Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    27. Lipanj 2018. 20:45

Ja obavila pregled beba 624g  bdp 5.79, ac 19.69, fl 4.04.. Beba veća za tjedan i pol jeeeej.. Mama zdravo papa baš sam happy i uspjeli smo 4D..beba je duboko u zdjelici al je sve savršeno školski 

Baby.k
    27. Lipanj 2018. 20:53

Endzrue

Ja obavila pregled beba 624g bdp 5.79, ac 19.69, fl 4.04.. Beba veća za tjedan i pol jeeeej.. Mama zdravo papa baš sam happy i uspjeli smo 4D..beba je duboko u zdjelici al je sve savršeno školski

Bravoo, super za bebicu 😊😊

Isssa
    27. Lipanj 2018. 20:55

Aurora

Isssa

Aurora

Iskreno se nadam i ja za Petrovu da je tako. Idem u ponedjeljak na kontrolu tamo pa ću ih pitati za tečaj, ako ne treba niti mi ne bi išli. Bila sam možda kratko u predrađaoni, dva dana, ali nažalost nisam vidjela niti da žene hodaju niti pilates loptu. Čula sam od jedne cure da ju imaju, ali da daju ako nekoga poznaš… Ja nisam baš osjetljiva jer sam i sama med.sestra, ali fax me odveo na druge puteve…ali meni je dojam bio hladne atmosfere u kojoj se baš ne posvećuje ženama. Nije da mi je to presudno, tj.obzirom na stanje kod nas to i očekujem, samo se nadam da ću doći u zadnji čas 😀

Kak to da ideš tamo na kontrolu? Ja imam idući tjedan zadnji pregled kod svoje ginekologice, odlazi na GO pa mi je rekla da će mi dati uputnicu da dalje idem tamo, i da se nada da će me primiti.

Imala sam neki uroinfekt, dobila temperaturu 40°C, glavobolju, užasne bolove… poslao me ginekolog tamo, bila sam tjedan dana pa su mi rekli da dolazim kod njih na kontrolu.
    Treba se naručiti na pregled u trudničku ambulantu4604604 ujutro čini mi se između 7.30 i 8.30h

Hvala na broju i informaciji, nadam se da će me primiti, po nekom pravilu bi trebala još jedan pregled imati kod svoje, odnosno kod zamjene za GO, ali bi moja ginekologica rađe da odem u Petrovu 😀, koliko čekaš na termin u trudničkoj ambulanti?
    Žao mi je za urinoinfekt, ali bolje da si pod njihovom kontrolom

• Cekalica123
    27. Lipanj 2018. 21:23

Nikako da natipkam, pregled je super prosao, maleni raste i sad je vec 800g struca nasa mala 💙

Aurora
    27. Lipanj 2018. 21:36

Isssa

Aurora

Isssa

Aurora

Iskreno se nadam i ja za Petrovu da je tako. Idem u ponedjeljak na kontrolu tamo pa ću ih pitati za tečaj, ako ne treba niti mi ne bi išli. Bila sam možda kratko u predrađaoni, dva dana, ali nažalost nisam vidjela niti da žene hodaju niti pilates loptu. Čula sam od jedne cure da ju imaju, ali da daju ako nekoga poznaš… Ja nisam baš osjetljiva jer sam i sama med.sestra, ali fax me odveo na druge puteve…ali meni je dojam bio hladne atmosfere u kojoj se baš ne posvećuje ženama. Nije da mi je to presudno, tj.obzirom na stanje kod nas to i očekujem, samo se nadam da ću doći u zadnji čas 😀

Kak to da ideš tamo na kontrolu? Ja imam idući tjedan zadnji pregled kod svoje ginekologice, odlazi na GO pa mi je rekla da će mi dati uputnicu da dalje idem tamo, i da se nada da će me primiti.

Imala sam neki uroinfekt, dobila temperaturu 40°C, glavobolju, užasne bolove… poslao me ginekolog tamo, bila sam tjedan dana pa su mi rekli da dolazim kod njih na kontrolu.
    Treba se naručiti na pregled u trudničku ambulantu4604604 ujutro čini mi se između 7.30 i 8.30h

Hvala na broju i informaciji, nadam se da će me primiti, po nekom pravilu bi trebala još jedan pregled imati kod svoje, odnosno kod zamjene za GO, ali bi moja ginekologica rađe da odem u Petrovu 😀, koliko čekaš na termin u trudničkoj ambulanti?
    Žao mi je za urinoinfekt, ali bolje da si pod njihovom kontrolom

:-) ja sam zvala tjedan dana unaprijed i dobila termin. Kod dr. Škrablin sam, iako su mi nudili da biram između nekoliko doktora, ali ja nikog ne znam pa sam odabrala napamet. Možda ti znaš koji doktor je dobar. Imam neki raspored slikan, mislim da još tako rade pa bar okvirno da vidiš doktore.

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Aurora
    27. Lipanj 2018. 21:37
    Evo ga 😀
    Evo ga 😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Looda_vila
    27. Lipanj 2018. 21:41

Cure bravo za preglede! 💙💟🍼 
    Ja obavila pripremu podzemne sutra za pregled...za svaki slucaj ako veli da mora čačkat😳🧐 izasla sam iz kupaone uspuhana ko da sam planinarila na Sljeme,  a ne brijala noge i pipicu 😂😂😂
    Mi danas zavrsili trudnicki tecaj, nisam uspjela pitat doktora nista jer je doslovno dosao na 15 min i 500x govorio kako moramo disat kad krene porod😀😆 
    Glavno pitanje doktoru je bilo od strane buduceg tate kaj da napravi ako ne stignu do bolnice a glavica krene van 😂😂 veli doktor da pridrzi malo rukom da ne krene naglo... a faca tate..rukom?!?😂😂😂 ne jbt..štapom😂😂😂 umrla sam 

• hortensia
    27. Lipanj 2018. 22:01

Cure super za preglede, kod mene pregled traje deset min kad cujem po sat vremenaaa..cak i zadnji u 19 tjednu samo bedrena kost, opseg glavice ...malo je prokomentirao kao po dvije kosti ruke i noge, to je ok,kraljeznica ok i to je to.

Netko je pitao za magnezij bez umjetnih sladila, ja sam bas to trazila i nasla jedino Encian 420 mg, zasladjeno stevijom,sumeca.

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    27. Lipanj 2018. 22:04

Rorry

E cure, kako ji magnezij pijete? Ja bih kupila neki bez umjetnih sladila pa me zanima jel koja ima takav?

Dakle gornji post, to ti ima u dm-u,kosta oko 35 kn mislim..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

27. Lipanj 2018. 22:14

Aurora dr. Škrablin je odlična, prije svega čovjek, pa doktor!! Dr. Veček je super doktor što se tiče ultrazvuka..dr. Zlopaša ne baš, on mi se zamjerio, komentari mu nisu baš na mjestu..ipak to je bilo prije više od 8 godina, pa se možda malo primirio..  
    Tako da smatram da si odlično odabrala  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.