Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2018. 12:27

Petrapp apsolutno se slazem, previse ljudi bude na Slanici, ali sad je nesto manje nego inace, ne zn jel zato sto smo mi ove godine van sezone isli ili radi vremena, ali bilo je mjesta za rucnike 😁
    Andeo meni je isto draze neko mirnije mjesto otkad djecu imam i mislim da cemo iduce ljeto opet u Sv.Petar ili neko tak manje mjesto, mozda Pakostane ili Sv. Filip i Jakov. Sta planiras obuc za svadbe? Mi smo pozvani krajem 8.mj na jednu i ja se premisljam bi li muza samog poslala. I cure koje ste vec bile, sta sete vi nosile? Delilah, ti si bila nedavno ako se dobro sjecam?

Ja bi u Istru voljela otic jer tamo nisam nikad bila. 

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 12:35

Trudnička haljinica sa prošlotjedne svadbe, poslala bi  cijelu sliku al mi je muž naravno poslao onu di žmirim pa mi nije fora 😂.  Nije još sezona za Slanicu, a i pretpostavljam da je more ledeno jer se tamo jako brzo ohladi od jedne bure... 

Nas_bebac
    01. Srpanj 2018. 12:51

Dann curee vidim spominjete lesninu ni ja nisam tamo nista nasla 😑 jel zna netko gdje kupit jeftin ormar za djecju sobicu?
    Jao more ja ga imam na dohvat ruke a ni najmanju volju da idem na more... Al doslovnoo... 
    Justme123 - ja sam ti u istri mogu ti rec da ima jako ljepih plazica gdje mozes bit na samo ali mkras doc rano prije drugih 🙂🙂 neko nepisano pravilo ako je netko ti produzi osim ako je velika plaza onda se ljudi prikace 🤭🤭 cure uzivajte u nedjelji mi imamo tmurno i oblacno vrijeme .. 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 12:53

Umjesto palačinki, muffini s nutellom 😎

Dija85
    01. Srpanj 2018. 13:15

petrapp2605

😍😍😍mmmmmm, sigurno su prefini.
    Ja imam sladoleda. Zadovoljit cu se s tim. Strah me vage sutra ali svatko tko me vidi kaze da super izgledam, a iskreno ni ja ne znam gdje su mi tih 8+ kila a jako sam kriticna prema samoj sebi i kilaži. 
    Nas_bebac ja idem sutra u Primu pogledati ormar s tri krila, na sniženju je 46%. Bio je 1120 kn, sada je 599 kn. Sad ne znam da li hoćeš baš dječji ormar, onu komodu ili ti je svejedno. Ali meni se ovo čini povoljno ako je ormar ok i ako ima police unutra. To moram sutra vidjeti. Imam i sliku, idem naći

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 13:19

Dija85 pojest će se hehe, a bome bude i mene šokirala u petak, ali nek tek sam na +4kg...zadnjih dana mi trbuh raste naočigled 😍

Dija85
    01. Srpanj 2018. 13:25

petrapp2605

Dija85pojest će se hehe, a bome bude i mene šokirala u petak, ali nek tek sam na +4kg…zadnjih dana mi trbuh raste naočigled 😍

Meni je ginekolog zadnji put rekao ohohoho jel jedes vise? Ja kazem pa i ne iskreno, samo puno voca. A sad ga bas i ne jedem od zadnjeg pregleda, izbacila ga. I zbilja jedem kao i prije ali eto.  Ma kome smeta neka ne gleda. Ako sam debela 😁😂

• hortensia
    01. Srpanj 2018. 13:27

Curke ubit ce me ove vase slastice, ne smijeeeem 20 tjedana skoro 6 kg...ako ovako nastavim...uhhh....ljubomorna sam i na vase pripreme, kod nas to nekako nije uobicajeno nego tek pred kraj tako da ja nemam nista!!! A jos imam radove pa ni teoretski nemam gdje sa stvarima dok ne zavrsimo!! Mogu se nadati pocetku kupovine i priprema tek za dva mjeseca...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Nas_bebac
    01. Srpanj 2018. 13:42

Dija85

petrapp2605

Ja imam sladoleda. Zadovoljit cu se s tim. Strah me vage sutra ali svatko tko me vidi kaze da super izgledam, a iskreno ni ja ne znam gdje su mi tih 8+ kila a jako sam kriticna prema samoj sebi i kilaži.
    Nas_bebac ja idem sutra u Primu pogledati ormar s tri krila, na sniženju je 46%. Bio je 1120 kn, sada je 599 kn. Sad ne znam da li hoćeš baš dječji ormar, onu komodu ili ti je svejedno. Ali meni se ovo čini povoljno ako je ormar ok i ako ima police unutra. To moram sutra vidjeti. Imam i sliku, idem naći

Vauu bas ormar trazim da mi moze bit i za poslije a jucer sam bila u primi u ri i nisam ga vidila .. Jaooo... Morat cu opet otic... 
    Petrapp jaooo mufiniii 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Ja sam sa kilama na +5 i zadnji put me gledala preko ok 🤭🤭🤭 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    01. Srpanj 2018. 13:55

Nas_bebac

Dija85

petrapp2605

Vauu bas ormar trazim da mi moze bit i za poslije a jucer sam bila u primi u ri i nisam ga vidila .. Jaooo… Morat cu opet otic…
    Petrapp jaooo mufiniii 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Ja sam sa kilama na +5 i zadnji put me gledala preko ok 🤭🤭🤭

Ma a sto bi oni? Sto ih briga uostalom.. ako beba dobro napreduje i ako smo zdrave i sve je ok mi cemo kasnije skidati kile ne oni. Pise da katalog vrijedi do 10.07 ili isteka zaliha. Pa se nadam da cu ga naci sutra u Primi. Evo ti link kataloga da mozes pokazati u Primi sto trazis, na prvoj stranici je 
    http://katalozi.net/prima-katalog/prima-katalog-hit-cijene-10-7

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.