Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    27. Lipanj 2018. 13:48

Aurora

Baš slatke stvarčice za bebače 😀 Ja si stalno mislim kako imamo vremena, ali trebali bi pomalo nabavljati…
    Ide li možda netko na tečaj u Petrovu? Zvala sam ih, imaju termin tek 11.9., pa još traje 3-4 tjedna… A htjela bi da muž bude sa mnom na porodu, a njima je to uvjet… Ne znam kakvo je stanje u Vinogradskoj, možda da se prebacim tamo😁

Bas je jucer na tecaju patronazna spomenula kako svaka zena ima pravo na potporu pri porodu, bilo muz, mama, prijateljica i da ni jedna bolnica nema pravo uvjetovati pohadanje tecaja! Da, pohadanje tecaja je iskljucivo nas izbor da se malo poblize upoznamo/informiramo o svemu sto nas ceka. Cak je spomenula apsurd kako u nekoj od bolnica (nemoj me drzat za rijec - Petrova ili merkur) naplacuju trudnicki tecaj😒 sto nikako nije po pravilima i programu unicefa koji se od nas provodi od 1998.
    Znam da sv.Duh i Vinogradska sigurno ne zahtjevaju pohadanje tecaja.

petrapp2605
    27. Lipanj 2018. 13:55

Looda_vila i christyy hvala vam😊😎, tu je beba stalno onda mene udara, imamo još vremena da buša naraste, s obzirom na moju skoliozu dobro je da što manje kila skupim da kičma što manje pati, a opet nema sretnije mama kad zna da beba raste kako treba 🤗🤗🤗.
    Prijavljujem prvu kupljenu stvar za bebu čarapice iz lidla 😊

Nina ❤
    27. Lipanj 2018. 14:01

Jao cure koliko krasnih trbuscica i preslatkih stvarcica za bebe... neznas koje je ljepse 😍
    Teta, samo misli pozitivno 😘
    Lea jeste mozda vec doma? 😘

Aurora
    27. Lipanj 2018. 14:12

Looda_vila u Petrovoj nažalost uvjetuju prisustvo na porodu pohađanjem tečaja i sad kad sam ležala par dana u bolnici smjestili su me u predrađaonu jer nisu imali mjesta i curama koje su rađale nisu dali da itko bude s njima jer nema tečaj, naravno njihov☹ i da, košta 400 kn!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Isssa
    27. Lipanj 2018. 14:14

Aurora

Baš slatke stvarčice za bebače 😀 Ja si stalno mislim kako imamo vremena, ali trebali bi pomalo nabavljati…
    Ide li možda netko na tečaj u Petrovu? Zvala sam ih, imaju termin tek 11.9., pa još traje 3-4 tjedna… A htjela bi da muž bude sa mnom na porodu, a njima je to uvjet… Ne znam kakvo je stanje u Vinogradskoj, možda da se prebacim tamo😁

Zvala sam Petrovu zbog tečaja, uglavnom priznaju iz domova zdravlja, nije da moraš baš njihov tečaj imati ( 2 dana po 3 sata traje u domovima zdravlja, besplatno je), mi smo u baruna Filipovića išli 😀

Tea686
    27. Lipanj 2018. 14:15

cure prekrasni su vam trbuščići, vidi se da rastemo🤗😍  ova ogradice su baš slatke, i ja sam mislila uzeti tako nešto....jel ima koja možda kolica peg perego book? još nismo kupili a sviđaju mi se takva pa ako koja ima kakvih iskustava. pratim vas i sretno svima na pregledima😊  mi idemo tek idući petak...

Looda_vila
    27. Lipanj 2018. 14:18

Aurora

Looda_vila u Petrovoj nažalost uvjetuju prisustvo na porodu pohađanjem tečaja i sad kad sam ležala par dana u bolnici smjestili su me u predrađaonu jer nisu imali mjesta i curama koje su rađale nisu dali da itko bude s njima jer nema tečaj, naravno njihov☹ i da, košta 400 kn!!!

Pa to je strasno!!! 400kn?! Takve stvari treba  prijaviti. Ne znam da li Petrova ima unicefove certifikate "bolnica prijatelj djece i majki " i ostale... ali ako ima, to je odmah za prijavit..
    Bas cu danas na tecaju kad dode doktor pitat ga to!!

• Rorry
    27. Lipanj 2018. 14:23

E cure,  kako ji magnezij pijete? Ja bih kupila neki bez umjetnih sladila pa me zanima jel koja ima takav? 

Aurora
    27. Lipanj 2018. 14:43

Issa  nadam se da je tako, ja sam samo čula u rađaoni sestre tj. babice da nisu htjele pustiti nikoga.
    Rorry ja pijem magnezij od Solgara i super mi je!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Isssa
    27. Lipanj 2018. 14:56

Aurora

Issanadam se da je tako, ja sam samo čula u rađaoni sestre tj. babice da nisu htjele pustiti nikoga.
    Rorry ja pijem magnezij od Solgara i super mi je!

Meni su tako rekli kad sam zvala za info o tečaju a i susjeda je sestra u Petrovoj i isto mi je potvrdila, i još mi je rekla da po novom imaju praksu da se koriste pilates lopte kod poroda i da dopuštaju da se žena šeće što prije nije bilo tako. A taj tečaj u Petrovoj od 400 kn je po meni ok za onog tko želi proći kroz bolnicu, rađaonu, predrađaonu, proći tečaj o dojenju...., vjerujem da je interesantno, ja bi išla kod njih da su nam odgovarali termini, ali eto nisu 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.