Sretno svima na pregledima danas!
Isssa cekamo da prode pregled i da se javis...
Evo nas. Zakoracili u zadnje tromjesecje ❤ i trenutno smo na +5kg..

Dobro jutro cure! I kod nas lijepo osvježenje, dugo u noć je grmilo i sijevalo. Netko je spomenuo da ne spava baš noću, tako i sama. Ne mogu spavati, ne mogu se namjestiti, bole me kukovi od spavanja na boku. Sva sam nikakva.
JelenaM i Petrapp, sretno na pregledima, uživajte i čekamo lijepe vijesti😘
Christyy, a lijepa mala bušica, čestitam na ulasku u zadnje tromjesečje😊
Isssa, čekamo novosti😘🤞🤞

Hej kloke, imam pitanje .... Ja sam sad 28tt i počelo mi je preko noći već mlijeko curiti... Jer to normalno ili ne?Može pomoć..
Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas.
Isssa javi novosti. 😘
Ja isto nikako nisam sinoc spavala, nisam navikla da dragi radi nocnu, a i kukovi, ajme sto ubijaju.. sva sreca nije svaki dan. Svaki drugi je🤦♀️
Sto cete danas raditi? Ja pijem kavu pa cu se spremiti i ici poslati jednoj baki u dom poklon, sa Čarolije darivanja na Faceu. I jišta.. kasnije mi dolazi nećak. Uživajte! E da i puni tjedan mi je. Okačim sliku kasnije

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas.Isssajavi novosti. 😘
Ja isto nikako nisam sinoc spavala, nisam navikla da dragi radi nocnu, a i kukovi, ajme sto ubijaju.. sva sreca nije svaki dan. Svaki drugi je🤦♀️
Sto cete danas raditi? Ja pijem kavu pa cu se spremiti i ici poslati jednoj baki u dom poklon, sa Čarolije darivanja na Faceu. I jišta.. kasnije mi dolazi nećak. Uživajte! E da i puni tjedan mi je. Okačim sliku kasnije
I moj je sinoć bio noćna i mogu reći da ne znam da li bi uopće spavala da nije. Sva sam se zabarikadirala poplonima i jastucima jer su me jako boljeli kukovi, a na leđima mi više ne paše. Onda sam to sve koristila kao oslonac da sam u nekom polu-leđnom polu-bočnom položaju, ali nije baš pomoglo oko bolova.

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas.Isssajavi novosti. 😘
I moj je sinoć bio noćna i mogu reći da ne znam da li bi uopće spavala da nije. Sva sam se zabarikadirala poplonima i jastucima jer su me jako boljeli kukovi, a na leđima mi više ne paše. Onda sam to sve koristila kao oslonac da sam u nekom polu-leđnom polu-bočnom položaju, ali nije baš pomoglo oko bolova.
Meni isto nista ne pomaze vise. Nikakav položaj, aliiii...još samo 3 mjeseca i proći će 😂😂🤦♀️😭

Dobro jutro!
Bruncili, za isofix bazu ti auto mora imati te konektore (kukice) izmedju naslona i sjedala automobila, ali to imaju gotovo svi auti, moj je star 10 godina i ima to.
JelenaM, sretno na pregledu :)
LaFemme, super sto si se javila i bravo za napredak! :) Neka se posteljica podigne do slijedeceg pregleda :)
Christyy, divna buskica, sretan ulazak u trece tromjesecje :)
Petrapp, sretno na pregledu i uzivajte na moru :)
Nas_bebac, ok je bilo na tecaju, ali nista ludo novo nisam saznala. Kako je tebi bilo?
Looda_vila, baby.k, takodjer muku mucim s nesanicom i neispavanoscu, nadam se da ce brzo proci :)
Isssa, kako si danas? Kad te pustaju kuci?
Dobro jutro! Koja glad jutros..
Pridružujem se nespavalicama, ne znam što je to, ali postaje blisko mjesečarenju. Nadamo se da će brzo proći :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji