Isssa lijep provod ti zelim ! Volim elemental, podsjeti me na srednju skolu🤗😍
A ti punih 30 tjedana????😱😱😱
Baby.nb1 ti si uzela pola stvari kao ja. Isti rucnik plavi, posteljina skoro ista, jastuk i poplun 🙂
Looda_vila slazem se da su prodavacice bas jako ljubazne. Ova je s nama bila oko sat vremena i bas je imala strpljenja..
Isssa lijep provod
Hvala cure😀
Bome punih 30 tjedana ali se ne dam 😀, sutra još na koncert VATRE i mislim da mi je to kraj za neko vrijeme 😂
Kod nas je bila proslava pola godine 😀, vatromet i baš smo se lijepo proveli, meni i mužu 14 i pol godina 😀
Puno ste pokupovale u Lesnini, sve imamo sada iste stvari, ali svakako se isplati 😀
Christty sta da ti kazem, imas dobar ukus 😄😄😉
Cure skuzila sam da sam u zadnje vrijeme doslovno u nekoj zanesenosti ovom svojom bebicom. Ko ono kad se frisko zaljubis pa lelujas ni na nebu ni na zemlji 🤗💖
url=https://lilypie.com]
Znaci opustosile ste Lesninu. 😂
Evo da se i ja malo javim. Jucer nisam stigla imala sam goste jer mi je bio rockas pa sam cijeli dan izgubila u pripremi jela i dobrom drustvu. Danas sam pak izgubila dan u ciscenju, a sutra se spremam za more jel u ponedjeljak rano ujutro odoh sa svojom djecicom na dva mjeseca iz Zagreba, zato cu sutra izgubiti cijeli dan na pakiranje.
Kod mene je plan kupiti kolica, sjedalicu, kadicu, jos robice, tetrica i tih stvari tek u 09mj. kad se vratim. Kindac imam od prije, samo cu kupiti u dada&rocco novu posteljinu i jos neke stvari. Ormaric isto imam od svoje djece, trebam sam novu spuzvu gore uzeti, izdajalicu i sterilizator imam, jos kozmetiku za bebu i stvari za mene cu tamo pred kraj trudnoce uzeti, pocetkom 10 mj. Ja to sve laganini, valjda jel sam sve to vec tri puta prosla pa mi se ne zuri. 😂
Ubijaju me leda, poludit cu!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Znaci opustosile ste Lesninu. 😂
Evo da se i ja malo javim. Jucer nisam stigla imala sam goste jer mi je bio rockas pa sam cijeli dan izgubila u pripremi jela i dobrom drustvu. Danas sam pak izgubila dan u ciscenju, a sutra se spremam za more jel u ponedjeljak rano ujutro odoh sa svojom djecicom na dva mjeseca iz Zagreba, zato cu sutra izgubiti cijeli dan na pakiranje.
Kod mene je plan kupiti kolica, sjedalicu, kadicu, jos robice, tetrica i tih stvari tek u 09mj. kad se vratim. Kindac imam od prije, samo cu kupiti u dada&rocco novu posteljinu i jos neke stvari. Ormaric isto imam od svoje djece, trebam sam novu spuzvu gore uzeti, izdajalicu i sterilizator imam, jos kozmetiku za bebu i stvari za mene cu tamo pred kraj trudnoce uzeti, pocetkom 10 mj. Ja to sve laganini, valjda jel sam sve to vec tri puta prosla pa mi se ne zuri. 😂
Ubijaju me leda, poludit cu!
Ja isto kao i ti, laganini, imam puno toga od prvo dvoje pa mi i nije neka zurba iako kad vidim kako slatkih stvari ima, dobijem poriv za shoppingom. Di cete na more? Valjda vas ceka ljepse vrijeme nego nas, mi smo nekoliko dana i vecinom se nismo kupali jer je bilo oblacno i kisovito, a more hladno, danas je prvi bas ljetni dan bio; primjetili smo i da je jako mali broj ljudi na plazama.
Ja sam ovaj uzela.. Ima 3 razine za madrac i ogradila se može odšarafit i spuštat podizat tako da mi je to super.. Inače 700kn a utorkom s 10%na trudnice 629. Super je i kuma mi ga ima
Joj, priprema u vas klokanice! Bravo za šoping. Super što od vas dobivam dojam o nekom otprilike budžetu, da znam što me čeka 😅
Baby.nb1 tako se i ja pitam kad vidim neku trudnicu, jel ova na klokanici, zašto nije pa da bude netko još iz mog grada 😁
Isssa, bravo za 30.tjedan, taj je baš okrugli 😁 I polugodišnjicu! I ja sam nemirna, upravo stigla s izlaska. Ja bih još ostala, al ekipa mi pozaspala, ujutro svi rano ustaju za posao.
Palcica, tek sad čitam, tebi je ovo 4.dijete, ti si iskusna mama 🤗
Endzrue, lijep je krevetic. Ja samo znam da bi bijeli i da ima kotače.
E, Dija otišla sam po jaja za palacinke al srela pred trgovinom prijateljicu pa na kavu, pa s drugom u grad do kasnih sati, tako da ih sutra tek spremam. :)
Laku noć svima!
jutrooo
Čitam kako ste svašta nešto kupile u lesnini i baš sam ljubomorna. Mi u Rijeci imamo xxxl lesninu u kojoj nema ništa za bebe :(
Mi planiramo veći beba shoping tamo u 8mj. Moramo otić po neke stvari za stan u Ikeu u ZG pa onda obaviti sve od jednom
Što se tiće gljivica ja ih srećom nemam al unam da treba izbaciti slatko jer pogoduje gljivicama.
Ja isto kao i ti, laganini, imam puno toga od prvo dvoje pa mi i nije neka zurba iako kad vidim kako slatkih stvari ima, dobijem poriv za shoppingom. Di cete na more? Valjda vas ceka ljepse vrijeme nego nas, mi smo nekoliko dana i vecinom se nismo kupali jer je bilo oblacno i kisovito, a more hladno, danas je prvi bas ljetni dan bio; primjetili smo i da je jako mali broj ljudi na plazama.
Ma da kad vec znam sve i opustenija sam puno vise nego kad sam rodila prvo. 😀
Idemo relacija Pag-Ljubuski (Harcegovina)-Tucepi-Makarska-Pag-Zagreb. Ja se nekako za vrijeme ne brinem jel znam da cu dosta biti na moru pa valjda ce me potrefiti koji suncani dan. Vjerovatno su ljudi u setnji kad je oblacno, tako bar ja idem u obilazak, razgledavanje i setnju. Gdje ste vi na moru?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji