Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2018. 09:20

Palcica12

Justme123

Ja isto kao i ti, laganini, imam puno toga od prvo dvoje pa mi i nije neka zurba iako kad vidim kako slatkih stvari ima, dobijem poriv za shoppingom. Di cete na more? Valjda vas ceka ljepse vrijeme nego nas, mi smo nekoliko dana i vecinom se nismo kupali jer je bilo oblacno i kisovito, a more hladno, danas je prvi bas ljetni dan bio; primjetili smo i da je jako mali broj ljudi na plazama.

Ma da kad vec znam sve i opustenija sam puno vise nego kad sam rodila prvo. 😀
    Idemo relacija Pag-Ljubuski (Harcegovina)-Tucepi-Makarska-Pag-Zagreb. Ja se nekako za vrijeme ne brinem jel znam da cu dosta biti na moru pa valjda ce me potrefiti koji suncani dan. Vjerovatno su ljudi u setnji kad je oblacno, tako bar ja idem u obilazak, razgledavanje i setnju. Gdje ste vi na moru?

To je super relacija, imate lijep plan, bas cete uzivat! Moj muz ma neku rodbinu dolje, ali ne znam ima li  u Ljubuskom koga, zato ima u Posusju, Grudama i Mostaru pa svratimo ponekad. Mi smo na Murteru, danas je opet kisa pala pa nis od plaze; vecinu ljetovanja obilazimo Sibenik, Biograd, Zadar, pa malo po gradu kad ne pada nista, a malo po shopping centrima... Glavno nam je da ne sjedimo u apartmanu cijelo vrijeme. Ja bi i do Splita jer mi je frendica tamo, ali ne znam hocu li dragog nagovorit na roliko dugu voznju 😂.
     Netko je spomenuo vezanje u autu u trudnoci, ja se vezem, ali vise ne vozim, postalo mi je neudobno i desni kuk me rastura kad vozim.

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 09:39

Jutro klokanice! Bome ste opustošile lesninu, ja sam jučer otišla s kumom samo u izvidnicu da vidim što ima, nisam kupila ništa kad ne znam jel bi kupovala za  ili , pogledala sam kakve su im tetra pelene da znam kakve su kod njih i nisam baš oduševljena s njihovim, ima i puno boljih, sve ostalo što se tiče posteljina, popluna mi se čini ok.
    Mi ćemo na more drugi vikend, idemo do Pakoštana ove godine, inače volimo ići na Ugljan ili Murter, ali sad želim nešto bliže... 

01. Srpanj 2018. 10:02

petrapp2605

Jutro klokanice! Bome ste opustošile lesninu, ja sam jučer otišla s kumom samo u izvidnicu da vidim što ima, nisam kupila ništa kad ne znam jel bi kupovala zaili, pogledala sam kakve su im tetra pelene da znam kakve su kod njih i nisam baš oduševljena s njihovim, ima i puno boljih, sve ostalo što se tiče posteljina, popluna mi se čini ok.
    Mi ćemo na more drugi vikend, idemo do Pakoštana ove godine, inače volimo ići na Ugljan ili Murter, ali sad želim nešto bliže…

Kakav je Ugljan? Isplati li se tamo na jednodnevni izlet s djecom?

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 10:17

Justme123

petrapp2605

Jutro klokanice! Bome ste opustošile lesninu, ja sam jučer otišla s kumom samo u izvidnicu da vidim što ima, nisam kupila ništa kad ne znam jel bi kupovala zaili, pogledala sam kakve su im tetra pelene da znam kakve su kod njih i nisam baš oduševljena s njihovim, ima i puno boljih, sve ostalo što se tiče posteljina, popluna mi se čini ok.
    Mi ćemo na more drugi vikend, idemo do Pakoštana ove godine, inače volimo ići na Ugljan ili Murter, ali sad želim nešto bliže…

Meni je predivan, al za najljepše plaže treba puno pješačiti tak da ne bi bilo zgodno baš za klince, a i sve ovisi kakve plaže volite. 

01. Srpanj 2018. 10:20

Drage moje, bila i ja u Lesnini i ostala razocarana. U Rijeci uopce nemaju izbora za bebe. Bas kako je rekla DeaRene. Evo ja budna lezim u krevetu. Glupo mi ustati kad svi spavaju. Ne znam kad je svekrva dosla sinoc iz izlaska pa da ju ne budim. Mi isto bili na lokalnoj fešti ali samo do ponoći. Muz inzistirao da idemo ća jer mi "jako pupo vibrira na bas" (za krepati od smijeha) a mali unutra mirniji nego dok smo bili u Lesnini. Bas mi je bilo cudno biti na rock koncertu na otvorenom ljeti bez piva u jednoj i cigare u drugoj ruci... Ali smo sreli dosta poznanika koji vec imaju djecu i kojima se isto tako i zivot i zivotni stil promijenio (nabolje) pa razmisljam kako je to dio sazrijevanja. 

01. Srpanj 2018. 10:32

petrapp2605

Justme123

petrapp2605

Meni je predivan, al za najljepše plaže treba puno pješačiti tak da ne bi bilo zgodno baš za klince, a i sve ovisi kakve plaže volite.

Ah, oni vole pjescane, a meni je vazno samo da je more toplo i da se mogu suncat.
    Onda cemo na Ugljan kad klinci porastu jer se njima ne pjesaci pretjerano. Hvala ti za info. 😊
    Inace, Pakostane su super, tamo smo prosle godine bili na plazi svako malo.

Baby.nb1
    01. Srpanj 2018. 10:37

Palcice sretan rodjendan!
    Joooj more! I ja bi... Al bome tesko da cemo se uspjet organizirat ovo ljeto. Ako se uspijemo do Crikve zaletit na dan bice pjesma... Bas mi je nekako zao jer vec gadnjih par godina se nikako sastat s tim ljetovanjem. Ili je jedan bio bez posla, ili smo taman promjenili posao pa nismo imali pravo na godisnji i tako, uvijek nesto. Sad kad razmislim, cini mi se da nam je zadnje zajednicko ljetovanje bilo kad smo radili sezonu na Hvaru 😄😄 a od toga ima 5, 6 godina sigurno

url=https://lilypie.com]

Dija85
    01. Srpanj 2018. 10:39

PlavaBorovnica

Joj, priprema u vas klokanice! Bravo za šoping. Super što od vas dobivam dojam o nekom otprilike budžetu, da znam što me čeka 😅
    Baby.nb1 tako se i ja pitam kad vidim neku trudnicu, jel ova na klokanici, zašto nije pa da bude netko još iz mog grada 😁
    Isssa, bravo za 30.tjedan, taj je baš okrugli 😁 I polugodišnjicu! I ja sam nemirna, upravo stigla s izlaska. Ja bih još ostala, al ekipa mi pozaspala, ujutro svi rano ustaju za posao.
    Palcica, tek sad čitam, tebi je ovo 4.dijete, ti si iskusna mama 🤗
    Endzrue, lijep je krevetic. Ja samo znam da bi bijeli i da ima kotače.
    E, Dija otišla sam po jaja za palacinke al srela pred trgovinom prijateljicu pa na kavu, pa s drugom u grad do kasnih sati, tako da ih sutra tek spremam. :)
    Laku noć svima!

Danas ti okači sliku da budem ljubomorna  jer ja ih danas neću praviti 😂🥞
    Dobro jutro cure! 

petrapp2605
    01. Srpanj 2018. 11:07

Justme123 znam da su Pakoštane ok, bili već, na Ugljanu u Kukuljici imaš 3 divne pješčane plaže, do jedne se relativno dosta blizu da doć autom, a ove druge dvije su za one željne šetnje i prirode, ili ako imaš brodić morskim putem do njih, mislim da će mi to faliti...a Murter Slanica je divna, al za moj ukus malo previše ljudi 😊

• Anđeo_
    01. Srpanj 2018. 11:28

Na Murteru je krcato to baš ne volim.. Al Ugljan mi je predivan 😍
    Mi imamo vikendicu pored Šibenika mirno mjesto bez puno ljudi druga kuća od plaže bit će mi idealno za dijete 😊 planiram otic još malo u 8 mj ako ću moć s obzirom da treba sve kupit za bebača 2 svadbe, pločice u dijelu kuce koji smo prošle god dozidali... kredit nema šanse da dižemo pa gledamo di ćemo svaku kunu prišparat bila sam 10 dana na moru i dosta 😌😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.