Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    11. Lipanj 2018. 08:53

Majchi511

Bok cure! Evo da se konačno i ja prijavim 😁 nakon skoro dvije godine, i jednog neuspješnog IVF-a , u čekanju za drugi iznenadili smo se pozitivnim testom iz kućne radinosti. Beba je sramežljiva tako da još ne znamo tko nam dolazi Borba ili Nika, u utorak idemo na 4d pa ćemo valjda napokon saznati 😁 termin je oko 23.10. Pozdrav svima 🤰

Dobrodosla u veselu druzinu! 😊❤ 
    Sto se tice bolova radi spavanja na boku, meni su popustili od kad sam trudnicki jastuk nabavila. I tokom noci se par puta namjestim u nekakav polubocni polozaj tj noge, bokovi I trbuh mi ostanu bocno, a gornji dio kao da lezim na leđima. 

url=https://lilypie.com]

11. Lipanj 2018. 09:12

Dobro jutro!
    Ja cekam na pregled, full sam nervozna..
    Takodjer imam trudnicki jastuk i dosta mi pomogne da se namjestim u neki polubok-polutrbuh polozaj jer ne mogu spavati samo na trbuhu bez njega. 
    LaFemme, predivan trbuh! 😘
    Rorry, sretno na pregledu :)
    Delilah, bravo za izlaganje i zivahnu bebu :)

Elza
    11. Lipanj 2018. 09:22

Sretno na pregledu teta :)

Nina ❤
    11. Lipanj 2018. 09:37

Jutro curke! 
    Dobro nam dosla Majchi
    Ja stavim jastucic ispod trbuha i bez problema spavam u nekom polozaju izmedu boka i trbuha 😉
    Sretno curama koje danas imaju pregled, mi smo tek 29.6. na redu.
    La Femme krasan trbuscic 😍

Dija85
    11. Lipanj 2018. 09:39

Majchi511 dobrodošla!
    Lea ja sam imala takve grčeve ali meni su prošli sami od sebe. Trajali su možda 2 tjedna. Vjerujem da je sve ok. 
    Mene više brine što sam pročitala da trudnice trebaju spavati na lijevom boku, ne na desnom. A to mi nikako nije "prirodno". Uvijek se okrenem na desni i to mi neda mira i budi me po noći. Na trbuhu nisam nikad ni spavala uvijek na boku.
    Moj pregled je u 14 sati i imam onaj veći ultrazvuk danas i moram doci punog mjehura. Tko ce to docekati...
    Teta i Rorry sretno na pregledu!
    LaFemme divan trbušćić! 😍

Baby.nb1
    11. Lipanj 2018. 09:53

Dija85 ja sam nekako prestala citat sve te silne sto bi smjele, a sto ne jer su me dovodili do ludila. Ne bi smjeli.na leđima,ne bi smjeli na desnom boku. Pa na sta bi mi lijeva strana licila do kraja trudnoce. Tako da ja fino kombiniram I desni I lijevi bok, a bome se izvalim I na leđa. I imam puno povjerenje u vlastito tijelo da ce mi signalizirat kad napravim nesto sto.mu ne odgovara, jednako kako mi je signaliziralo da vise ne mogu lezati na trbuhu. 

url=https://lilypie.com]

11. Lipanj 2018. 10:06

Hvala cure na odgovorima! 
    Koji veći uzv s punim mjehurom? Ja nisam nikad morala sa punim ići??!!
    Ja imala pregled prošli tjedan tako da sam sad na redu tek početkom 7mj. Jedino idem krajem mjeseca na test glukoze. 
    Cure iz Istre tko sve kreće na tečaj 5.7. ??? 
    Sto se tiče lijevog boka meni su to rekli odmah i nekako sam se navikla ali sam morala se okrenuti znaci gdje su mi bile noge sad mi je glava

Dija85
    11. Lipanj 2018. 10:07

Baby.nb1

Dija85 ja sam nekako prestala citat sve te silne sto bi smjele, a sto ne jer su me dovodili do ludila. Ne bi smjeli.na leđima,ne bi smjeli na desnom boku. Pa na sta bi mi lijeva strana licila do kraja trudnoce. Tako da ja fino kombiniram I desni I lijevi bok, a bome se izvalim I na leđa. I imam puno povjerenje u vlastito tijelo da ce mi signalizirat kad napravim nesto sto.mu ne odgovara, jednako kako mi je signaliziralo da vise ne mogu lezati na trbuhu.

Da.. u pravu si. I mene izluđuje sve što pročitam. Bolje ovako, osluškivati tijelo pa kako mu paše. Ovako se samo budim umorna

Dija85
    11. Lipanj 2018. 10:11

LEA1202

Hvala cure na odgovorima!
    Koji veći uzv s punim mjehurom? Ja nisam nikad morala sa punim ići??!!
    Ja imala pregled prošli tjedan tako da sam sad na redu tek početkom 7mj. Jedino idem krajem mjeseca na test glukoze.
    Cure iz Istre tko sve kreće na tečaj 5.7. ???
    Sto se tiče lijevog boka meni su to rekli odmah i nekako sam se navikla ali sam morala se okrenuti znaci gdje su mi bile noge sad mi je glava

Lea ne znam... trebala sam to obaviti prošli pregled ali mi je zaboravio reci da dodjem punog mjehura pa to imam danas. A sto ce raditi ne znam. Znam da je rekao pun mjehur i veci ultrazvuk. Mozda ce mjeriti bebu i sve to. I ne brini, vecina cura ovdje nije morala biti punog mjehura za pregled. Valjda kako koji ginekolog radi. Ne znam.

PlavaBorovnica
    11. Lipanj 2018. 10:23

Dobro jutro trudničice :)
    Nije me bilo nekoliko dana, iskopčala sam se s neta i bila u izolaciji u prirodi, danas povratak u stvarnost i na posao. Muž me nagovara da se primirim i da odem opet na bolovanje, a ja razmišljam odraditi vjerojatno do kraja mjeseca, pa onda se posvetiti pripremama za bebu.
    Drago mi je što ste pisale o kontrakcijama, i mene muče.
    Ima li tko da ostaje povremeno bez zraka u stanju mirovanja? Javlja mi se povremeno neka nervoza u rukama ili nogama uz pomanjkanje zraka i grčeve u trbuhu. To me probudilo noću već tri puta. Sad kad ovako to napišem, djeluje mi više kao simptom anksioznosti nego trudnoće, a opet jako sam smirena inače i osjećam se dobro i zadovoljno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.