Evo mene sa pregleda, doznali smo spol! It's a boy!!! Odmah je pokazao pišu ovaj put.
Ooooooo, čestitam 😍😍😍😍😍, eto nam još jednog dečkića 🤗
Danas nam je bio dan za shopping 😊 kupili smo ljuljačku, gnijezdo i jastuk za nošenje za koje pojma nemam hoće li nam trebati ali nisam odolila 😊 sutra nam je punoh 27 tjedana, u ponedeljak pregled i jedva čekam da vidim moju princezu a i da skontamo kakav nam je plan za dalje zbog mog pritiska al nekako sam pozitivna da će sve ići dobro kao i do sad 😊
Vezano za shopping još naredni tjedan idemo po kolica i poprilično smo sve spremili i sad samo ostaje pranje robice i slaganje al to mislim da je ipak još uvijek prerano 😊
Nina lijepi trbuscic 🤗
Garavusa005 cestitam na deckicu 😍👶🏻💙
Christyy ja sivanje nisam ni osjetila, vjerovatno ovisi o tome koliko popucas ako uopce popucas...
Isssa ja sam od dosta cura iz naseg rodilista cula da su im babice masirale međicu, kao bilo bi dobro da i same to radimo kući da se pripremamo, ja sam probala u prvoj t i nije mi islo pa sam odustala, sad neću ni pokušavati...
Ssanja super za shopping 🤗
Joj svekyca zapravo si imala ekspresni porod, sto je odlicno! Samo ne razumijem zasto te nisu pustili da tvoje tijelo odradi sto mu je u prirodi, da imas svoje trudove..tj., bez dripa.
Isssa nekako mislim da oni sa dripom olaksavaju sebi posao, a ne rodiljama...
A kak bi se to trebale masirat prije poroda?😂 Sa vibratorom mozda?? ☺😂😂Hahah vec sad muku mucim sa brijanjem..a kamoli masaza hahah
Jesu li na tecaju spomenuli sto o pisanju plana poroda?
Nina cestitke na punom tjednu i predivna busica! Uzivaj u Crikvenici! Jel se kupas? Kakvo je vrijeme?🌞
Christyyy i ja se toga najvise uzasavam:((
Garavusa cestitke na pisulincu!! 💙🍼
Ssanja bravo sa shopping. Svida mi se ljuljacka.. di ste.to uzeli?
Na zalost, kod nas epiziotomiju rade po spranci vec prvorotkama. S drugim porodom nisam imala takvo iskustvo, a drip su mi dali oba puta, ja mislim (nesto jesu pristekali, a sta, nisu mi rekli. Oba puta sam za 4 sata bila gotova od dolaska u bolnicu do drzanja djeteta i bila sam zadovoljna svime osim tom epiziotomijom koju su mi napravili iako sam vikala nemojte i onda mi je babica rekla: "morala sam" iako ja mislim da nije morala jer ja ni tiskala jos nisam (dok ona nije uzela skare pa su rekli tiskaj i onda je rezala i OSJETIS TO, AL JOS VISE SIVANJE NAKON UNAZOC ANESTEZIJI…ja sam se bacala po stolu dok me sivala neka dr. pa se derala na mene da sta se bacam kad su mi dali anesteziju)
Ajmeee ufff evo sve me boli dolje ko da su mene sivali😖😖😖 koma!!! Gdje si to rodila?
Ne znam zasto je kod nas takva praksa!??
Veli kuma u Njemackoj, babica ju dolje mazala uljem, masirala..na sve moguce nacine joj pomagala samo da ne pukne ili da ju ne rezu. Mislim da kod nas nema teorije da ti to pruze..iako im je to duznost.
Na Sv.Duhu sam rodila, ali kazem, drugi porod mi je bio super i nije bilo ni epiziotomije, ni sivanja i ja sam zadovoljna osobljem tamo i svi su ostali bili super osim te doktorice (mislim da je specijalizantica bila u pitanju koja nikad nije rodila jer sumnjam da bi mi itko tko je rodio takav komentar uputio i zenu nisam nikada vise vidjela, a niti ikada prije u trudnickoj ambulanti). Na drugom porodu mi je bila doktorica Bekavac i bila je predivna, a babica se zvala Stefica i isto je bila prekrasna i cijelo vrijeme je pricala sa mnom i muzem o svemu i svacemu. I sad cu i trece dijete ici roditi tamo.
Ne uspijevam procitati sve komentare pa samo odgovaram ovak tebi na brzinu.
