Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson
    06. Srpanj 2018. 00:54

Obratite se druzaiherbalcure@gmail.com ako pokušavate zatrudnjeti, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, tešku endometriozu i skeniranje, ja Rekli su da je IVF jedina mogućnost. To je nešto što nismo mogli priuštiti i gotovo je odustala od nade da postanemo roditelji. Moj prijatelj mi je preporučio dr Uzai i nagovorio me da ga kontaktiram, napravio mi je duhovno otkriće da me zatrudne, u roku od dva tjedna trudna sam (naravno!) I rodila lijep zdravo dječak Travanj, ovdje ja svoju obitelj s radošću i srećom, pišem ovu poruku za one žene koje su na pozornici na kojoj sam bio, depresivno bez svjetla na kraju tunela, Dajte dr. Uzai pokušaj da vam pomognem riješiti svoj problem i nadamo se da ćete imati isti iskaz uspjeha koji sam imao. Možete ga kontaktirati putem adrese: druzaiherbalcure@gmail.com ili onoga što ga je nazvao putem +2348114033497 Hvala vam liječniku za svoje divno i pobožno djelo koje ste učinili u našem životu, želimo vam svu sreću u vašem braku.

Jelennnna
    06. Srpanj 2018. 07:16

Jutro cure, ja se lagano spremam za na pregled. 
    Vec zadnja dva dana me hvata predvecer kad hodam jaka iznenadna bol u desnom guzu, sumnjam da me hvata isijas. Moju mamu je sa mnom bas gadno drza da je cak inekncije morala primat. Nadam se da se nece pogorsavat.
    I tako. Pozzz svima. 

06. Srpanj 2018. 07:54

LEA1202

nestrpljiva25

LEA1202

Ne znam, meni je to malo suludo. U rijeci je ova prva granica koja je u Puli 5.1 njima je 5.6
    Kako god smanjit ću slatko Al mi je muka od ponavljanja te pretrage iskreno!

Ja sam radila 3 puta u misec dana … S tim da mi zadnja dva puta ni jedan nije prešao tu granicu i bili su ok…. Al evo ovaj 3. Put je… I meni je vise bila muka pit to 😵😵😵

Zašto si morala raditi tri put??

Zato što je 1. Put nakon 2 sata  bio 7,8 i to mu  je bilo visoko,  pa je reka da ponovim...  I onda je taj dr bio uredan sve...  Al mi je reka  da ponovim...  I sad  ovaj  3. Sreća prisla oba granicu 🤦🤦  

Jelena mene ti je to vec uhvatilo,  jedva se ponekad  dignem i hodam...  Uzas.. I Vidim  nems namjeru proc tako skoro... 

• Bruncili
    06. Srpanj 2018. 07:57

Justme123

Bruncili

Dija85

Bruncili to misliš na ovajhttps://www.babycenter.hr centar? Da li možda znaš da li taj popust vrijedi samo u trgovini? Ili i online?

Da taj babycenter. Ne znam nazalost jel vrijedi online… nije mi teta nista rekla.
    Eh sad ja imam pitanje oko isofix baze. Jel to moze ic u svako auto ili mora imati te neke konektore? S obzirom da ja svoj sluzbeni vracam kad krene porodiljni, ostajemo na starijem autu koji nema te konektore. Zbunjena sam totalno oko tog jaja i svega, jer joolz nemaju 3 u1 neg su 2 u 1 i sad ne znamo koju as da kupimo 😁

Koliko ja znam, auto mora imati isofix kukice da bi mogla isofix bazu od sjedalice zakaciti na nju, ako to nema, nemas za sta bazu zakacit, osim ako se sjddalica moze i pojasevima vezati.

Hvala na objasnjenju. Mislim da ce bit izbor samo vezanje pojasevima

christyy
    06. Srpanj 2018. 07:58

Jutro curke 
    Koji tmuran dan kod nas u Zg-u... Sreća pa je petak, izdržat ćemo još nekako ovaj radni dan pa kreće vikend :) kako trudnoća odmiče sve se više veselim vikendima i cjelodnevnom odmoru 

Endzrue ja nemam fejs ali ću pogledat večeras sa muževog :)
    Jelena M i mene hvata s desne strane već neko vrijeme, nekad slabije nekad baš jako. Krene od desnog guza pa prema gore i nekad ćak i list u desnoj nozi...
    Danas je puni tjedan pa stavim sliku.. Puse svima  

• LaFemme
    06. Srpanj 2018. 08:29

Bok curke, nisam se opet duze javljala jer nikako ne stignem. Letam na sve strane. Ali redovito vas citam. Super ste. Naravno da nisam sve zapamtila, ali vidjela sam buše i odlicne su. Svaka je divna na svoj nacin 😊 Issa, drzi se i cuvaj se, bit ce to sve u redu. 😘
    Ja sam ovaj tjedan bila na pregledu i sa bebom je sve ok, ali meni se jos uvijek nije digla posteljica, tocno je do unutatnjeg usca. ☹ Rekla je dokt. da ce mi konacnu dijagnozu dati sljedeci put. I da se nada da ce se podici. Joj i ja se nadam jer sam svasta citala. Bolje ne citati o takvim stvarima. Rekla mi je da moram mirovati. Ma ja do sljed pregleda cu pokusati ne razmisljati o tome. Pozz svimaaa

petrapp2605
    06. Srpanj 2018. 09:08

Jutro svima! Evo i mi se spremamo na pregled, a i na more.
    LaFamme ne brini se, ima još vremena do 32.tj da se podigne, a do tada samo polako!
    JelenaM sretno na pregledu! Mene hvata al s lijeve strane kako koji dan, što se više krećem zapravo me više hvata, al još se da izdržati. 

Nas_bebac
    06. Srpanj 2018. 09:13

Jutro cure kod nas predivno sunčano, a ovu noc je bio prolom oblaka od grmljavine nisam nis spavala a bome je i kiša ljevala... Cure iz Pule koji je dojam tečaja? Meni kaze m da se sada pokolebao i da ga je strah ic samnom hahha 🙂brizann 🤭 curke koje danas idu na pregled sretno 😁😁
    Isssa kako si? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    06. Srpanj 2018. 09:22

Jutro!!
    Kakvo osvjezenje vani... iako mi ni to nije pomoglo da bolje spavam. Ne znam sta mi je zadnjih par dana sa spavanjem nikako se srodit😑
    Schinin kako sova?😁 citala sam neka istrazivanja o pustanju glazbe bebama u trbuhu od 28 tjedna na dalje, pa kad se rode, ista ta pjesma ih umiruje. Tako da ja svojoj vec 2 tjedna svaki dan pustam jednu pjesmu i bas me zanima kako ce reagirat na nju kad rodi 😁😀
    Endzrue divne stvari radis! Svaka cast! Jel mi mozes dat email da te kontaktiram ? Ja isto tako nemam fb, no vidjela sam stranicu.
    JelenaM i Petrapp sretno na pregledu! Javite novosti😘😘
    Isssa kako je tebi prosao pregled?? kaj kazu doktori?

christyy
    06. Srpanj 2018. 09:24

Sretno svima na pregledima danas!
    Isssa cekamo da prode pregled i da se javis...
    Evo nas. Zakoracili u zadnje tromjesecje ❤ i trenutno smo na +5kg..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.