Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    01. Srpanj 2018. 14:20

Ma cure! Ja sam na +11(27+2). Uopće nije bitno koliko dobivate već kako se osjećate, kako izgledate i kako beba napreduje. Ja ne vidim uopće gdje je meni ta silna kilaža, a i nitko oko mene. Nisam natekla nigdje, i dalje sam tanka, svi kažu da od iza niti ne izgledam trudno. Dosta sam visoka pa se valjda to nekako rasporedilo. Uglavnom, samo jedite i priuštite si sitne grijehe (osim ako je dok rekao drugačije)! 

PlavaBorovnica
    01. Srpanj 2018. 14:41

Tko je kupio nešto super, tko nije neka ne brine ima vremena. :) palcica, super mi je ic u hercegovinu, idem svako ljeto posjetiti društvo, nadam se da ću uspjeti i ovo. Kupanje u rijeci volim više nego u moru, iako sam s mora. 😍  Al ako i odem, rijeka je ipak prehladna za kupanje za trudnicu. Ja jedva čekam da moja ljubav ima 2,3 slobodna dana pa ćemo pobjeći od turista negdje na Dugi otok na kampiranje i kupanje, čišće je more nego u gradu.
    Ja sam na +7, uskoro 29.tjedan, to mi je ok. Uvela sam tjelovježbu i obaveznu šetnju na dnevnoj razini pa si dopustim i više voća ili sladoled. Ili palačinke.😍 Moram reć da mi tjelovježba podigne energiju u danu, ništa ne forsiram, polako i bapski odradim al se oznojim. 

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 14:48

PlavaBorovnica jao Dugi otok, da nisam trudna ove godine bi napokon išli tamo na ljetovanje, bili prije par godina na izletu, malo u park prirode Telašćica, i stvarno je predivno tamo...uživajte!

Baby.nb1
    01. Srpanj 2018. 14:56

anusha

Ma cure! Ja sam na +11(27+2). Uopće nije bitno koliko dobivate već kako se osjećate, kako izgledate i kako beba napreduje. Ja ne vidim uopće gdje je meni ta silna kilaža, a i nitko oko mene. Nisam natekla nigdje, i dalje sam tanka, svi kažu da od iza niti ne izgledam trudno. Dosta sam visoka pa se valjda to nekako rasporedilo. Uglavnom, samo jedite i priuštite si sitne grijehe (osim ako je dok rekao drugačije)!

Na istom smo 😁 i ista stvar, nit ja nesto puno osjetim te kile niti me smetaju. Naravno da se vidi da sam ih dobila, ipak je to 11kila, al nista da sad padam u depresiju. Zapravo sam ih najvise skuzila kad sam neki dan gledala neke slike od prije trudnoce. Al bas kako si rekla, dok smo bebica i ja zdravi, kile su najmanji problem

url=https://lilypie.com]

• anusha
    01. Srpanj 2018. 15:13

Baby.nb1 pa mi smo identične haha  baš mi je drago! 

Jelennnna
    01. Srpanj 2018. 15:18

Bok curke. 
    Vidim da ste ohoho shoppinga obavile. Krevetici su mi najsladji od stvarcica koje sam vidila.  Ja pomalo istrazujem. Iduci tjedan mi je pregled. Jedva cekam. Nisam se jos odlucila za shopping za bebija. Tek krajem 8. namjeravam. Ne da mi se da mi to tako neraspakirano stoji 3 miseca. Mada ljudi me upozoravaju da je dobro bit spreman za slucaj da beba odluci ranije izaci. 
    Sta se tice kila na x mjesta pise da je ok do 30 tj dobit cca 10 kg i normalno. Meni se cini da smo vise manje svi tu. Tako da ne vidim razloga cemu se zabrinjavat. Ka sta je christy rekla sasvim je ok dobit 1.5 ili 2 kg izmedju pregleda. Eventualno ako dobijete vise od 3 kg medju pregledima treba malo pripazit. 
    Sve koje idete na ljetovanje lipo se provedite. 

01. Srpanj 2018. 15:25

Petrapp haljinica je PREDIVNA! I bas ti dobro stoji! HAHAHHAHA takav je i moj muz, ja kazem slikaj me s djecom pa slika djecu, a meni odreze glavu ili me slika dok mu govorim

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 15:34

Justme123 ah ti muževi 😂 haljinica je iz h&m-a 250 kn, možeš ju i online kupiti, moja je xs kao i prije trudnoće tako da su brojevi realni...ispod grudi je zapravo traka, koju sam ja svezala na leđima u mašnu

Nas_bebac
    01. Srpanj 2018. 15:59

Dija85 istina da ali kao krenula sam s viškom pa ono da ne dobijem previse aliii sta kada ja jedem samo kad sam gladna ne prejedam se... A i samo trbuha sam dobila ostalo je sve ostalo isto 🙂 
    Hvala za link kazem jucer sam bila u primi i uopce nisam nasla taj ormar... Mozda ga u ri nemaju izlozenog... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    01. Srpanj 2018. 16:00

E i da zasto nema edit post mogucnost 🤦‍♀️ petrapp2605 haljinica je preslatkaa 😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.