Jer zna mozda koja kak su posjete na pt1?
Od koliko do koliko?
Smjesti su me na odjel
Jutro, eto te na odjelu, super 😀😀😀😀😀, napokon tuš 😂, posjete su od 16:30-17:30
Kak se osjećaš?
Od koliko do koliko?
Smjesti su me na odjel
Kak se osjećaš?
Osjecam se dobro..nikakve bolove nemam.. tokoliza i dalje..
Sad cekam onaj dan kad ce mi rec da mi mogla doma na mirovanje 😊😊😊
Od koliko do koliko?
Smjesti su me na odjel
Kak se osjećaš?
Osjecam se dobro..nikakve bolove nemam.. tokoliza i dalje..
Sad cekam onaj dan kad ce mi rec da mi mogla doma na mirovanje 😊😊😊
Kolko sati već primaš tokolizu?
Isssa 22 sata.. al to jos prva bocica od jucer 12 sati kak sam dosla.. taman jos dva sata da iscuri do kraja
Isssa 22 sata.. al to jos prva bocica od jucer 12 sati kak sam dosla.. taman jos dva sata da iscuri do kraja
Ja sam na kraju primila samo 1 bocu i prebacili su me na tablete cordipin i na promatranje, možda ćeš i ti biti te sreće 😀, javljaj nam kakvo je stanje i ne brini 😀
Ja sam na kraju primila samo 1 bocu i prebacili su me na tablete cordipin i na promatranje, možda ćeš i ti biti te sreće 😀, javljaj nam kakvo je stanje i ne brini 😀
Da sam bar i ja te srece..
Jer me kanila u ruci tak boli.. imam tanke ruke i zile a igla debela pa je tak napeto..
I bas nemam osjecaj u toj ruci.. samo mi se trese i drveni mi
Da sam bar i ja te srece..
Jer me kanila u ruci tak boli.. imam tanke ruke i zile a igla debela pa je tak napeto..
I bas nemam osjecaj u toj ruci.. samo mi se trese i drveni mi
Jesi im rekla to? Meni je prestajala teći, i boljela me ruka, na kraju su me 4 puta prepikavali dok nije bilo dobro
Bok curke.. Bušice vam krasne i drago mi je sta su pregledi prosli dobro... Cure koje su u bolnici samp jako bit ce sve ok.. 😊😊😊 curke koje imaju poz OGTT kao ja ne morate se toliko brinit.. Ja jedem sve normalno ko i do sada osim slatko to jr ono na minimum... Sta manje to bolje.. Mislim da je ta dijeta of 1800 kalorija glupost... Oni to po sabloni jer tako pise i tako znaju pa svima govore.. Samo umjereno i bit ce sve ok, bez brige 😊😊😊
Bok curke.. Bušice vam krasne i drago mi je sta su pregledi prosli dobro… Cure koje su u bolnici samp jako bit ce sve ok.. 😊😊😊 curke koje imaju poz OGTT kao ja ne morate se toliko brinit.. Ja jedem sve normalno ko i do sada osim slatko to jr ono na minimum… Sta manje to bolje.. Mislim da je ta dijeta of 1800 kalorija glupost… Oni to po sabloni jer tako pise i tako znaju pa svima govore.. Samo umjereno i bit ce sve ok, bez brige 😊😊😊
Hehehe super ti je slikica 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji