Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2018. 12:33

christyy

Hehe curke al rade hormoni :) jucer su nam dosla kolica i odusevljeni smo!! Jutros smo obavili ogtt i vadenja krvi, sva sam izbodena ko narkoman 😂 dobila sam slobodan dan i sad picimo na more 😊 buske su vam divnee 😍 saljem i ja svoju od jucer 😘

Ta haljina tvoja mi je wow 😍

Cure, divne ste sve, busice su vam tako lijepe sve do jedne

Baby.nb1
    13. Srpanj 2018. 12:37

Looda_vila predivan je bio 😂😂 a ja odustala od tog oblacenja kad dolazi dostavljac, bitno da nisam u gacama, za ostalo me zaboli 😂😂
    Tetaaaaa jaaaavi seeee

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    13. Srpanj 2018. 12:52

Hej ekipa!
    Joj netko zaboravih tko, ima tako lijepu haljinu, ona svijetla!
    Sve mi baš blistate i jako ste lijepe u trbuhu! Hahaha.
    Ja sam u čišćenju, plaži, traženju oglasa za stan (moramo selit do kraja mjeseca, ništa me ne pitajte), druženju, posjećuju me ovih dana prijatelji iz drugih gradova pa sam sretna što provodim vrijeme s njima. 
    Evo jedna scena od jučer: 
    Vidim starca 5 m ispred sebe kako hoda, i mislim: "Jadan čovjek, je spor, pa koliko njemu treba vremena da igdje dođe? "
    Idem ga prestići...i idem i idem, i pušem, uključila brzo hodanje, prošli cijelu ulicu i dva pješačka i ja još ostala iza njega... Sama sebi sam smiješna.

christyy
    13. Srpanj 2018. 13:00

Curke kojima se svida haljina na snizenju je u Peek-u (mislim 160 kn) prava trudnicka 😊
    Hahah jeste smjesne sa svojim anegdotama i snovima 😂 
    Mozda Tinci zna gdje je Teta... koliko me pamcenje sluzi mislim da su njih dvije cesto pile kavu skupa..

• Bruncili
    13. Srpanj 2018. 13:51

Hej curke evo da vam se  i ja javim iz bolnickog kreveta. Jucer sam imala nenormalno jaku glavobolju i dosta povisen tlak pa su me strpali na promatranje... koji debilizam od ljudi radi tu u kbc split na ginekologiji. Zlo i naopako majkemi. Rucak bljutaaaaav, muza jedva pustili da mi stvari donese, ne daju niti izac ispred na zrak. Katastrofa

Isssa
    13. Srpanj 2018. 13:59

Bruncili

Hej curke evo da vam se i ja javim iz bolnickog kreveta. Jucer sam imala nenormalno jaku glavobolju i dosta povisen tlak pa su me strpali na promatranje… koji debilizam od ljudi radi tu u kbc split na ginekologiji. Zlo i naopako majkemi. Rucak bljutaaaaav, muza jedva pustili da mi stvari donese, ne daju niti izac ispred na zrak. Katastrofa

Bruncili nadam se da te neće dugo zadržati i da će sve biti ok, drži se i javljaj nam kak stvari stoje 😥, koliki ti je tlak bio i u kojem si tjednu? 

• Anđeo_
    13. Srpanj 2018. 14:19

Cure buše su vam prekrasne , Christyy haljina je stvarno 👌🔝
    Ma kakva negativa ovdije ja je ni najmanje nisam osjetila, svako kroz ovo stanje prolazi drugačije i nijedna trudnoća nije ista.. Smijemo se puno a nekad i kukamo a šta ćemo sve smo u istom "sosu" 🤣 baš se nekako ja sama volim pojadat ovdije i reć šta me "muči" i onda vidim da nisam jedina i sve je to "normalno"
    Trudnički jastuk mi je vrrrh obožavam ga 

• Anđeo_
    13. Srpanj 2018. 14:21

Bruncili- držim fige da se što prije sve stabilizira i da ideš doma ❤, javljaj se ..

Elza
    13. Srpanj 2018. 14:22

Hvala svima na odg za secer :)
    Bruncili drzi se :)

Baby.nb1
    13. Srpanj 2018. 14:41

Bruncili nadam se da nije nista i da brzo ides doma 💪❤️😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.