Evo i ja doma s pregleda napokon.
Bembo je super , 800 grama moje srece .
Kaze i da je super aktivan koliko se vrpoljio, bice i njemu dosadilo cekanje kao i meni.
Moram hrpu pretraga do iduceg puta, OGTT , Rh faktor, opet urin, dosta su mi i kapilare u ocima popucale vec pa mi rekla da odem i do kraja trudnoce kod ocnog na pregled pozadine ocne. De facto mogu preselit ispred KBC-a hahhha.
Christy, Dijo super slatke busice.
La femme poslozit ce se to, mojoj kolegici se tek u 37 tj, a dotad imas ohoho. Meni su pocetkom 4 mj govorili da je ultra nisko i negdje 2 tjedna iza na pregledu vec mi se bilo diglo.
Christyyy, Dija85 - divne bušice:)
Tea i JelenaM - super za preglede, moja curka je isto tako u 25 tjednu imala oko 900 g:) aproksimacija +/- 50 g,
Meni je samo rekao da do iduceg pregleda ponovim urinokulturu, iako je i prvi put bila sterilna.. hmm
Cure jel pije koja kakve cajeve za izbacivanje vode!? Ja sam pocela grozno naticat... ujutro jos bude super, al do veceri katastorofa! Sto se vise krecem to bude gore , imam osjecaj... A opet ako se ne krecem, opet nije dobro jer mi bude jos gore sa spavanjem... -.-
Nasla sam da je caj lista breze dozvoljen u trudnoci... kopriva mozda? Ima koja kakva iskustva?
Teta90 - i meni je bilo ok iako kako kazes nis novo nisam naucila... Niti mi je olaksala nista ali mislim da bi drugi put moglo biti jako zanimljivo cuti primaljimu stranu poroda 🙂 tako da jedva cekam dr tjedan
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure iz Pule mene tečaj nije bas dojmio posto ja tu dr ne volim ali za ovu babicu Magdalenu sam čula rijeci hvale na sve strane!!!!
I na Pagu je nocas grmilo, sijevalo, puhalo i padalo. Digla sam se oko 05h pokupiti kupace da ne odlete i poslije nikako zaspati. Evo sad se kupamo, sunce przi kao ludo...
Mene ubija kicma kad dugo sjedim ili radim nesto.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Što se tiče tečaja.. ne vidim kako je ono jučer moglo pomoći tatama da se osjecaju sigurniji dok su s nama u rađaoni... Moj je rekao da mu ništa nije bilo jasno. Nadam se da ce drugi puta biti vise praktičnih savjeta tj da nam opišu kako to sve izgleda od kad krenu trudovi na dalje i za tate i za nas.. jer inace ne razumijem zasto ih gnjave da uopce dolaze
Pozdrav cure... mene kriza znaju tako ustetak, jedva se pomaknem, a i primjetila sam da pocinjem oticati... cari trudnoce 😁🤔
Tea i Jelena super za preglede 😘
Christy i Dija krasni trbuscici 😘
Petra sretno na pregledu i uzivaj na moru 😘
Isssa kako si danas? 😘
I nama danas puni tjedan, evo slikice 😁
Kalanhoja ja mislim da su ih samo prepali ili u najmanju ruku pokolebali namjeru da budu sa nama... Meni mm kaze da sada i nije vise tako siguran da zeli da ga je onako malo strah... A i jos kada kazu nemorate bit tamo a ne sama sam ga napravila naravno da ces bit tamo hah ako nis drugo makar podrsku da mi das i drugi su prezivili prezivit ces i ti.. 😁😁
Magdalena mi izgleda jako divna primalja bas sam dobila onaj pozitivan osjecaj 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hej cure, eto skinuli su me sa tokolize, od srijede sam ju dobivala do jutros, zamijenili su je s tabletama pa sam na promatranju, čekamo da vidimo hoće li se kontrakcije vratiti, ako se vrate opet me spajaju na tokolizu😥
Strogo mirovanje da ne dođe do prijevremenog poroda, opet sam sinoć dobila kortikosteroide za razvitak pluća, boli guza još sat vremena 😂😂😂😂 ali sve se izdrži 😀
Do ponedjeljka sam sigurno u bolnici, pregled nisu nikakav radili, ne žele prčkati dolje da ne izazovu porod, samo su provjeravali danas otkucaje bebača, tlak i temperaturu, sve je ok 😀
Cure super za preglede, samo neka rastu mališani naši😍, i nek nam budu živi i zdravi 😀
Pozdrav iz Petrove 😘😘😘😘😘
Kalanhoja ja mislim da su ih samo prepali ili u najmanju ruku pokolebali namjeru da budu sa nama… Meni mm kaze da sada i nije vise tako siguran da zeli da ga je onako malo strah… A i jos kada kazu nemorate bit tamo a ne sama sam ga napravila naravno da ces bit tamo hah ako nis drugo makar podrsku da mi das i drugi su prezivili prezivit ces i ti.. 😁😁
Magdalena mi izgleda jako divna primalja bas sam dobila onaj pozitivan osjecaj 🙂
Moje mišljenje je da pošto je to tečaj za mame i tate (gdje tata mora biti prisutan da bi dobio potvrdu) onda da bi tečaj trebao biti prilagođen i nama i njima i da i njima i nama bude zanimljivo :) . I to što kazes je istina, nije bilo bas motivirajuce i dosta strucnih izraza se koristilo i to nisam sve polovila. Tamo na web stranicama je pisalo da ce nas provesti kroz bolnicu da nam pokazu di je sto, tome sam se veselila, zanimalo me kakva je rađaonica. Ocekivala sam da bi tečaj mogao biti nešto kao pričica od trenutka kada se javljamo u bolnicu pa sve do kraja ali eto :) Nadam se da ce drugi puta biti zanimljivije :)
Sortiraj odgovore
Najstariji