Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2018. 16:36

Nas_bebac sigurna sam da je Istra predivna, zato mi je i zelja ic tamo, ma cak i uz guzvu
    Petrapp2605 hvala ti puno, bas cu pogledati online. Skroz je dobra cijena za haljinu, pogotovo kad se sjetim koliko kostaju Mama Nova haljine. 🙂

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 16:40

Justme123 stavim ti link ako ju ne nađeš samo reci

01. Srpanj 2018. 17:51

petrapp2605

Justme123ah ti muževi 😂 haljinica je iz h&m-a 250 kn, možeš ju i online kupiti, moja je xs kao i prije trudnoće tako da su brojevi realni…ispod grudi je zapravo traka, koju sam ja svezala na leđima u mašnu

Moze, salji, nisam nasla, a sad su mi  ovi moji dvoje poceli po glavi skakat pa ni necu nac do kasno navecer. Hvala ti 😘

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 18:18

Justme123

petrapp2605

Justme123ah ti muževi 😂 haljinica je iz h&m-a 250 kn, možeš ju i online kupiti, moja je xs kao i prije trudnoće tako da su brojevi realni…ispod grudi je zapravo traka, koju sam ja svezala na leđima u mašnu

Moze, salji, nisam nasla, a sad su mi ovi moji dvoje poceli po glavi skakat pa ni necu nac do kasno navecer. Hvala ti 😘

http://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0563043001.html
    Evo je, ima i u drugoj boji i sad je još snižena! 

• Anđeo_
    01. Srpanj 2018. 18:30

Justme123- a iskreno ne znam nisam pametna 😂 morat ću nešto smislit na jedno ću sigurno ić al na drugu ću mislim poslat samo dragog.. Haljinu ispod cika rezanu ono ili dugu ili do koljena tako nešto je prijateljica imala sad za svadbu a u 30. Je tjednu i svidjela mi se 

christyy
    01. Srpanj 2018. 18:38

Curke jel navijate? Ja i moj bebolino smo spremni 😂😁😘

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 18:48

christyy

Curke jel navijate? Ja i moj bebolino smo spremni 😂😁😘

Preslatki se 😍, i mi navijamo al za tatu, igra finale turnira sela, kad završi idemo kod kuma na našu standardnu navijačku tribinu navijat za vatrene! 

Baby.nb1
    01. Srpanj 2018. 19:34

Evo i nas! Ajmooo Hrvatska! 🎉📣🇭🇷💪😁

url=https://lilypie.com]

01. Srpanj 2018. 19:37

Petrapp2605 hvala ti puno, mislim da cu si to narucit pa sam rijesila problem odjece, nekako mi se uopce ne da po vrucini u visokoj trudnoci ic, ali bliza rodbina je u pitanju.
    Anđeo super je kad imas u glavi bar neku ideju, ja bi u trudnoci najradije bila u ljetnoj kosulji za plazu i bez grudnjaka (al si to vise ne mogu dopustit u javnosti nakon 2 djece i dojenja ukupno skoro 2 godine)
    Christyy super ste! Ljubomorna sam na tvoju trudnicku liniju 😍

Jelennnna
    01. Srpanj 2018. 19:46

christyy

Curke jel navijate? Ja i moj bebolino smo spremni 

Petra sretno muzu na turniru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.