Dobro jutro curke, kako ste? Vidim da sve lijepo napredujete i da su bebice svima super! Trudnicki mozak zaboravlja tko je sto napisao ali sretna sam zbog svih vas i vidim da ste polako pocele kupivati stvarcice. Ja sam neke sitnice vec kupila, a ove velike mi svi broje da je jos prerano, pa cu im pustiti na volju makar oni kupovali ako ja ranije odem na porod. Zanima me jel ijedna od vas isla mozda do c&a vidjet bodi benkice? Ili bilo gdje drugo? Iskreno bi najsretnija bila sa polovinom potrebne kolicine da budu obicne bijele. Jel itko lupio snizenja na te klasicne stvari? Ako mozemo ustedjet zasto ne 😁
P.s. moze mi netko objasniti zasto je velika razlika u cijeni tetra pelena- od onih u pepcu po 3.5kn pa sam negdje vidjela i po 25kn komad🙄🙄🙄
Ja isto ne razumijem, Pepco mi je dosta daleko pa mi se ne isplati ići, kod mene u gradu ih ni nema, a u Bosni na tržnici sam platila 6 kn kom. Ako je sa sličicom nekom onda su skuplje. Ali mislim što ce mi sa slikom, obične bijele su sasvim ok
Ako je samo stvar slicice, naravno da mogu biti bijele sve do iti jedne. Mislila sam da nije razliku u gustoci, kvaliteti, mekoci...nemam pojma 🤣🤣🤣
Nigdje objasnjenje ko npr za razliku bodija i bodi benkica 😂😂😂
Iskreno se nadam i ja za Petrovu da je tako. Idem u ponedjeljak na kontrolu tamo pa ću ih pitati za tečaj, ako ne treba niti mi ne bi išli. Bila sam možda kratko u predrađaoni, dva dana, ali nažalost nisam vidjela niti da žene hodaju niti pilates loptu. Čula sam od jedne cure da ju imaju, ali da daju ako nekoga poznaš… Ja nisam baš osjetljiva jer sam i sama med.sestra, ali fax me odveo na druge puteve…ali meni je dojam bio hladne atmosfere u kojoj se baš ne posvećuje ženama. Nije da mi je to presudno, tj.obzirom na stanje kod nas to i očekujem, samo se nadam da ću doći u zadnji čas 😀
Kak to da ideš tamo na kontrolu? Ja imam idući tjedan zadnji pregled kod svoje ginekologice, odlazi na GO pa mi je rekla da će mi dati uputnicu da dalje idem tamo, i da se nada da će me primiti.
Imala sam neki uroinfekt, dobila temperaturu 40°C, glavobolju, užasne bolove… poslao me ginekolog tamo, bila sam tjedan dana pa su mi rekli da dolazim kod njih na kontrolu.
Treba se naručiti na pregled u trudničku ambulantu4604604 ujutro čini mi se između 7.30 i 8.30h
Hvala na broju i informaciji, nadam se da će me primiti, po nekom pravilu bi trebala još jedan pregled imati kod svoje, odnosno kod zamjene za GO, ali bi moja ginekologica rađe da odem u Petrovu 😀, koliko čekaš na termin u trudničkoj ambulanti?
Žao mi je za urinoinfekt, ali bolje da si pod njihovom kontrolom
:-) ja sam zvala tjedan dana unaprijed i dobila termin. Kod dr. Škrablin sam, iako su mi nudili da biram između nekoliko doktora, ali ja nikog ne znam pa sam odabrala napamet. Možda ti znaš koji doktor je dobar. Imam neki raspored slikan, mislim da još tako rade pa bar okvirno da vidiš doktore.
Nisi mogla bolje odabrati 😀, i ja ću kod nje, šogorica je obje trudnoće vodila kod nje privatno, ne priča puno, ali je vrhunska, šogorici je pozlilo u 1 u noći, nazvala sam ju da pitam kaj da radim s njom, JAVILA SE na mob, uputila u bolnicu, tamo su se svi sjatili nad šogoricom jer je ona zvala
😀 super! Nisam ni gledala gdje radi privatno, možda bi i tamo otišla ako sad opet bude neki specijalizant umjesto nje.
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Dobro jutro curke, kako ste? Vidim da sve lijepo napredujete i da su bebice svima super! Trudnicki mozak zaboravlja tko je sto napisao ali sretna sam zbog svih vas i vidim da ste polako pocele kupivati stvarcice. Ja sam neke sitnice vec kupila, a ove velike mi svi broje da je jos prerano, pa cu im pustiti na volju makar oni kupovali ako ja ranije odem na porod. Zanima me jel ijedna od vas isla mozda do c&a vidjet bodi benkice? Ili bilo gdje drugo? Iskreno bi najsretnija bila sa polovinom potrebne kolicine da budu obicne bijele. Jel itko lupio snizenja na te klasicne stvari? Ako mozemo ustedjet zasto ne 😁
P.s. moze mi netko objasniti zasto je velika razlika u cijeni tetra pelena- od onih u pepcu po 3.5kn pa sam negdje vidjela i po 25kn komad🙄🙄🙄
Ja isto ne razumijem, Pepco mi je dosta daleko pa mi se ne isplati ići, kod mene u gradu ih ni nema, a u Bosni na tržnici sam platila 6 kn kom. Ako je sa sličicom nekom onda su skuplje. Ali mislim što ce mi sa slikom, obične bijele su sasvim ok
Ako je samo stvar slicice, naravno da mogu biti bijele sve do iti jedne. Mislila sam da nije razliku u gustoci, kvaliteti, mekoci…nemam pojma 🤣🤣🤣
Nigdje objasnjenje ko npr za razliku bodija i bodi benkica 😂😂😂
Ne znam stvarno, mozda ta skuplja i je deblja. Ali moji svi su kupovali ovakve kao ja i bile su ok. Seki treba kad mali bljucne ili da pokrije kolica zbog sunca i to je to. Mozda ako nadjem povoljno kupim i koju sa slikom. Eto tek tako jer su lijepe😂
Jutro klokanice! Ja mislim da je razlika u cijeni zbog razlike u kvaliteti materijala, ove skuplje bi trebale biti gušće i nešto deblje, što naravno ne znači da su uvijek kvalitetnije. Ja sve te stvari volim probati pod svojim prstima jer onda vidim kakve su
Cure super za preglede, kod mene pregled traje deset min kad cujem po sat vremenaaa..cak i zadnji u 19 tjednu samo bedrena kost, opseg glavice …malo je prokomentirao kao po dvije kosti ruke i noge, to je ok,kraljeznica ok i to je to.
Netko je pitao za magnezij bez umjetnih sladila, ja sam bas to trazila i nasla jedino Encian 420 mg, zasladjeno stevijom,sumeca.
Jutro curee ja imam nezasladjeni od Alkaloida ima 400mg magnezija +B complex nema šećera… Barem nigdje nemogu nac da pise…
I evoooo naš puni tjedan 🙂🙂🙂
Nema secera ali je sa sladilima pise a mislim da je trazila bez umjetnih sladila :-)
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Dobro jutro klokanice
Vidim da vecina priprema vec stvari za bebu, ja se nadam da cemo u srijedu na pregledu napokon saznati spol pa cu onda i ja, velike stvari imam, vise mi je radi robice ali i to imam bar za prvih mjesec 2 ono sto sam ostavila od malog sto je neutralno...tetra pelena sam imala jaako puno jer je mali imao refluks pa su uvijek morale bit pri ruci, to sam vecinu bacila jer su izgledale na kraju kao da su u ratu bile 🙄
Evo mi smo zakoracili u 30 tt pa bi mogla polako kupovati sitnice za u bolnicu itd ..
Jutro curke! Nisam primjetila jucer da se Lea javila, nadam se da je sve ok.
A sta se tice pelena i toga, em sto naravno placas ime ako je neki poznatiji brend, kao i kod svega drugog, razlika je i u materijalu. Nije ni svaki pamuk isti. Imas tetre i od bambusa, od organskog pamuka itd. Plus naravno slicice bez slicica. E sad, kao sto ste rekle koliko ti se realno isplati dati neke vece novce na to, ne znam...
url=https://lilypie.com]
Hvala cure, da bez umjetnih sladila bih. Otici cu pogledati one od Solgara onda i do dm-a :)
A ja imam nesto bijelih tetrica, ali sam si morala kupiti ove sarene, bile su mi preslatke
Evo mene s pregleda.
Curka super napreduje, bas kak treba. Ima oko 1250 grama i ovaj put je bila glavom prema dolje, guza i leda na mojoj desnoj strani trbuha a noge ispod sisa😊 no jos se stigne 10x okrenut veli doktor.
Afi je 14, cerviks 4mm, T oblik, zatvorena. Svi nalazi uredni. Kontrola za 4 tj.
Srce ko kuca❤
Hvala cure, da bez umjetnih sladila bih. Otici cu pogledati one od Solgara onda i do dm-a :)
A ja imam nesto bijelih tetrica, ali sam si morala kupiti ove sarene, bile su mi preslatke
A zbilja jesu preslatke.
Cure kako perete tu malu robicu? Bez omekšivača, možda Persil sensitive da kupim? Ima onaj neki dječji čini mi se. Na 40 stupnjeva? U ponedjeljak idem pogledati ormar u Primi pa cu i ja poceti pomalo pripremati sve
Sortiraj odgovore
Najstariji