Bok klokanice.
Looda vila vidim da imas zanimljiv dan. Nadam se da ce sta od tog odmora tec po planu.
Christy sretno na moru.
Tobolcici su svima VRH. Mene definitivno peru hormoni, stvarno sebi nikad nisam bila lipsa. Totalno se osjecam kao nadrogirana te da me pere ljubav.
Mi popodne idemo za Sibenik, wooo hooo. Muz ide poslom, ja mu samo drustvo pravim.
Kod nas je vrijeme idealno, toplo plus puse maestral.
Sta se tice ovih nasih simptoma, nevoljica; svak od nas voli zažugat kad ga malo tresne, evo ja kad sam otecena i sl na dane budem ukomirana i ono nisi svoj; ovdi se malo pojadamo i idemo dalje. Evo jutros vidim i gleznjeve i koljena da jos uvik imam hahhha pa moram proslavit.
Sve to ide u "radni staz". XD
P.s. i mene zanima sta je s Tetom

Hehe curke al rade hormoni :) jucer su nam dosla kolica i odusevljeni smo!! Jutros smo obavili ogtt i vadenja krvi, sva sam izbodena ko narkoman 😂 dobila sam slobodan dan i sad picimo na more 😊 buske su vam divnee 😍 saljem i ja svoju od jucer 😘
Ta haljina tvoja mi je wow 😍
Cure, divne ste sve, busice su vam tako lijepe sve do jedne

Looda_vila predivan je bio 😂😂 a ja odustala od tog oblacenja kad dolazi dostavljac, bitno da nisam u gacama, za ostalo me zaboli 😂😂
Tetaaaaa jaaaavi seeee

url=https://lilypie.com]
Hej ekipa!
Joj netko zaboravih tko, ima tako lijepu haljinu, ona svijetla!
Sve mi baš blistate i jako ste lijepe u trbuhu! Hahaha.
Ja sam u čišćenju, plaži, traženju oglasa za stan (moramo selit do kraja mjeseca, ništa me ne pitajte), druženju, posjećuju me ovih dana prijatelji iz drugih gradova pa sam sretna što provodim vrijeme s njima.
Evo jedna scena od jučer:
Vidim starca 5 m ispred sebe kako hoda, i mislim: "Jadan čovjek, je spor, pa koliko njemu treba vremena da igdje dođe? "
Idem ga prestići...i idem i idem, i pušem, uključila brzo hodanje, prošli cijelu ulicu i dva pješačka i ja još ostala iza njega... Sama sebi sam smiješna.

Curke kojima se svida haljina na snizenju je u Peek-u (mislim 160 kn) prava trudnicka 😊
Hahah jeste smjesne sa svojim anegdotama i snovima 😂
Mozda Tinci zna gdje je Teta... koliko me pamcenje sluzi mislim da su njih dvije cesto pile kavu skupa..

Hej curke evo da vam se i ja javim iz bolnickog kreveta. Jucer sam imala nenormalno jaku glavobolju i dosta povisen tlak pa su me strpali na promatranje... koji debilizam od ljudi radi tu u kbc split na ginekologiji. Zlo i naopako majkemi. Rucak bljutaaaaav, muza jedva pustili da mi stvari donese, ne daju niti izac ispred na zrak. Katastrofa
Hej curke evo da vam se i ja javim iz bolnickog kreveta. Jucer sam imala nenormalno jaku glavobolju i dosta povisen tlak pa su me strpali na promatranje… koji debilizam od ljudi radi tu u kbc split na ginekologiji. Zlo i naopako majkemi. Rucak bljutaaaaav, muza jedva pustili da mi stvari donese, ne daju niti izac ispred na zrak. Katastrofa
Bruncili nadam se da te neće dugo zadržati i da će sve biti ok, drži se i javljaj nam kak stvari stoje 😥, koliki ti je tlak bio i u kojem si tjednu?

Cure buše su vam prekrasne , Christyy haljina je stvarno 👌🔝
Ma kakva negativa ovdije ja je ni najmanje nisam osjetila, svako kroz ovo stanje prolazi drugačije i nijedna trudnoća nije ista.. Smijemo se puno a nekad i kukamo a šta ćemo sve smo u istom "sosu" 🤣 baš se nekako ja sama volim pojadat ovdije i reć šta me "muči" i onda vidim da nisam jedina i sve je to "normalno"
Trudnički jastuk mi je vrrrh obožavam ga

Bruncili- držim fige da se što prije sve stabilizira i da ideš doma ❤, javljaj se ..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji