Ja sam danas u kiku kupila dekicu za 45 kn i nesto deblje, pise da je deka ali meni ce biti kao podloga za igru ili moze recimo na tome spavati u boravku ili tako..dosta je debelo. I kupila nepropusnu podlogu za kinderbet za 40 kn
Dija imamo istee dekice 😊😊😊 ja cu bebu i umotat u dekicu ako bude prehladno ali cecinom mislim da ce bit podloga u kolicima ili tako nesto 🙂🙂 uh uh kada mi svi oko mene kazu ja sam ti spremila ovo ja ono i ja sam to mislim da ce bit i previse toga za cca 5 bebica ne jednu
Ma da? Hehe ta mi je bila najljepsa a da moze i za curicu i za decka. Kupila sam i 5 obicnih bijelih tetra pelena. Jedna 6 kn.
PlavaBorovnicasuper za pregled. Moj je u ponedjeljak, nikako docekati
Bas preslatke suu ma sve di god se okrenem ja bi i ovo i ono uhhh
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Evo me s pregleda, beba ima oko 30cm i 650gr, sve je super, jedino ima neko prosirenje na bubregu koje treba pratiti. Ja sam na +4kg. Nastojim se ne brinuti do slijedeceg pregleda pa cemo vidjeti kakvo je stanje.
Cure ima neka od vas problema s kontrakcijama? Meni počele jučer i baš me uplašile...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Pozdrav cure, nisam skroz u toku sto ste pisale :)
Plavaborovnica, super za pregled, ti si dosta blizu meni po tjednima i danima :) teta, nadam se da ce biti sve u redu
Mene zanima, ima li koja od vas pritisak na donji dio trbuha? Ja ga imam zadnjih par dana i sad se brinem. A imam osjecaj da se on namjestila skroz nisko i da zato to osjecam.
Teta nadam se da ce ti s rastom trudnoce se smanjiti ili nestati.
Ja sam to kao dijete imala, negdi s cca 9 god su mi tek otkrili jer nisam kao mala bas imala puno urinoinfekata. Znam da ima par stupnjeva. No s rastom djeteta zna to proc, tako je bio i moj slucaj, a ja sam bila na granici mislim 2 i 3 stupnja.
Aurora mene je neke dane hvatalo tako po 3 navrata u danu. Bas sam se bila sokirala jer sam nesto citala da nije dobro ako je tipa desetak ih tako u danu. No evo sad danima mi nijednom nije bilo.
Teta90 sve ce biti uredu vidjet ces 🙂
Aurora i mene su znale ižuhvatit al to je vecinom znak da si uvelike s nečim pretjerala pa samo odmor pomaze
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Rorry ja tu i tamo znam imat pritisak na donji dio stomaka no vjerujem da je to zbog polozaja bebe jer kad se tako osjecam onda i njegove udarce osjecam skroz nisko. Al na svu srecu ne traje dugo brzo se premjesti i bude bolje. Mene sad ziga nesto s lijeve strane kod kuka al opet mislim da je to on jer je danas popodne pravi aerobik radio kod mame u stomaku 😂
P.s. Sutra idem na pregled i koliko god mi vrijeme brzo proleti taj dan prije pregleda mi traje kao cijela vjecnost. Sad cu ko mala djeca ic cim prije spavat da sutra dan cim prije dode 🙈
Teta misli pozitivno, kao sto su drugi rekli, mozda je samo privremena stvar. Sada ce se to pratiti pa ces vidjeti dalje.
Rorry, ja ti non stop imam pritisak u donjem dijelu trbuha, vec sam se puno puta zabrinula i zakljucila sam da mi to bude: ako nemam redovitu stolicu, ako se beba namjesti dolje ili ako se premorim. Kada me tako ulovi onda se legnem i udobno namjestim i uglavnom prođe. Rekla mi je doktorica da se tadq lijepo ispruzim i odmorim i ako pritisak popusti da je onda ok. Ako ne popusti i ako pocne ici u leđa onda da se javim.
Ti najbolje znas po sebi, ako imas jos neke simptome upale mjehura odi kod dr da provjeris urin
Sortiraj odgovore
Najstariji