Anđeo baš lijepo! Nego jel boli još koju trtica? Nemogu reć da je sad neka bol, al da ju osjetim osjetim ju...
Petrapp2605- mene ne boli trtica bar za sad ni jednom nisam osjetila al malo malo me boli mišić lijevo od trtice i tuče u nogu kao neki išijas 😡 i to svakih par dana pa drži jedan dan i tako samo od sebe prođe...
Iskreno se nadam i ja za Petrovu da je tako. Idem u ponedjeljak na kontrolu tamo pa ću ih pitati za tečaj, ako ne treba niti mi ne bi išli. Bila sam možda kratko u predrađaoni, dva dana, ali nažalost nisam vidjela niti da žene hodaju niti pilates loptu. Čula sam od jedne cure da ju imaju, ali da daju ako nekoga poznaš... Ja nisam baš osjetljiva jer sam i sama med.sestra, ali fax me odveo na druge puteve...ali meni je dojam bio hladne atmosfere u kojoj se baš ne posvećuje ženama. Nije da mi je to presudno, tj.obzirom na stanje kod nas to i očekujem, samo se nadam da ću doći u zadnji čas 😀
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Looda_vila u Petrovoj nažalost uvjetuju prisustvo na porodu pohađanjem tečaja i sad kad sam ležala par dana u bolnici smjestili su me u predrađaonu jer nisu imali mjesta i curama koje su rađale nisu dali da itko bude s njima jer nema tečaj, naravno njihov☹ i da, košta 400 kn!!!
Zar nije zakonom regulirano prisustvo oca djeteta na porodaju? Negdje sam procitala da otac djeteta ima zakonsko pravo biti uz majku djeteta prilikom porođaja, bacit cu se na potragu za tim da ne prenosim pogresne informacije pa cu linkat kad nadem.
Iskreno se nadam i ja za Petrovu da je tako. Idem u ponedjeljak na kontrolu tamo pa ću ih pitati za tečaj, ako ne treba niti mi ne bi išli. Bila sam možda kratko u predrađaoni, dva dana, ali nažalost nisam vidjela niti da žene hodaju niti pilates loptu. Čula sam od jedne cure da ju imaju, ali da daju ako nekoga poznaš… Ja nisam baš osjetljiva jer sam i sama med.sestra, ali fax me odveo na druge puteve…ali meni je dojam bio hladne atmosfere u kojoj se baš ne posvećuje ženama. Nije da mi je to presudno, tj.obzirom na stanje kod nas to i očekujem, samo se nadam da ću doći u zadnji čas 😀
Kak to da ideš tamo na kontrolu? Ja imam idući tjedan zadnji pregled kod svoje ginekologice, odlazi na GO pa mi je rekla da će mi dati uputnicu da dalje idem tamo, i da se nada da će me primiti.
Ja sad 3.7. imam pregled u trudnickoj amb. u vinogradskoj. Sta mislite hoce raditi uzv? Nekako mi se cini koliko sam citala na proljetnicama i ljetnicama da ga tamo bas i nemaju obicaj raditi. A opet nisam bas tako blizu termina
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1, kakve su ti ove hlačice? Ja sam ih isto pikirala na webu, nadam se da će i tamo bit popust. Koju si veličinu uzela? Isti slučaj i ja imam sa svojim dragim😂 on kaže da on neće moć gledat me kako se patim a neće mi moć pomoć 😁
Anđeo, bravo za pregled 😊
Što se tiče tečaja, i u Karlovcu se plaća 300 kn. Neke babice puštaju i bez tečaja, neke ne, tako da ćemo ići na tečaj. Ne mora dragi bit svaki dan, a ni ne može zbog posla, mogu ostalo i sama.
Baby.nb1, kakve su ti ove hlačice? Ja sam ih isto pikirala na webu, nadam se da će i tamo bit popust. Koju si veličinu uzela? Isti slučaj i ja imam sa svojim dragim😂 on kaže da on neće moć gledat me kako se patim a neće mi moć pomoć 😁
Anđeo, bravo za pregled 😊
Što se tiče tečaja, i u Karlovcu se plaća 300 kn. Neke babice puštaju i bez tečaja, neke ne, tako da ćemo ići na tečaj. Ne mora dragi bit svaki dan, a ni ne može zbog posla, mogu ostalo i sama.
Hlacice su super, nisu skroz tanke tako da ce super biti za jesen /zimu. E nisam sigurna, ali cini mi se da sam uzela up to 3 months, a ovaj bijeli kompletic up to 1 month. Imam dojam da je kvalitetna dosta robica, bar mi se pod rukom tako cini
url=https://lilypie.com]
Iskreno se nadam i ja za Petrovu da je tako. Idem u ponedjeljak na kontrolu tamo pa ću ih pitati za tečaj, ako ne treba niti mi ne bi išli. Bila sam možda kratko u predrađaoni, dva dana, ali nažalost nisam vidjela niti da žene hodaju niti pilates loptu. Čula sam od jedne cure da ju imaju, ali da daju ako nekoga poznaš… Ja nisam baš osjetljiva jer sam i sama med.sestra, ali fax me odveo na druge puteve…ali meni je dojam bio hladne atmosfere u kojoj se baš ne posvećuje ženama. Nije da mi je to presudno, tj.obzirom na stanje kod nas to i očekujem, samo se nadam da ću doći u zadnji čas 😀
Kak to da ideš tamo na kontrolu? Ja imam idući tjedan zadnji pregled kod svoje ginekologice, odlazi na GO pa mi je rekla da će mi dati uputnicu da dalje idem tamo, i da se nada da će me primiti.
Imala sam neki uroinfekt, dobila temperaturu 40°C, glavobolju, užasne bolove... poslao me ginekolog tamo, bila sam tjedan dana pa su mi rekli da dolazim kod njih na kontrolu.
Treba se naručiti na pregled u trudničku ambulantu 4604604 ujutro čini mi se između 7.30 i 8.30h
Looda_vila u Petrovoj nažalost uvjetuju prisustvo na porodu pohađanjem tečaja i sad kad sam ležala par dana u bolnici smjestili su me u predrađaonu jer nisu imali mjesta i curama koje su rađale nisu dali da itko bude s njima jer nema tečaj, naravno njihov☹ i da, košta 400 kn!!!
Zar nije zakonom regulirano prisustvo oca djeteta na porodaju? Negdje sam procitala da otac djeteta ima zakonsko pravo biti uz majku djeteta prilikom porođaja, bacit cu se na potragu za tim da ne prenosim pogresne informacije pa cu linkat kad nadem.
Nemam pojma, nisam se time bavila niti čitala. Ako šta saznaš javi 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji