Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    13. Srpanj 2018. 15:02

Bruncili

Hej curke evo da vam se i ja javim iz bolnickog kreveta. Jucer sam imala nenormalno jaku glavobolju i dosta povisen tlak pa su me strpali na promatranje… koji debilizam od ljudi radi tu u kbc split na ginekologiji. Zlo i naopako majkemi. Rucak bljutaaaaav, muza jedva pustili da mi stvari donese, ne daju niti izac ispred na zrak. Katastrofa

Samo hrabro, nadam se da će ti brzo biti punoo bolje 😘😘

Looda_vila
    13. Srpanj 2018. 15:03

Bruncili drzim fige da sve bude dobro i da te sto prije puste doma😘

Ssanja
    13. Srpanj 2018. 15:55

Bruncili koliki ti je tlak? Ja svoj već dva mjeseca držim pod kontrolom terapijom, uzimam methyldopu, plus prehrana i odmor i nadam se da ću takvo stanje održati do kraja. Tako da ne brini, sigurna sam da će sve biti ok

Nas_bebac
    13. Srpanj 2018. 16:11

Bruncili - samo polako nadam se da ce se sve ubrzo vratiti u normalu i da cete ici doma 🙏🙏 punooo pozitive saljem😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

13. Srpanj 2018. 16:28

Ejla cure!
    Zao mi je sto se nisam javljala i sto ste se zabrinule, ali bas lijepo od vas da mislite na mene ❤
    Muz nikad nije na godisnjem i sad je konacno uzeo pa smo si uzeli malo vremena za sebe, nismo palili komp i bas uzivamo, bez obzira sto nismo uspjeli negdje otputovati kako smo planirali. Rjesavamo dosta stvari za kucu, za kredit i neke stvari za bebu :)
    Prosli tjedan sam imala jake bolove nekoliko dana, otisla sam na hitnu i sve je ok, doktori nisu znali zbog cega su se javili bolovi, i samo su pogledali jesam li otvorena, drugo nista.. 
    Cim stignem, popratim zaostatke i stavim tablicu, ljubim vas sveeee 😘😘

Mrs.mom
    13. Srpanj 2018. 16:30

Ej cure... lezim u petrovoj u predrađaoni.. tek mi je 30 tjedan a vec sam otvorena 2 prsta.. za sad su mi smirili trudove, beba je super, ne krvarim vise.. 
    Jer postoji kakva mogucnost da me presele na odjel jer tu su valjda zabranjene posjete..
    Hvala vam i divne ste.. svima saljemm puse i redovito citam i pratim

Isssa
    13. Srpanj 2018. 16:41

MaSen

Ej cure… lezim u petrovoj u predrađaoni.. tek mi je 30 tjedan a vec sam otvorena 2 prsta.. za sad su mi smirili trudove, beba je super, ne krvarim vise..
    Jer postoji kakva mogucnost da me presele na odjel jer tu su valjda zabranjene posjete..

Ista stvar kod mene, u srijedu sam završila u predrađaoni u Petrovoj, isto 2 cm otvorena u 31 tjednu, primala sam tokolizu u venu, idući dan su me premjestili na odjel i u ponedjeljak su me pustili doma na strogo mirovanje, ako imaš kakvih pitanja samo reci, ne brini, u dobrim si rukama😉, nakon 24 sata tokolizu prebacili su me na tablete cordipin, 2 dana sam bila na promatranju dali djeluju i eto me doma😀

13. Srpanj 2018. 16:45

Bruncili bas mi je zao za tlak. Nadam se da si uskoro doma ipak :)
    Teta90 uzivaj u odmoru s muzem onda 👋 😗
    MaSen to vjerojatno ovisi o tome hoce li ti uspjet smiriti trudove, drze te tamo s razlogom, vjerujem da ti je dosadno i da si u strahu, al imamo svi mobitele danas pa zivkaj sve koje znas da si kratis vrijeme :)

Mrs.mom
    13. Srpanj 2018. 16:57

Isssa

MaSen

Ej cure… lezim u petrovoj u predrađaoni.. tek mi je 30 tjedan a vec sam otvorena 2 prsta.. za sad su mi smirili trudove, beba je super, ne krvarim vise..

Ista stvar kod mene, u srijedu sam završila u predrađaoni u Petrovoj, isto 2 cm otvorena u 31 tjednu, primala sam tokolizu u venu, idući dan su me premjestili na odjel i u ponedjeljak su me pustili doma na strogo mirovanje, ako imaš kakvih pitanja samo reci, ne brini, u dobrim si rukama😉, nakon 24 sata tokolizu prebacili su me na tablete cordipin, 2 dana sam bila na promatranju dali djeluju i eto me doma😀

Jooj hvala vaam... ovo mi je danas trebalo samo da lakse spavam😊
    I ja sam sad na tokolizi, pise 2×500 ml. To je taman 24 sata tokolize.. sutra su mi rekli da su dobit jos injekciju za sazrijevanje bebinih pluca.. mene su poslali iz kc za zg.. jer nisu znali sta bi samnom.. 

Mrs.mom
    13. Srpanj 2018. 17:03

A kak vam je bila bebica? Meni je prohodnost do vodenjaka i bebine glavice.. nece me puno pipkat i pregledat.. sluzni cep mi je ispao.. pa su malo u strahu da sad nebi pokupila i kakvu bakteriju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.