Evo gaaaa!!! Bebica se konacno javila i to tako da je opucala svih pet penala toliko da sam se prepala!!!! Od straha nisam mogla gledat u tv ,srce mi iskocilo!!! Bravoo nasi i nadam se da mi je i bebica dobro :-))
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Živce mi pojelo😰 ekipa je neumorno navijala i pozitiva je prevladala! Toliko sam se uživila da je beba u trbuhu počela šutirati od početka utakmice pa evo i sada, još uvijek. Što mi je tako drago, nisam je osjetila cijeli dan, već me bila zabrinula.
Baby.k preslatka fotografija 😍
Inače mi smo sami (beba i ja) već par dana, sutra mi se vraća bolja polovica 🤗
Evo gaaaa!!! Bebica se konacno javila i to tako da je opucala svih pet penala toliko da sam se prepala!!!! Od straha nisam mogla gledat u tv ,srce mi iskocilo!!! Bravoo nasi i nadam se da mi je i bebica dobro :-))
Bravo za bebu! Koja je to sreća osjećati u trudnoći :)
Nogomet nam pokreće bebe hehehe
Idem spavati, ovo su za mene već sumnjivi sati👷😜Laku noć!
Dobro jutro! :)
Hortensia, bravo za bebicuu 😊 Mene lupa već tjednima, ali svaki put se osjećam kao da je prvi put, svaki udarac me podsjeti da imam svog malenog zvrka unutra i da smo svakim udarcem sve bliže našem susretu💙
Plavaborovnica, mi smo jučer popodne zbrisali na selo. Moji su otišli na put, pa sam ja došla čuvati peseke, a i dobro mi dođe psihički odmor od svekrve i renovacija😂
Sutra nam je pregleeeed, jedva čekam😍 Treba urediti noge i ćućicu, već sad mi je muka😣😭😭
Tko još ima preglede ovaj tjedan?
Baby.nb1, Tea686 i Baby.k divnee ste navijačice
Hvala cure na komentarima :)
Jelena M haha i ja sam si to razmišljala, muž mi je opsjednut nogometom i već vidim da će i mali biti sav u nogometu uz njega
Petrapp Bravo za muža!
Justme ajme i ja i muž smo isto tako skakali i vrištali ko 2 luđaka Nisam ni ja inače neka navijačica al ono jučer je stvarno bila napeta utakmica. Sad te muške djelomično i razumijem kad su onak napeti tijekom neke tekme
Baby.k sretno sutra na pregledu i sretno u sređivanju ćućice ja sad još nekak uspijem to al se pitam kako ću za mjesec-dva
Christyy, ma uspijem i ja nekako, uglavnom napamet, zapušem se kao konj😂😂 smeta mi trbuh, smetaju mi cice, a kako će tek bit neću ni razmišljat haha.
Christyy, ma uspijem i ja nekako, uglavnom napamet, zapušem se kao konj😂😂 smeta mi trbuh, smetaju mi cice, a kako će tek bit neću ni razmišljat haha.
Sretno na pregledu danas! Ja imam u petak, al danas idem na depilaciju jer za vikend idemo na more pa da se ne maltretiram sama, makar za sad imam tri dlačice dolje al nema veze.
Dobro jutro! :)
Hortensia, bravo za bebicuu 😊 Mene lupa već tjednima, ali svaki put se osjećam kao da je prvi put, svaki udarac me podsjeti da imam svog malenog zvrka unutra i da smo svakim udarcem sve bliže našem susretu💙
Plavaborovnica, mi smo jučer popodne zbrisali na selo. Moji su otišli na put, pa sam ja došla čuvati peseke, a i dobro mi dođe psihički odmor od svekrve i renovacija😂
Sutra nam je pregleeeed, jedva čekam😍 Treba urediti noge i ćućicu, već sad mi je muka😣😭😭
Tko još ima preglede ovaj tjedan?
Jutro cure! Ja imam danas pregled, u 14 sati. Jedva sam se uredila, zvala dragoga da vidi jesam gdje promasila s brijanjem. 🤣🤦♀️ kaze on pa daj ja cu te, rekoh ne jos, jos mogu nekako. Ali kasnije.. ili cu biti cupava ili ce on. Mislim da bi satima trajalo da me on obrije. 😂 Malo sam sinoc citala o onome sto mi je napisao u trudnicku pa se malo zabrinula. Situs transversus, taj poprecni polozaj. Osjetim udarce svugdje, cak i jako nisko pa vjerujem da se pomaknuo od zadnjeg pregleda. Ali biti ce ti sve ok, bolje da nista ne citam. Osim vas ovdje 😁
Sretno na pregledu danas! Ja imam u petak, al danas idem na depilaciju jer za vikend idemo na more pa da se ne maltretiram sama, makar za sad imam tri dlačice dolje al nema veze.
Da li i inače ideš na depilaciju? Ja bi tako jako htjela ići, ali se bojim jer imam jako osjetljivu kožu, a i ne znam baš kakva mi je tolerancija na bol😂 a sa britvicama se uništim skroz, al mi je to najlakše i najbrže.
Dija, sretno na pregledu 😊 Joj sve me strah na šta bi tek ličila kad bi me dragi brijao😂😊
Sortiraj odgovore
Najstariji