Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2018. 09:55

Dobro jutro!
    Citala sam vas kroz vikend, ali nisam nista zapamtila 
    Mi smo imali uredjivanje okucnice i pranje sva 4 auta od kumova i nas, izvana i iznutra, bas smo se lijepo druzili :) Tekma je jucer bila fenomenalna, koja igra zivaca nakraju!
    Kako ste danas? 
    Ja idem s Tinci na kavu, po heparin i jos neke sitnice i kod svojih na rucak, danas na meniju jetrica i blitva 
    Sretno svima na pregledima danas i ovaj tjedan, javite se kako je proslo :) Ja idem slijedeci tjedan, a ovaj tjedan pocinje trudnicki tecaj, nadam se da ce biti korisno :)
    Predivne su vam buskice i predivne ste stvari kupile u Lesnini 
    Imajte lijepi dan! 

Isssa
    02. Srpanj 2018. 10:17

Dija85

Hvala cure, javim se kad obavim.
    Isssa lijep trbuh! 😊
    Sto se tice bocica, koliko si uzela? Jednu, dvije? Te dr. Brown's ti se cine ok?
    Jucer sam nasla nesto slicno ovčici Ewan, valjda je slicno, medo je. Mislim ima razlicitih, a imam onaj popust iz dm knjizice na njega. Ima li ga netko mozda? Ili je Ewan bolji? Evo linkhttps://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/djecja-soba/doodoo-medvjedici/razno/41/58/1189/9299

Ma 2 bočice sam uzela, u babycentru su imali popust 20% na dr. Brown's, šogorica je oboje djece hranila na njih, odlične su i nepoderive i anticolic su 😀 i 2 dude sam uzela 😀

Isssa
    02. Srpanj 2018. 10:25

Rorry

Jutro cure, sretno na pregledima! Moj je tek onaj iduci petak, ne mogu nikako docekatiDija, mislim da ti je jos rano za brinuti se o polozaju bebice, moja se okrene svako malo. A to skuzim po tome kad stuca pa osjetim na skroz drugim mjestima. I imam osjecaj da je stalno ukoso.
    Issa, mozda si nesto sanjala, ali se ne sjecas. A tlak ti je samo od nervoze skocio. Jesi bolje sad?

Ma od nervoze je valjda skočio sunce mu poljubim, neznam dal' sam šta sanjala ali oko 11 sam ga mjerila (od 5 budna) i bio je toliki, ma užas. Dosta sam pod stresom, 100 stvari mi se stalno mota po glavi, stalo sam u strahu nekakvom da ću nešto zaboraviti, teško je biti obrtnik i trudnica, stalno se zakoni mijenjaju, stalno se oko nečeg moram baviti i baš me to sve jako opterećuje a još uz svoj obrt vodim i mužev, pa računi i režije od poslovnog prostora, naše kuće, mamine kuće, plaće radnika, naučnika.....puna glava mi je svega 😢

Dija85
    02. Srpanj 2018. 11:15

Isssa

Rorry

Jutro cure, sretno na pregledima! Moj je tek onaj iduci petak, ne mogu nikako docekatiDija, mislim da ti je jos rano za brinuti se o polozaju bebice, moja se okrene svako malo. A to skuzim po tome kad stuca pa osjetim na skroz drugim mjestima. I imam osjecaj da je stalno ukoso.
    Issa, mozda si nesto sanjala, ali se ne sjecas. A tlak ti je samo od nervoze skocio. Jesi bolje sad?

Ma od nervoze je valjda skočio sunce mu poljubim, neznam dal' sam šta sanjala ali oko 11 sam ga mjerila (od 5 budna) i bio je toliki, ma užas. Dosta sam pod stresom, 100 stvari mi se stalno mota po glavi, stalo sam u strahu nekakvom da ću nešto zaboraviti, teško je biti obrtnik i trudnica, stalno se zakoni mijenjaju, stalno se oko nečeg moram baviti i baš me to sve jako opterećuje a još uz svoj obrt vodim i mužev, pa računi i režije od poslovnog prostora, naše kuće, mamine kuće, plaće radnika, naučnika…..puna glava mi je svega 😢

Ajme... stvarno ti je tesko. Moji su bili obrtnici pa znam koliko su se zivcirali oko svega. Bas to, stalno se zakon mijenja i dodje ti taj dan i naplati kaznu. Tako je nama. Imali smo trgovinu. Na kraju smo ju morali zatvoriti.

Tea686
    02. Srpanj 2018. 11:19

dobar dan cure😊  evo nas na punih 28tt🤗  pregled imamo u petak ujutro i baš jedva čekam😁

Isssa
    02. Srpanj 2018. 11:21

Dija85

Isssa

Rorry

Ma od nervoze je valjda skočio sunce mu poljubim, neznam dal' sam šta sanjala ali oko 11 sam ga mjerila (od 5 budna) i bio je toliki, ma užas. Dosta sam pod stresom, 100 stvari mi se stalno mota po glavi, stalo sam u strahu nekakvom da ću nešto zaboraviti, teško je biti obrtnik i trudnica, stalno se zakoni mijenjaju, stalno se oko nečeg moram baviti i baš me to sve jako opterećuje a još uz svoj obrt vodim i mužev, pa računi i režije od poslovnog prostora, naše kuće, mamine kuće, plaće radnika, naučnika…..puna glava mi je svega 😢

Ajme… stvarno ti je tesko. Moji su bili obrtnici pa znam koliko su se zivcirali oko svega. Bas to, stalno se zakon mijenja i dodje ti taj dan i naplati kaznu. Tako je nama. Imali smo trgovinu. Na kraju smo ju morali zatvoriti.

Eto, onda ti je sve jasno, nisam digla glavu od laptopa od 8 ujutro, i još hrpu stvari imam za napraviti za svoj obrt, a onda se prebacujem na mužev 😥, i još moram u salon ići nešto obaviti, sa knjigovođom......

Dija85
    02. Srpanj 2018. 11:38

Isssa

Dija85

Isssa

Rorry

Ajme… stvarno ti je tesko. Moji su bili obrtnici pa znam koliko su se zivcirali oko svega. Bas to, stalno se zakon mijenja i dodje ti taj dan i naplati kaznu. Tako je nama. Imali smo trgovinu. Na kraju smo ju morali zatvoriti.

Eto, onda ti je sve jasno, nisam digla glavu od laptopa od 8 ujutro, i još hrpu stvari imam za napraviti za svoj obrt, a onda se prebacujem na mužev 😥, i još moram u salon ići nešto obaviti, sa knjigovođom……

Džabe je reći da ti je prijeko potreban odmor od svega i stresa kad nema tko to drugi obaviti umjesto tebe a napraviti se mora. Polako 😘

Nas_bebac
    02. Srpanj 2018. 11:50

Bok curee buse su vam predivnee
    Ajmee isssa ti vec 31 jaoo kako brzo to prolazii
    Cure sretno sa pregledima danas i ovaj tjedan meni je tek za 3 t ultrazvuk a pregled za 4 jaooo preduugoo da da ovaj tjedan počinje tečaj 🙂 ajde da vidimo kako ce bit, jucer je muzev prijatelj rekao da obavezno mora ic samnom jer da taj osjecaj kada si tamo je neopisiv i jos mu je rekao ako sam ja izdrzao koji padam u nesvjest na vađenje krvi :) mislim da je dobio dodatnu hrabrost 👏👏

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Rorry
    02. Srpanj 2018. 11:51

Issa,  mozes li uzeti barem jedan dan za sebe i za relaksaciju? Mozda bi malo napunila baterije i bolje se osjecala? 
    Tea,  i tvoja buša je super!  😊

petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 12:14

25.tj 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.