Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    30. Lipanj 2018. 19:56

Svi iz Lesnine došli sa brdo vrečica jedino ja s jednim paketom tetra pelena 😂😂👏👏 bravo cure za shoppinge

Baby.nb1
    30. Lipanj 2018. 19:58

Dija85

PlavaBorovnica

Dija85

😁 uspjela sam se zaustaviti na dvije palačinke. 💪 ostalo ce dragi kad se vrati. Ali ono naradila sam se. Zaslužila sam 😏😆

Što uradi Dijo 😨😲😲
    Nisam ovo trebala vidjeti. Kako ću sad nastaviti popodne/ večer bez da ih i ja napravim. Ionako su mi cijeli dan na pameti, a ovo je kap koja je prelila čašu.
    Idem po jaja.

😂😂😂 i meni su na pameti vec par dana rekoh idem danas! I sad me svekrva zove, donijeti ce mi sladoled. Ja vicem nemojte molim vas, moram se vagati u ponedjeljak! Ali ne, njihov unuk/unuka traži nesto slatko kaže. 🤣

Haha, eno mama ih taman spekla. Danas je dan za palacinke. Rekla sam joj da ni u ludilu ne smijemo precesto ova cijelodnevna druzenja provodit jer bi me dizalicom morali vaditi van. Sopala bi me ko gusku cijeli dan 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Dija85
    30. Lipanj 2018. 20:07

Anđeo_

Svi iz Lesnine došli sa brdo vrečica jedino ja s jednim paketom tetra pelena 😂😂👏👏 bravo cure za shoppinge

Ja sad pitam tatu da li još postoji Lesnina u Kutini kaže ne, zatvorili. Reko super, kod mene stvarno ništa nema. Ni u okolici. Ali ok, kolica kupuje svekrva, kinderbet i madrac daje sestra, hrpu robice druga sestra, posteljinu kupuje seka za poklon, ja moram kupiti samo ormar za robicu, drugo sve imam. I sitnice za kasnije pelene, kremu i tako to. Tako da eto i nije neki problem što živim očito bogu iza nogu 

Looda_vila
    30. Lipanj 2018. 20:38

Uff zao mi je vas koje muku mucite s gljivicama. Ja sam ih imala jednom prije par god i to bas gadno u kombinaciji sa upalom mjehura - ni najgorem neprijatelju to nebi pozeljela. 😑😓
    Dija zbog tvojih palacinka, bila sam primorana smazat skoro pola quattra🙈🤣🙈
    Vidim shoppingiralo.se i danas u lesnini🤗 Mi danas samo skoknuli po kolica i isprobali odmah autosjedalicu dal pase🤗

Baby.nb1
    30. Lipanj 2018. 20:38

+ madrac ☺️

Baby.nb1
    30. Lipanj 2018. 20:43

Looda_vila jesi ti plavusa? I jesi mozda imala crnu haljinicu s rozim natpisom, torbu i natikace u istoj boji? 😄

Looda_vila
    30. Lipanj 2018. 20:51

Baby.nb1

Looda_vila jesi ti plavusa? I jesi mozda imala crnu haljinicu s rozim natpisom, torbu i natikace u istoj boji? 😄

Hahah plavusa jesam, ali nisam bila u haljinici danas😅😂
    Mi smo nekad oko 13h bili u lesnini, jako ljubazne prodavacice na baby odjelu... doslovno te obrade da samo kupujes😅
    Ja sam isto uzela taj poplun + jastuk, posteljinu, rucnik za kupanje sa nekim krpicama za kupanje i plahte. Stvarno se isplati uzet. Istina bog nisam jos otvorila da vidim kakve su kvalitete, al djeluje mi cist okej ovak na prvu za tu lovu!

Baby.nb1
    30. Lipanj 2018. 20:56

Looda_vila

Baby.nb1

Mi smo nekad oko 13h bili u lesnini, jako ljubazne prodavacice na baby odjelu… doslovno te obrade da samo kupujes😅
    Ja sam isto uzela taj poplun + jastuk, posteljinu, rucnik za kupanje sa nekim krpicama za kupanje i plahte. Stvarno se isplati uzet. Istina bog nisam jos otvorila da vidim kakve su kvalitete, al djeluje mi cist okej ovak na prvu za tu lovu!

Mi smo isto bili negdje u to vrijeme. Ma dok smo cekali ispred skladista ispred nas su cekali muz i zena i isto su imali 5 stokke kutija. Jos govorim muzu, bas me zanima jel ovo neka od cura s klokanice 😊😊
    Je, je, super su tete, jos kad im velis da je prvo dijete doslovno cujes onaj ka-ching zvuk 😂😂😂

Looda_vila
    30. Lipanj 2018. 21:06

Baby.nb1

Looda_vila

Baby.nb1

Mi smo nekad oko 13h bili u lesnini, jako ljubazne prodavacice na baby odjelu… doslovno te obrade da samo kupujes😅

Mi smo isto bili negdje u to vrijeme. Ma dok smo cekali ispred skladista ispred nas su cekali muz i zena i isto su imali 5 stokke kutija. Jos govorim muzu, bas me zanima jel ovo neka od cura s klokanice 😊😊
    Je, je, super su tete, jos kad im velis da je prvo dijete doslovno cujes onaj ka-ching zvuk 😂😂😂

Hehe, ma ja sam cekala u autu s upaljenom klimom, jer mi je toliko vruce/sparno bilo..a nismoo bili jos rucali..tako da mi je malo falilo da se ne skljokam negdje 😅 
    Glavno da smo mi to rijesili, sad u kutijama nek ceka dok ne zavrsimo jos neke radove po stanu☺

Isssa
    30. Lipanj 2018. 21:26
    Pozdrav s koncerta ELEMENTALA 😀
    Pozdrav s koncerta ELEMENTALA 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.