Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2018. 07:27

Dobro jutro!
    Hvala cure na rijecima podrske! ❤ Ma naravno da ce sve biti ok, samo pozitivno 💪💪
    Petrapp, daa, ti i ja se bas pratimo 😊😘😘
    Evo slikice od jucer na puni tjedan :)

27. Lipanj 2018. 08:53

Teta trbuh je super i baš vidno raste svaki tjedan  

I nama je jučer bio puni tjedan..beba ima 1320g. 
    Evo i sličice 

PlavaBorovnica
    27. Lipanj 2018. 09:15

Trudnasam, pitaj za težinu, ni moja meni nikad ne kaže, jučer sam je pitala pa je išla provjeriti u svoje zapise (inače ne stavi to ni u trudnicku knjižicu). I nije mi rekla dužinu. Te male brojke nama puno znače :)
    Nas_bebac, :)
    Dija, to iščekivanje ludo brže prođe kad imaš nešto za skrenuti misli. E, tetra pelene sam vidjela u Pepca za 3,50 kn/kom.
    Rorry, blizu smo, pratimo se :)
    Looda_vila, jedva čekam da krenem na tečaj, mene će zvati hoće li se uopće održati zbog malo upisanih ili će prebaciti za 8mj. I nas dvije smo blizu danima :)
    Lea, kako si danas? Jesu te pustili kući?
    Teta, beba raste, 30 cm lijepo :) Bit će i ostalo u redu. 
    Evo, službeno smo u 28.om tjednu, ušla sam u 3.tromjesečje!🌌🎇🎉🎋🎉🎋🎇🌌 Jučer sam išla gledati kolica i krevetic po dječjim trgovinama, da vidim izbor. Sad ću srediti stan, pa u knjižnicu malo izgubiti pojam o vremenu, to volim, popiti tamo kavu i onda nazad ručak,  pa raditi na narudžbi koju sam dobila dok ne zađe sunce. 
    P.S. Znam da nije tema, ako se ne ljutite- ima li tko da od vas da se razumije u porezni svijet? Jučer sam dobila rješenje o povratu kojeg bih htjela s nekim prokomentirati.

Jelennnna
    27. Lipanj 2018. 09:38
    24 puna:-)
    24 puna:-)

Jutrooo zene. 
    Ja i bembo kafetisemo. Ovdje je jutro bas prohladno. Precudan kraj lipnja. 
    Uzivajre u danu. 

PlavaBorovnica
    27. Lipanj 2018. 09:42

Ja sam dosad na +6 kg. Od zadnjeg pregleda sam dobila 2kg, zadovoljna sam. Bez obzira na to, moram malo pripaziti na prehranu, zbog stalnog muvinga često pribjegnem spremanju nečeg na brzinu a ribu sam baš zanemarila...Evo, fotografije. Da nema vas, zaboravila bih svaki tjedan.

Novi tjedan, novo tromjesečje! 💞
    Novi tjedan, novo tromjesečje! 💞

christyy
    27. Lipanj 2018. 09:50

Ajme koliko divnih trbuščića ovdje :) Mada to nisu više ni trbuščići haha već su unutra velike bebe 
    Nije me bilo neko vrijeme ali pratim šta pišete... Jel se pripremate već što se opreme za bebe tiče?
    Mene muče kolica jer nikako ne mogu naći neka da mi se BAŠ sviđaju... Danas ćemo vjerojatno do Adax-a u Sesvetama, čula sam danas na radiju kad sam išla na posao da su ogromna sniženja zbog preseljenja na novu lokaciju, pa eto ako koga zanima... Mi smo kinderbet i komodicu dobili tako da si idem naći posteljinu i ogradicu za kinderbet i trebam naći baldahin.... 
    U petak mi je pregled i jedva čekam da čujem kolika je bebica i kako napreduje  Po zadnjoj m mi je u petak ulazak u 27.tj ali gin kaže da je beba tj dana veća tako da prema tome ovaj vikend i ja ulazim u 3. tromjesečje ajmeeeeeee

Looda_vila
    27. Lipanj 2018. 10:11

PlavaBorovnica - nas dvije smo iste u danima:)) slicni su nam trbuscici- vidi se da  su curke hehe😏😊😊
    Tinchi, Jelena, Teta90 - ne znas koji bušek ljepsi od od kojeg! Divno je vidjet kako svaka bebica na svoj nacin gradi kucu :D
    Evo mojeg apartmana 

PlavaBorovnica
    27. Lipanj 2018. 10:23

Looda vila, dobar apartman 😁 I ja imam jedan oziljak  koji je puno veći od malog madeža kojeg sam skidala.
    Dosta je mutno, ali da se pročitati, nemaju Zadar naveden ovdje? Velika je razlika među nekima u statistici..

Baby.k
    27. Lipanj 2018. 10:38

Dobro jutro, dobar dan, kako kome 😊
    Ma sve imate divne bušice, svaka divna na svoj način😍
    Christyy, ja sam si našla slatku posteljinu 5u1 (270 kn) i 3u1 (177 kn).

• Anđeo_
    27. Lipanj 2018. 10:38

Jeste se raspisale 😂 pročitala i opet ne znam tko je šta pisao 😑
    Bravo za preglede koje su imale, a sretno onima koje idu..
    Buše su vam prekrasne, sjetila sam se onih prvih slika sta smo stavljale 😂 a gle nas sad prave buše vec ❤
    Mi danas imamo Anomaly scan i jedva čekam 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.