Cure, super stvari ima i Ethereal (to je jedino sto sam ja za sad nabavila za svoju curku), a vidjela sam da te fora ogradice imaju i dadaandrocco i my little clouds.
A buse nezaustavljivo rastu
Ja kupila ovu kolijevku za uz krevet, a i da mogu preko dana dovuc ju dnevni boravak ili gdje god treba..
Jaooo sve punoo predivnihhh busaaa svi rastemo konstantnoo ja primjetila da moj buknuo od prosli put ili mi se cini booo... Sutra je nama puni tjedan pa okačim slikicu 🙂🙂🙂
Svima koje idu na pregled sretnoo vama koje ste bile super za napredak bebača.
Ogradica jee prenedenaaa ☺️☺️
Krevetici isto
I neznam vise zaboravila ostaloo 🙈🙈🙈
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Baby.k- stranica je super i povoljni su, hvala 😁 vidim da imaju i spavačice isto dosta jeftine baš sam rekla dragom da ću si naručit..
Šta se tiče tih kolijevka prekrasne su al ne znam jel se meni to isplati imam 2 stepenice koje su mi na putu do kuhinje i dnevnog pa bi baš to morala nosit neznam ni sama 😓
Christty ne znam jesi ti rekla da ces do adaxa ovog u jelkovcu. Javi nam jel ima icega, jel se isplati ici 😁
url=https://lilypie.com]
Bušice su baš slatke 😍
Ja radim popis za rodilište i kaj još trebam kupiti za malca, pa bankrotirati ćemo 😎, kao sve imamo, puno toga smo dobili a još puno stvari fali 🙈, sad sam dragom poslala spisak, mislim da mu je pozlilo 🤪
Još 2 mjeseca imam do porodaaaaaa😵, lagano moram pripremati torbu.
Ja kupila ovu kolijevku za uz krevet, a i da mogu preko dana dovuc ju dnevni boravak ili gdje god treba..
Imas i ovakve ogradice, nisu klasicne.
Vidjela sam i te, jako mi se svidaju! Ako me sjecanje ne vara, to je duckas u njemackoj😁😊😊
Od jucer je pocelo 50% na sve u next ducanima, ima zgodne baby odjece.
Ja sam bas jucer piknula šlape, majcu/spavacicu na gumbice i veeeliki neseser za bolnicu u womens secret, svo troje platila 200kn😍
Petrapp ma gdje se ta beba sakrila?! Divna fit trudnica🤗
Baš slatke stvarčice za bebače 😀 Ja si stalno mislim kako imamo vremena, ali trebali bi pomalo nabavljati...
Ide li možda netko na tečaj u Petrovu? Zvala sam ih, imaju termin tek 11.9., pa još traje 3-4 tjedna... A htjela bi da muž bude sa mnom na porodu, a njima je to uvjet... Ne znam kakvo je stanje u Vinogradskoj, možda da se prebacim tamo😁
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Baby.nb1 da, budem se zaletila danas ili sutra pa javim...
Vrijeme je da i ja krenem sa kupovinom spavačica, papuča, stvari za bebicu, ma svegaaaaa
Looda_vila super si prošla!
Petrapp slatkiii ste
Sortiraj odgovore
Najstariji