Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    06. Srpanj 2018. 09:24

Sretno svima na pregledima danas!
    Isssa cekamo da prode pregled i da se javis...
    Evo nas. Zakoracili u zadnje tromjesecje ❤ i trenutno smo na +5kg..

Baby.k
    06. Srpanj 2018. 10:01

Dobro jutro cure! I kod nas lijepo osvježenje, dugo u noć je grmilo i sijevalo. Netko je spomenuo da ne spava baš noću, tako i sama. Ne mogu spavati, ne mogu se namjestiti, bole me kukovi od spavanja na boku. Sva sam nikakva.
    JelenaM i Petrapp, sretno na pregledima, uživajte i čekamo lijepe vijesti😘
    Christyy, a lijepa mala bušica, čestitam na ulasku u zadnje tromjesečje😊
    Isssa, čekamo novosti😘🤞🤞

mimmyx
    06. Srpanj 2018. 10:03

Hej kloke, imam pitanje .... Ja sam sad 28tt i počelo mi je preko noći već mlijeko curiti... Jer to normalno ili ne?Može pomoć..

Dija85
    06. Srpanj 2018. 10:28

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas. 
    Isssa javi novosti. 😘
    Ja isto nikako nisam sinoc spavala, nisam navikla da dragi radi nocnu, a i kukovi, ajme sto ubijaju.. sva sreca nije svaki dan. Svaki drugi je🤦‍♀️
    Sto cete danas raditi? Ja pijem kavu pa cu se spremiti i ici poslati jednoj baki u dom poklon, sa Čarolije darivanja na Faceu. I jišta.. kasnije mi dolazi nećak. Uživajte! E da i puni tjedan mi je. Okačim sliku kasnije

Baby.k
    06. Srpanj 2018. 10:37

Dija85

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas.Isssajavi novosti. 😘
    Ja isto nikako nisam sinoc spavala, nisam navikla da dragi radi nocnu, a i kukovi, ajme sto ubijaju.. sva sreca nije svaki dan. Svaki drugi je🤦‍♀️
    Sto cete danas raditi? Ja pijem kavu pa cu se spremiti i ici poslati jednoj baki u dom poklon, sa Čarolije darivanja na Faceu. I jišta.. kasnije mi dolazi nećak. Uživajte! E da i puni tjedan mi je. Okačim sliku kasnije

I moj je sinoć bio noćna i mogu reći da ne znam da li bi uopće spavala da nije. Sva sam se zabarikadirala poplonima i jastucima jer su me jako boljeli kukovi, a na leđima mi više ne paše. Onda sam to sve koristila kao oslonac da sam u nekom polu-leđnom polu-bočnom položaju, ali nije baš pomoglo oko bolova.

Dija85
    06. Srpanj 2018. 10:39

Baby.k

Dija85

Dobro jutro cure! Sretno na pregledima danas.Isssajavi novosti. 😘

I moj je sinoć bio noćna i mogu reći da ne znam da li bi uopće spavala da nije. Sva sam se zabarikadirala poplonima i jastucima jer su me jako boljeli kukovi, a na leđima mi više ne paše. Onda sam to sve koristila kao oslonac da sam u nekom polu-leđnom polu-bočnom položaju, ali nije baš pomoglo oko bolova.

Meni isto nista ne pomaze vise. Nikakav položaj, aliiii...još samo 3 mjeseca i proći će 😂😂🤦‍♀️😭

Baby.k
    06. Srpanj 2018. 10:56

Samooo😂 pa onda nespavanje iz drugih razloga👶

06. Srpanj 2018. 11:00

Dobro jutro!
    Bruncili, za isofix bazu ti auto mora imati te konektore (kukice) izmedju naslona i sjedala automobila, ali to imaju gotovo svi auti, moj je star 10 godina i ima to.
    JelenaM, sretno na pregledu :)
    LaFemme, super sto si se javila i bravo za napredak! :) Neka se posteljica podigne do slijedeceg pregleda :)
    Christyy, divna buskica, sretan ulazak u trece tromjesecje :)
    Petrapp, sretno na pregledu i uzivajte na moru :)
    Nas_bebac, ok je bilo na tecaju, ali nista ludo novo nisam saznala. Kako je tebi bilo?
    Looda_vila, baby.k, takodjer muku mucim s nesanicom i neispavanoscu, nadam se da ce brzo proci :)
    Isssa, kako si danas? Kad te pustaju kuci?

Dija85
    06. Srpanj 2018. 11:09

mi debeli 😍

PlavaBorovnica
    06. Srpanj 2018. 11:14

Dobro jutro! Koja glad jutros..
    Pridružujem se nespavalicama, ne znam što je to, ali postaje blisko mjesečarenju. Nadamo se da će brzo proći :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI