Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    26. Lipanj 2018. 13:27

Hej cure, Lea super da je samo bebač veliki 😀, a to kaj boli.....proći će i to 😀, sretno na pregledima, bušice su prekrasne 😍, za koji mjesec ćemo imati male bebače, ajmeeeee.....😍
    Mi smo jučer sobu sređivali, kinderbet složili i umirali od smjeha, muž se htio uvaliti u njega (skoro 2 metra ima) 😂, i onako nježno kaže "već pomalo jedva čekam da nam dođe", ajme suze su mi potekle 😍😍😍
    Dlakavost, ajoj, prije 2 dana sam se sređivali, 40 min je trajalo, rekvizita more oko mene, ogledala, ručnici, ma čudo, netko je napisao OLIMPIJSKA DISCIPLINA, i baš je tako😂, trbuh je isto malo odlakavio ali su bijele dlake tako da ne diram, bar nešto 🤣
    Strije su mi se pojavile, mažem od početka trbuh i on je ok, ali prepone nisam mazala i jučer skužim da sam se u tigra pretvorila 😂, kak na preponama, nije mi jasno ali ajde, nema veze 😀
    Kaj se tiče kila, sad sam na +8, bila sam na +10, valjda sam imala vode i sad stoji +8, nigdje nisam dobila osim u trbuhu, čak ni sise nisu skoro ništa narasle😎, ali žile....plave se 😀
    Sad sam se primila bacanja stvari iz ormara, šiza me uhvatila, sve mičem 😂

Dija85
    26. Lipanj 2018. 13:31

Bok cure! Lea drago mi je da nije ozbiljno a žao mi je sto ces osjecati bol do poroda. 😘
    Baby.Nb1 odličan savjet 🤣🤣🤣🤣
    Ja isla sada po nalaze od urinokulture i nema ih.. kaze čiko tamo vjerovatno je nešto sumnjivo pa ce nalaz doci u cetvrtak. Sad sam na sto muka...🤔😭

Baby.k
    26. Lipanj 2018. 14:54

Nisam mogla odoljeti a bar da jedan paketić ne kupim, 20 kn u Lidlu😊

A ovo nas čeka da preberemo😂😂

Dija85
    26. Lipanj 2018. 15:13

Baby.k

Nisam mogla odoljeti a bar da jedan paketić ne kupim, 20 kn u Lidlu😊

Ajme hahah ali to isto ceka i mene, samo sto nemam to gdje staviti i sloziti, nemam ormar za bebinu robicu. Jos trazim. Bodiji su preslatki😍

Dija85
    26. Lipanj 2018. 15:23

Ja sam danas u kiku kupila dekicu za 45 kn i nesto deblje, pise da je deka ali meni ce biti kao podloga za igru ili moze recimo na tome spavati u boravku ili tako..dosta je debelo. I kupila nepropusnu podlogu za kinderbet za 40 kn

Nas_bebac
    26. Lipanj 2018. 15:27

Dija85

Ja sam danas u kiku kupila dekicu za 45 kn i nesto deblje, pise da je deka ali meni ce biti kao podloga za igru ili moze recimo na tome spavati u boravku ili tako..dosta je debelo. I kupila nepropusnu podlogu za kinderbet za 40 kn

Dija imamo istee dekice 😊😊😊 ja cu bebu i umotat u dekicu ako bude prehladno ali cecinom mislim da ce bit podloga u kolicima ili tako nesto 🙂🙂  uh uh kada mi svi oko mene kazu ja sam ti spremila ovo ja ono i ja sam to mislim da ce bit i previse toga za cca 5 bebica ne jednu 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

PlavaBorovnica
    26. Lipanj 2018. 15:33

Evo nas s pregleda :) Bio je nekako brzinski, kratko smo se gledali, ali sve je u redu, beba dobro napreduje, ima 1300 grama, kaže dok.da odgovara veličinom za 28.tjedan. Za bol u stidnoj kosti kaže da je normalno, zdjelica se širi i priprema za porod. 

joNNa
    26. Lipanj 2018. 15:37

a ja sam sve vise svjesna da zaista zivi jedno stvorenje u meni,kada ovako iskrivi cijelu svoju kucu za sebe. Prvi put da ovoliko vidim. Dosta se zadrzao u toj pozi. 🙂 Ja mislila samo ja imam problema sa piskenjem i kihanjem. Nekada cak i kad se nasmijem pobjegne. Slatke muke. Pocela sam sa kelegovim vjezbama,pa cemo vidjeti hoce biti bolje

Nas_bebac
    26. Lipanj 2018. 15:46

PlavaBorovnica

Evo nas s pregleda :) Bio je nekako brzinski, kratko smo se gledali, ali sve je u redu, beba dobro napreduje, ima 1300 grama, kaže dok.da odgovara veličinom za 28.tjedan. Za bol u stidnoj kosti kaže da je normalno, zdjelica se širi i priprema za porod.

Mi se pratimo u tjednima znaci i nas bebac bi mogao imat toliko 😍😍😍 meni nikad nije rekla tezinu bebe cak ni velicinu... Nistaa... tako je i meni rekla da bol na stidnoj kosti ali je rekla u da ce svejedno pratiti... Trudnasam sve vise ce bit toga hahha meni se istoo tako zna namjestit i ne mice i jos kao slaga na kraju i lupi tuda da se vidi ja sam tu hahah  a to mi je takooo slatkooo

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dija85
    26. Lipanj 2018. 15:53

Nas_bebac

Dija85

Dija imamo istee dekice 😊😊😊 ja cu bebu i umotat u dekicu ako bude prehladno ali cecinom mislim da ce bit podloga u kolicima ili tako nesto 🙂🙂 uh uh kada mi svi oko mene kazu ja sam ti spremila ovo ja ono i ja sam to mislim da ce bit i previse toga za cca 5 bebica ne jednu

Ma da? Hehe ta mi je bila najljepsa a da moze i za curicu i za decka. Kupila sam i 5 obicnih bijelih tetra pelena. Jedna 6 kn. 
    PlavaBorovnica super za pregled. Moj je u ponedjeljak, nikako docekati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.