Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    15. Lipanj 2018. 17:19

Schinin mogu ja doc rodit kod tebe 

15. Lipanj 2018. 18:10

Curke opet ja ko padobranac... Kak ste.... Radila sam novi OGTT i sve 5... Koa drugi mi je blizu granice pa me dr posla u Split da oni  pogledaju nalaze i vide oce li me promatrat 24 sata eventualno neka djetica....  Ima neko iskustvo  sa Splitom  da mi odma  kaze ocu ostat ili ne😂

• Rorry
    15. Lipanj 2018. 18:35

Nestrpljiva, uredan je nalaz,  ne znam zasto bi te ostavljali i promatrali kad su nalazi u granicama normale 
    😕

15. Lipanj 2018. 18:37

Rorry

Nestrpljiva, uredan je nalaz, ne znam zasto bi te ostavljali i promatrali kad su nalazi u granicama normale
    😕

A kao drugi je blizu granice,  pa zasto ne me malo mrcvarit 😳🤷😵🤦

Isssa
    15. Lipanj 2018. 18:38

nestrpljiva25

Curke opet ja ko padobranac… Kak ste…. Radila sam novi OGTT i sve 5… Koa drugi mi je blizu granice pa me dr posla u Split da oni pogledaju nalaze i vide oce li me promatrat 24 sata eventualno neka djetica…. Ima neko iskustvo sa Splitom da mi odma kaze ocu ostat ili ne😂

Moj je bio 9.9 i nitko me nije dalje nikamo slao 😀

15. Lipanj 2018. 18:40

Isssa

nestrpljiva25

Curke opet ja ko padobranac… Kak ste…. Radila sam novi OGTT i sve 5… Koa drugi mi je blizu granice pa me dr posla u Split da oni pogledaju nalaze i vide oce li me promatrat 24 sata eventualno neka djetica…. Ima neko iskustvo sa Splitom da mi odma kaze ocu ostat ili ne😂

Jesi i ti u Splitu???  I ja  se pitam cemu,  al eto  moram... 😨

Looda_vila
    15. Lipanj 2018. 19:20

Cure, jeste procitale ovo:
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/prica-nase-mame-o-poro-aju-u-njemackoj-sjedi-lezi-setaj-i-tako-u-krug-satima-10118

Isssa
    15. Lipanj 2018. 19:35

nestrpljiva25

Isssa

nestrpljiva25

Jesi i ti u Splitu??? I ja se pitam cemu, al eto moram… 😨

Nisam, u ZG sam 

15. Lipanj 2018. 19:39

Looda_vila

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/prica-nase-mame-o-poro-aju-u-njemackoj-sjedi-lezi-setaj-i-tako-u-krug-satima-10118

Ja jesam, zato sam i pitala da cure van RH opisu malo kako to kod njih ide. Ali ne znam tko je osim Schinin van RH, ona je opisala svoj (opet) na moju molbu

Dija85
    15. Lipanj 2018. 20:05

Looda_vila

Ajme sva sam se naježila, užas... ja idem u Pakrac roditi, za jedino grozno iskustvo sam čula od prijateljice koja je bila jako bezobrazna prema sestrama u bolnici pa su i oni prema njoj bili. A opet moja seka je zadovoljna sa sva tri poroda tamo. Da nam bar svima to prođe što brže i bezbolnije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.