Na zalost, kod nas epiziotomiju rade po spranci vec prvorotkama. S drugim porodom nisam imala takvo iskustvo, a drip su mi dali oba puta, ja mislim (nesto jesu pristekali, a sta, nisu mi rekli. Oba puta sam za 4 sata bila gotova od dolaska u bolnicu do drzanja djeteta i bila sam zadovoljna svime osim tom epiziotomijom koju su mi napravili iako sam vikala nemojte i onda mi je babica rekla: "morala sam" iako ja mislim da nije morala jer ja ni tiskala jos nisam (dok ona nije uzela skare pa su rekli tiskaj i onda je rezala i OSJETIS TO, AL JOS VISE SIVANJE NAKON UNAZOC ANESTEZIJI…ja sam se bacala po stolu dok me sivala neka dr. pa se derala na mene da sta se bacam kad su mi dali anesteziju)
Ajmeee ufff evo sve me boli dolje ko da su mene sivali😖😖😖 koma!!! Gdje si to rodila?
Ne znam zasto je kod nas takva praksa!??
Veli kuma u Njemackoj, babica ju dolje mazala uljem, masirala..na sve moguce nacine joj pomagala samo da ne pukne ili da ju ne rezu. Mislim da kod nas nema teorije da ti to pruze..iako im je to duznost.
Na Sv.Duhu sam rodila, ali kazem, drugi porod mi je bio super i nije bilo ni epiziotomije, ni sivanja i ja sam zadovoljna osobljem tamo i svi su ostali bili super osim te doktorice (mislim da je specijalizantica bila u pitanju koja nikad nije rodila jer sumnjam da bi mi itko tko je rodio takav komentar uputio i zenu nisam nikada vise vidjela, a niti ikada prije u trudnickoj ambulanti). Na drugom porodu mi je bila doktorica Bekavac i bila je predivna, a babica se zvala Stefica i isto je bila prekrasna i cijelo vrijeme je pricala sa mnom i muzem o svemu i svacemu. I sad cu i trece dijete ici roditi tamo.
Ne uspijevam procitati sve komentare pa samo odgovaram ovak tebi na brzinu.
Hvala ti na odgovoru! Sad si me malo umirila, moram ti priznati😊 Ja takoder planiram roditi na sv.Duhu, zapravo trudnocu vec vodim kod dr.Vasilja privatno, dogovorila sam se s njim da necu morat dolazit u TA na sv.Duh, nego samo tjedan dana prije termin...sto mi je spas jer cujem da se po 3h i vise ceka 😓 a za doktora nemam sto reci osim rijeci hvale... a i za.dr.Bekavac sam cula isto!! Sorry sto te gnjavim, al kad vec imas iskustva☺ imas koji savjet? Kakve su sestre na babinjacama?
Joj svekyca zapravo si imala ekspresni porod, sto je odlicno! Samo ne razumijem zasto te nisu pustili da tvoje tijelo odradi sto mu je u prirodi, da imas svoje trudove..tj., bez dripa.
Isssa nekako mislim da oni sa dripom olaksavaju sebi posao, a ne rodiljama…
A kak bi se to trebale masirat prije poroda?😂 Sa vibratorom mozda?? ☺😂😂Hahah vec sad muku mucim sa brijanjem..a kamoli masaza hahah
Jesu li na tecaju spomenuli sto o pisanju plana poroda?
Nina cestitke na punom tjednu i predivna busica! Uzivaj u Crikvenici! Jel se kupas? Kakvo je vrijeme?🌞
Christyyy i ja se toga najvise uzasavam:((
Garavusa cestitke na pisulincu!! 💙🍼
Ssanja bravo sa shopping. Svida mi se ljuljacka.. di ste.to uzeli?
Došla sam oko 10 ipo navecer, tad su se valjda vec pripremali za spavanje pa da me se rjese, al ionako nisu poslije mogli spavat jer je mali bio pravi plačko i to jako glasan plačko, haha ja kažem to im je karma 🤣
Bas si me nasmijala sa masazom vibratorom haha 😂 proguglaj masažu međice, ima dosta toga o tome ..
Isla sam sad citati za masazu međice I ubijte me ako sam shvatila di koji prst ide I u kojem smjeru 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Curke opet ja ko padobranac… Kak ste…. Radila sam novi OGTT i sve 5… Koa drugi mi je blizu granice pa me dr posla u Split da oni pogledaju nalaze i vide oce li me promatrat 24 sata eventualno neka djetica…. Ima neko iskustvo sa Splitom da mi odma kaze ocu ostat ili ne😂
Mene jos nisu slali na to . Bas me zanima oce li na drugom pregledu 28.6. rec da trebam…😔
Koji si tjedan?
Pameti zbogom! Garavusa cestitam na decku! 💙
Nina zavidim na Crikvi!
Sanja super je ljuljacka!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji