA JA DA NESTO NE POĐE PO "ZLU" stigla meni panakota  pojela pola i krenula mi teć krv iz nosa POTOK bolje rečeno po majci stolu svi bulje 😥 konobar nosi mokru krpu stavlja na vrat šou 😩 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.