Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 08:56

Baby.k idem i inače, i ja imam ful osjetljivu kožu, ali iskreno manje mi koža reagira na depilaciju nego kad moram koristiti britvicu, a što se tiče tolerancije na bol ja nisam mjerilo al stvarno. Sad sam se između kontrole sama s epilatorom sredila što je definitivno daleko bolnije od depilacije ili voskom ili šećernom pastom al da se izdržati. Al kak sad više niš ne vidim dolje ne da mi se uopće maltretirati samoj. 

petrapp2605
    02. Srpanj 2018. 08:57

Dija85 sretno i tebi na pregledu! Mi moramo staviti slikicu za puni tjedan 😊 samo da se izvučemo iz kreveta 

Isssa
    02. Srpanj 2018. 08:59

Jutro cure 😀
    Sretno na pregledima ovaj tjedan, ja imam u srijedu 😀
    A nogomet.....pojeli su mi živčeke, penale sam gledala kroz prste kao da horor gledam 🇭🇷 a mališan kao da je navijao za Dance a ne za nas 😂😂😂😂
    Jučer sam se baš loše jako osjećala, zaspala sam u 2 ujutro, a digla se u 5, probudila sam se plačući kao da se neznam šta desilo a kad ono hormoni 😣, inače ne plačem i ne sjećam se kad sam zadnji puta ali ovo.....STRAŠNO, mjerila sam tlak i bio je 147/57, a kad sam tek onda počela tuliti od straha 😥😥😥😥😥
    Jučer smo kupili flašice dr. Brown's i dude, išao me muž odvesti u šoping da se malo oraspoložim 😀 
    Eto mi smo skoro sve pokupovali i pripremili za bebača 😀, malo smo požurili ali bolje da sve čeka spremno, ostalo nam je još kadica i pelene i to je to 😀, bojim se da ne začepim u bolnici a da nisam sve pripremila (kontrol freak)
    Evo i slikica, nisam okačila za puni tjedan 😀

Gold👑
    02. Srpanj 2018. 09:10

Jutro cure 😍
    Sretno na pregledima, ovaj tjedan nas bas ima dosta  ja isto u srijedu idem ...
    Ja se isto epilatorom sredim, draze mi je nego britvica ...

Gold👑
    02. Srpanj 2018. 09:11

Isssa lijepa busa 🤗

• Rorry
    02. Srpanj 2018. 09:15

Jutro cure,  sretno na pregledima! Moj je tek onaj iduci petak,  ne mogu nikako docekati 
    Dija,  mislim da ti je jos rano za brinuti se o polozaju bebice,  moja se okrene svako malo.  A to skuzim po tome kad stuca pa osjetim na skroz drugim mjestima.  I imam osjecaj da je stalno ukoso. 
    Issa, mozda si nesto sanjala,  ali se ne sjecas.  A tlak ti je samo od nervoze skocio.  Jesi bolje sad? 

Dija85
    02. Srpanj 2018. 09:24

Hvala cure, javim se kad obavim. 
    Isssa lijep trbuh! 😊
    Sto se tice bocica, koliko si uzela? Jednu, dvije? Te dr. Brown's ti se cine ok?
    Jucer sam nasla nesto slicno ovčici Ewan, valjda je slicno, medo je. Mislim ima razlicitih, a imam onaj popust iz dm knjizice na njega. Ima li ga netko mozda? Ili je Ewan bolji? Evo link https://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/djecja-soba/doodoo-medvjedici/razno/41/58/1189/9299

christyy
    02. Srpanj 2018. 09:25

Isssa ajme ti si već 31.tj! tek kad ti objaviš sliku s tjednima postanem onak svjesna koliko se sve to bliži. Btw divna okrugla buša! 
    Mene isto tako znaju na momente ulovit hormoni da se na neku bezveznu sitnicu rasplačem. Prije tjedan dana sam svako malo, sad se malo smirilo 

02. Srpanj 2018. 09:47

Christyy to sam i ja rekla, sad tek kuzim njihovo zivciranje oko nogometa, a sto se plakanja tice, ja sam cendrava kao nikad u zivotu, s prvo 2 sam bila suzdrzanija ipak
    Baby.k ja sam samo pred porod oba puta otisla na depilaciju (inace idem redovito kad nisam trudna, ali u trudnoci ne mogu izdrzat) i zena se bojala da cu joj rodit tamo dok me depilirala (valjda jer sam puhala da ne jaucem)
    Isssa divni ste vas 2 :)
    Dija85 za bocice ti je najbolje ne kupiti previse odmah na pocetku jer ti beba mozda uopce nece htjet tu marku koju si uzela pa ces morati isprobavati dok ne nades neku koja joj pase (npr moja mala je dojena 3 mj i nakon toga smo morali preci na ad silom prilika odjednom i trebalo nam je neko vrijeme da nademo dudu koja joj pase, na kraju smo zavrsili s Nukom, a Avent nije htjela taknuti) 

Dija85
    02. Srpanj 2018. 09:51

Justme123

Christyy to sam i ja rekla, sad tek kuzim njihovo zivciranje oko nogometa, a sto se plakanja tice, ja sam cendrava kao nikad u zivotu, s prvo 2 sam bila suzdrzanija ipak
    Baby.k ja sam samo pred porod oba puta otisla na depilaciju (inace idem redovito kad nisam trudna, ali u trudnoci ne mogu izdrzat) i zena se bojala da cu joj rodit tamo dok me depilirala (valjda jer sam puhala da ne jaucem)
    Isssa divni ste vas 2 :)
    Dija85 za bocice ti je najbolje ne kupiti previse odmah na pocetku jer ti beba mozda uopce nece htjet tu marku koju si uzela pa ces morati isprobavati dok ne nades neku koja joj pase (npr moja mala je dojena 3 mj i nakon toga smo morali preci na ad silom prilika odjednom i trebalo nam je neko vrijeme da nademo dudu koja joj pase, na kraju smo zavrsili s Nukom, a Avent nije htjela taknuti)

Hvala ti! Onda je jedna za pocetak dovoljna. Mozda mi na pocetku nece ni trebati. Tko zna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.