Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    23. Lipanj 2018. 16:06

Baby.nb1

Dija torta izgleda ajme, sreca pa sam imala napolitanki u blizini.
    A sta ces ako nece htjeti dudu? 😁😁 al ako je besplatno, zasto ne

Nemam pojma valjda ce ju htjeti toliko malo da joj izmjeri temperaturu 🤷‍♀️😁 bušica ti je super! 😍

23. Lipanj 2018. 16:46

Dija85

cure sto mislite o ovome? Da li ju netko ima mozda? 19 kn dostava, samo to se placa, dudica je besplatna.

Ja sam ti to imala za prvo dijete i stalno sam joj na dudu mjerila temp, medutim, ovaj mladi nije nikad htio dudu; tako da ti to ovisi o preferencijama tvoje bebe 😁
    Po meni je duda-toplomjer genijalna stvar, ako ti dijete zeli uzeti dudicu u usta uopce. Nama je nasa sluzila do druge godine zivota (tad se odvikla od dude opcenito), a gospodin sisavac nikad nije ni bocicu ni dudu htio, a za trece se nadam da ce htjeti jer su varalice super stvar za utjehu. Usput, moja mala se sama odvikla od toga jer je pregrizla staru i nova joj nije pasala vise i samo ju je drzala u ruci jos neko vrijeme prilikom odlaska na spavanje, a obda i to prestala.

Nisam bas aktivna, putujemo na more (KONACNO!) pa ne citam sve, tek cu nadoknadit na plazi 😊

Baby.k
    23. Lipanj 2018. 16:51

Baby.nb1 predivna bušica😍😍

Dija85
    23. Lipanj 2018. 17:02

Justme123

Dija85

cure sto mislite o ovome? Da li ju netko ima mozda? 19 kn dostava, samo to se placa, dudica je besplatna.

Ja sam ti to imala za prvo dijete i stalno sam joj na dudu mjerila temp, medutim, ovaj mladi nije nikad htio dudu; tako da ti to ovisi o preferencijama tvoje bebe 😁
    Po meni je duda-toplomjer genijalna stvar, ako ti dijete zeli uzeti dudicu u usta uopce. Nama je nasa sluzila do druge godine zivota (tad se odvikla od dude opcenito), a gospodin sisavac nikad nije ni bocicu ni dudu htio, a za trece se nadam da ce htjeti jer su varalice super stvar za utjehu. Usput, moja mala se sama odvikla od toga jer je pregrizla staru i nova joj nije pasala vise i samo ju je drzala u ruci jos neko vrijeme prilikom odlaska na spavanje, a obda i to prestala.

Nisam bas aktivna, putujemo na more (KONACNO!) pa ne citam sve, tek cu nadoknadit na plazi 😊

Super! Hvala na komentaru. Ma za 19 kn cu ju uzeti pa kako bude. Sretan put ti zelim i odmori se! 👙🕶🍹

• Anđeo_
    23. Lipanj 2018. 17:48

Ja sam dušu toplomjer dobila uz tablete koje sam kupila za 2 tromisjeće pa ćemo vidit kakva je, al za 19 kn pa isplati se 😊
    Buše su vam prekrasne 😍
    A pita izgleda preeee fino a sigurna sam da je takva i okusom 😍

Dija85
    23. Lipanj 2018. 18:02

Nasla sam na ovoj stranici gnijezda po 160, 170 kn. Do sad sam sve viđala preko 200 kn. Pa ako koja cura treba neka pogleda. Ne znam kakvi su i koliko cvrsti...
    https://www.facebook.com/Beby-djecji-Shop-Leptiric-1687680708202817/

Isssa
    23. Lipanj 2018. 18:07

Baby.nb1

Isssa kak prepoznas to stucanje? Meni se u dva navrata ucinilo, ali nisam bila sigurna. Nije kako klasicni udarci, nego kao prigusene vibracije s jasnim razmacima, ne znam kako drugacije objasniti.

Nije uopće kao klasični udarci, samo na jednom mjestu ritmično dizanje trbuha 😀

Ssanja
    23. Lipanj 2018. 18:40

Kupili smo novo gnijezdo za bebu, i u kompletu i korpu za nošenje. Samo sad ovo moramo čuvati od cuke 😀

Looda_vila
    23. Lipanj 2018. 19:05

Uu bas su zgodna ova gnijezda i ova kosara! Svida mi se.!
    Al sve si mislim koliko danas imamo tih stvari za bebu, kosare, jastuci, gnijezda..ogradice ovakve onakve..neki dan gledala bocice 😓😓 pa 500 vrsta bocica ima...pogubila sam se, anti colic, close to nature..ovakav sisač, ovo ono..kaos😂 previse je to za mene😅😅

Dija85
    23. Lipanj 2018. 19:10

Looda_vila

Uu bas su zgodna ova gnijezda i ova kosara! Svida mi se.!
    Al sve si mislim koliko danas imamo tih stvari za bebu, kosare, jastuci, gnijezda..ogradice ovakve onakve..neki dan gledala bocice 😓😓 pa 500 vrsta bocica ima…pogubila sam se, anti colic, close to nature..ovakav sisač, ovo ono..kaos😂 previse je to za mene😅😅
    Evo brzinska tortica😋

Mmmmmm odlično izgleda! I u pravu si, i ja se pogubim gledajući sve to za bebu. Pa cu seku povesti u kupnju bočica i tih sitnica. Ipak ih ima troje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.