Baby.k - lijeeepa bušica, sloboda cikama 👏👏 grudnjake u smeće, ja sam do prvog tromisjeća spavala u grudnjaku kolko mi je pasao kad bi ga skinula kao da su me bradavice više pekle a saaad samo gledam kad ću ga skinut makar mi još uvijek pašu i stari ništa mi nisu narasle 🤔
E te napasti ja sam ih imala prvi put sam morala potrošiti 2 kutije canesten kreme i vaginalete to negdje u 14-15 tjednu ih više nije bilo.. isto sam stalno koristila dnevne uloške kako sam imala te iscjetke od hematoma to one obožavaju rekla mi je ginekologica veliko NE dnevnim ulošcima u trudnoći jel koža "ne diše" da sam trebala ako sam već morala one najobičnije vataste mrezaste, bila sam uvjerena da ću ih dobit sad uz antibiotik ali nisam hvala Bogu, pila sam nešto tipa probiotika za vaginalnu floru i baš piše da smiju trudnice za to i jesu i kao što petrapp2605 kaže puno acidofilnog mlijeka gaće imam 100% pamuk i mijenjam po par puta na dan doslovno i po 6 puta nekad 😬.. inače sam i prije trudnoće imala par puta nakon antibiotika obavezno gljivice baš napast žešća
Ne znam jel bila ludja noc il dan. Sinoc se nikako namjestit, gdje god sam se okrenula, udarci su bili prisutni. Zaspala nekako oko 1 i to onim glupim polusnom, pa jedva do 6 jutros. A onda cijeli dan kicma rastura plus neko ziganje sad oko stidne kosti...ko ce iscekati cetvrtak i pregled...nadam se da se barem malcice podignula i da vise nije ful nisko. Iako ako gledamo stanie mjehura i piskenja,vise je trckaram svako malo, a i pojas nosim kad god imam osjecaj tezine...
Garavusa i Crna hahah ne znam, meni ne djeluje bas tako mali 😂 kaze dr da je velicina posteljice i kolicina plodne vode u redu i da je ok da mjesecno dodbivam kilu-kilu i pol… i jedina stvar imam vec 2. Put problema sa gljivicama i rekao mi je da izbacim slatko- ne znam kako cu to…
Bila sam jucer u par ducana i ne mogu naci ogradicu i posteljinu da mi se svida.. sve mi izgleda onak tanko i jadno a ja bi rade kupila jednu al postenu onak deblju ogradicu tak da idemo danas u west gate.. nadam se tamo ima puno veci izbor.. a sad idem popit kavu i bacam se na ciscenje garderobe dok m ne dode s posla- odgadam to vec mj dana 😒
Mozda će drugima biti smiješno sto govorim, ja svako tolko imam gljivice i žari me i svrbi i čim osjetim popijem si 2 probiotika dnevno 2-3 dana i brzo nestane. I izbjegavam nositi dnevne usloske, rađe promjenim gaće 3 puta dnevno ako je moguce.
Meni je zadnji put kad sam imala dao vaginalete i kremu i sad kad sam ih opet dobila samo sam si kremu mazala 2-3 dana ujutro i navecer i prode odmah.. tako da mogu ti kad dodem doma napisati koja je ta krema- moze se kupiti u ljekarni bez recepta i nije skupa. Jucer mi je rekao da ih imam jos ali jako malo i opet mi je dao vaginalete da me skroz produ
Baby.k divna busaa :) sloboda sisama!! 😁
Ove vagisan vaginalete su na bazi mliječne kiseline, popravljaju kiselost rodnice koja je najčešće narušena kad je riječ o gljivicama, meni je moja ginička uvijek nakon neke terapije njih preporučala, i znala sam ih nakon menge koristiti svega par dana da se malo popravi kiselost dolje ili na bilo kakve znakove da se vraćaju i smirilo se. Još što mi je rekla ginička da ejakulat isto narušava kisleost, što pogoduje razvoju gljivica pa čisto za one koje idu do kraja da imaju to na umu, i da partnera treba liječiti pod obavezno jer je to inače začarani krug...
A ja se bas navukla na dnevne uloske 🙄 ja sam ih imala 2-3 puta, dok sestre obje svako malo. Znam da je ova mladja cak slatko izbacila iz prehrane jedno vrijeme
url=https://lilypie.com]
😁 uspjela sam se zaustaviti na dvije palačinke. 💪 ostalo ce dragi kad se vrati. Ali ono naradila sam se. Zaslužila sam 😏😆
Moze Christy, napisi kad budes stigla, hvala :)
Petrapp, zapisati cu si za vagisan, hvala :)
😁 uspjela sam se zaustaviti na dvije palačinke. 💪 ostalo ce dragi kad se vrati. Ali ono naradila sam se. Zaslužila sam 😏😆
Što uradi Dijo 😨😲😲
Nisam ovo trebala vidjeti. Kako ću sad nastaviti popodne/ večer bez da ih i ja napravim. Ionako su mi cijeli dan na pameti, a ovo je kap koja je prelila čašu.
Idem po jaja.
Što uradi Dijo 😨😲😲
Nisam ovo trebala vidjeti. Kako ću sad nastaviti popodne/ večer bez da ih i ja napravim. Ionako su mi cijeli dan na pameti, a ovo je kap koja je prelila čašu.
Idem po jaja.
😂😂😂 i meni su na pameti vec par dana rekoh idem danas! I sad me svekrva zove, donijeti ce mi sladoled. Ja vicem nemojte molim vas, moram se vagati u ponedjeljak! Ali ne, njihov unuk/unuka traži nesto slatko kaže. 🤣
Jaoo mogla bi i ja palacinke 😂
Evo nas iz shoppinga u lesnini, al smo se istrosili haha. Kupili smo kolica. Stokke ipak na kraju. Ovo je prvi put da na njih itko ima akciju tako da smo uz ovih 20% ustedili oko 3000 kn.. kupili smo i sve za kinderbet- ogradicu, posteljinu, jastuk i poplun, plahtu i baldahin i plus igrackicu za kinderbet, dodatni ukrasni jastucic i rucnik za kupanje- sve za 600 kn.
Kalanhoja krema se zove klotrimazol.
Sortiraj odgovore
Najstariji