Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    27. Lipanj 2018. 11:15

Evo i nas sa 24 tj

• Rorry
    27. Lipanj 2018. 12:04

Cure,  super stvari ima i Ethereal (to je jedino sto  sam ja za sad nabavila za svoju curku), a vidjela sam da te fora ogradice imaju i dadaandrocco i my little clouds.  
    A buse nezaustavljivo rastu  

27. Lipanj 2018. 12:12

Looda_vila

Ja kupila ovu kolijevku za uz krevet, a i da mogu preko dana dovuc ju dnevni boravak ili gdje god treba..

Imaju ove pletenice, ja se stalno pitam cemu sluze i danas naletim na ovu sliku
    Imaju ove pletenice, ja se stalno pitam cemu sluze i danas naletim na ovu sliku

Nas_bebac
    27. Lipanj 2018. 12:43

Jaooo sve punoo predivnihhh busaaa svi rastemo konstantnoo ja primjetila da moj buknuo od prosli put ili mi se cini booo... Sutra je nama puni tjedan pa okačim slikicu 🙂🙂🙂
    Svima koje idu na pregled sretnoo vama koje ste bile super za napredak bebača. 
    Ogradica jee prenedenaaa ☺️☺️
    Krevetici isto
    I neznam vise zaboravila ostaloo 🙈🙈🙈

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    27. Lipanj 2018. 12:48

Baby.k- stranica je super i povoljni su, hvala 😁 vidim da imaju i spavačice isto dosta jeftine baš sam rekla dragom da ću si naručit..
    Šta se tiče tih kolijevka prekrasne su al ne znam jel se meni to isplati imam 2 stepenice koje su mi na putu do kuhinje i dnevnog pa bi baš to morala nosit neznam ni sama 😓

Baby.nb1
    27. Lipanj 2018. 12:57

Christty ne znam jesi ti rekla da ces do adaxa ovog u jelkovcu. Javi nam jel ima icega, jel se isplati ici 😁

url=https://lilypie.com]

Isssa
    27. Lipanj 2018. 13:07

Bušice su baš slatke 😍
    Ja radim popis za rodilište i kaj još trebam kupiti za malca, pa bankrotirati ćemo 😎, kao sve imamo, puno toga smo dobili a još puno stvari fali 🙈, sad sam dragom poslala spisak, mislim da mu je pozlilo 🤪
    Još 2 mjeseca imam do porodaaaaaa😵, lagano moram pripremati torbu. 

Looda_vila
    27. Lipanj 2018. 13:16

Justme123

Looda_vila

Ja kupila ovu kolijevku za uz krevet, a i da mogu preko dana dovuc ju dnevni boravak ili gdje god treba..

Imas i ovakve ogradice, nisu klasicne.

Vidjela sam i te, jako mi se svidaju! Ako me sjecanje ne vara, to je duckas u njemackoj😁😊😊 
    Od jucer je pocelo 50% na sve u next ducanima, ima zgodne baby odjece.

Ja sam bas jucer piknula šlape, majcu/spavacicu na gumbice i veeeliki neseser za bolnicu u womens secret, svo troje platila 200kn😍
    Petrapp ma gdje se ta beba sakrila?! Divna fit trudnica🤗

Aurora
    27. Lipanj 2018. 13:33

Baš slatke stvarčice za bebače 😀 Ja si stalno mislim kako imamo vremena, ali trebali bi pomalo nabavljati...
    Ide li možda netko na tečaj u Petrovu? Zvala sam ih, imaju termin tek 11.9., pa još traje 3-4 tjedna... A htjela bi da muž bude sa mnom na porodu, a njima je to uvjet... Ne znam kakvo je stanje u Vinogradskoj, možda da se prebacim tamo😁 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

christyy
    27. Lipanj 2018. 13:37

Baby.nb1 da, budem se zaletila danas ili sutra pa javim...
    Vrijeme je da i ja krenem sa kupovinom spavačica, papuča, stvari za bebicu, ma svegaaaaa
    Looda_vila super si prošla!
    Petrapp slatkiii ste 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.