Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    26. Lipanj 2018. 21:24

Aurora, imala sam ih prije otprilike 2 tjedna i isto sam se malo.prepala, od tad svaki dan pijem magnezij i puno sam povecala unos tekucine i odtad su puno puno rijeđe :)

Isssa
    26. Lipanj 2018. 22:05

I ja imam stalno pritisak dolje, baš je nisko i dalje, i podignem trbuh malo i odma je lakše 😀

Aurora
    26. Lipanj 2018. 22:28

Hvala cure, znači nisam jedina 😀 svašta nešto nas muči, a mislim da će toga biti sve više... Samo da mi ovo ljeto izdržimo 😊

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Rorry
    26. Lipanj 2018. 22:34

Hehe Aurora,  slazem se  

Looda_vila
    26. Lipanj 2018. 22:56

A evo moja bebuška otisla skroz gore zadnjih par dana.. ili mi nogama pritisce zeludac. Jucer i prekjucer sam prvi put u zivotu iskusila zgaravicu 😖😖 groznooo!! Sta god bi pojela vatra , podrigivanje i spavanje u sjedecem polozaju. Pomogli mi bademi i casa sode.
    Al stalno mi sad lupa po zelucu i ispod sisa🤣
    Bravo za cure koje su bile na pregledima! I lea nadam se da sutra ides doma iz bolnice! Doma ces ipak lakse podnosit sve...pogotovo kad znas da nije nista ozbiljno i da je bebica okej🤗🤗
    Teta- bit ce to sve dobro, samo pozitivno! 
    Bila danas na trudnickom tecaju...malo sam ostala zatecena ne znanjem i neinformiranosti zena/parova o trudnoci/porodu/bebi 😶😓

Palcica12
    26. Lipanj 2018. 23:17

Teta samo pozitivno! 😃 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Endzrue
    26. Lipanj 2018. 23:35

Ja sam danas bila na 4D..bebina glava je ispod pupka a noge i cijelo tijelo u lijevom dijelu zdjelice iza.. Znači vidio je jetru dalje ne.. Spol niti blizu tako da su mi rekli da dođem sutra.. I da beba je okrenuta leđima prema doktoru licem meni prema kralježnici i nema šanse niti da vidi lice... Bila sam 15min unutra.. Tako da ćemo vidjet sutra :D.. Btw kupila sam krevetić u bubamari

Endzrue
    27. Lipanj 2018. 00:24

Looda_vila

A evo moja bebuška otisla skroz gore zadnjih par dana.. ili mi nogama pritisce zeludac. Jucer i prekjucer sam prvi put u zivotu iskusila zgaravicu 😖😖 groznooo!! Sta god bi pojela vatra , podrigivanje i spavanje u sjedecem polozaju. Pomogli mi bademi i casa sode.
    Al stalno mi sad lupa po zelucu i ispod sisa🤣
    Bravo za cure koje su bile na pregledima! I lea nadam se da sutra ides doma iz bolnice! Doma ces ipak lakse podnosit sve…pogotovo kad znas da nije nista ozbiljno i da je bebica okej🤗🤗
    Teta- bit ce to sve dobro, samo pozitivno!
    Bila danas na trudnickom tecaju…malo sam ostala zatecena ne znanjem i neinformiranosti zena/parova o trudnoci/porodu/bebi 😶😓

I ja i to žene mj dana pred porod... Mislim toliko dostupnih informacija.. Toliko videa na youtubeu i tako ne znat.. Ja sam ostala totalno šokirana... I onda se zapitaš kakba su danas djeca.. Nisu djeca nego roditelji.. Kako te može nešta ne zanimat.. Ja sam sve do u detalj proučila i još imam hrpetinu toga.. Za grčeve bilo kakve puno tekućine redovna stolica i magnezij..
    Teta što se bubrega tiče ja sam prije 3 god išla na ultrazvuk abdomena radi ciste gdje mi je otkriven proširen kanal desnog bubrega.. Nikad bolova nikad problema ponovila za 6mj isto sve.. Tata mi to ima ja to imam rekli su mi genetika ili nekakva trauma koja se nije lječila.. Plus što imam flekicu na jetri ona je isto tu od rođenja.. Samo nitko ne ide na ultrazvukove dok nema potrebe tako da ko zna od lada ti je to a sad su vidjeli.. Nema brige držim fige

petrapp2605
    27. Lipanj 2018. 07:09

Jutro cure! Iza mene još jedna neprospavana noć, kreću žgaravice 😱, već par dana za redom, al noćas je bila baš gadna. Sad čekam da predam za urinokulturu preventive radi me poslala moja opća praksa prije nego odemo na more, i poslije do zubara na kontrolu. 
    Teta90 bit će sve ok! Tvoja i moja beba se baš prate, a bome i ti i ja s kilama na istome ☺️.
    Bravo i za sve ostale preglede! 

petrapp2605
    27. Lipanj 2018. 07:14

Evo jedne tablice di možete vidjeti kolika je ok težina bebice po tj, ima ih još pa stavim ako vam se čini zanimljivo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.