Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2018. 10:15

Dobro jutro!
    Ja sam se jutros probudila full gladna jer jucer nisam vecerala, popila sam kavu i pojela fetu kruha s mlijecnim namazom, sad pisem seminar, idem pod tus i oprati kosu i onda s kumovima i prijateljima na rucak u sredisnju Istru, bas se veselim izletu :)
    Navecer idemo s mojom sekom i njezinima u setnju i i onda spremam muza za na put i sebe za pregled ujutro, jedva cekam 

• Anđeo_
    10. Lipanj 2018. 10:18

Dzennyy123- ja također mislim da je beba dovoljno zaštićena pogotovo ako si pala na guzu, ja sam se neki dan tako poskliznula na izlazu iz kade 😱 sva sreća nisam pala 😥
    Dija85- blago tebi za ručak, ja sam na nogama od pola 7 išla sam do tate pa s bakom u dućan jučer sam bila u kinu pa kad smo došli napacala meso za roštilj sad cu popikat ražnjiče , oprat rešetku napravit kolač malo leć to mi je u planu  ako ne izmislim još nešto do 15h dok tata ne dođe pa ne krene peć, pa će bit da neću ležati 😂 doći će mi i sestra sa dečkom (prvo upoznavanje ) pa dragi oko 5 s posla onda će to sve opet trebat oprat 🤨 danas cijeli dan u pokretu...

10. Lipanj 2018. 10:22

Dobro jutro cure, nadam se da ste se naspavale!
    Imam jedno pitanje, frendica mi je zaposlena vec godinama i trudna je 10 tjedana, medutim ima neke probleme i doktor ju salje na komplikacije pa nju zanima hoce li joj to umanjiti iznos porodiljne naknade kasnije kad rodi ili ce dobivati punu placu koju donese na HZZO prilikom otvaranja komplikacija. Ja nemam pojma odgovoriti na to pa sam mislila da je mozda koja od vas upucena pa da mi kaze.

Dija85
    10. Lipanj 2018. 10:30

Anđeo_

Dzennyy123-ja također mislim da je beba dovoljno zaštićena pogotovo ako si pala na guzu, ja sam se neki dan tako poskliznula na izlazu iz kade 😱 sva sreća nisam pala 😥
    Dija85- blago tebi za ručak, ja sam na nogama od pola 7 išla sam do tate pa s bakom u dućan jučer sam bila u kinu pa kad smo došli napacala meso za roštilj sad cu popikat ražnjiče , oprat rešetku napravit kolač malo leć to mi je u planu ako ne izmislim još nešto do 15h dok tata ne dođe pa ne krene peć, pa će bit da neću ležati 😂 doći će mi i sestra sa dečkom (prvo upoznavanje ) pa dragi oko 5 s posla onda će to sve opet trebat oprat 🤨 danas cijeli dan u pokretu…

Ajme, stvarno previše svega za danas... ali prvo upoznavanje je, mora sve biti kako treba hehe, nadam se da ćeš što prije uspjeti odmoriti

• Anđeo_
    10. Lipanj 2018. 10:53

Dija85

Anđeo_

Dzennyy123-ja također mislim da je beba dovoljno zaštićena pogotovo ako si pala na guzu, ja sam se neki dan tako poskliznula na izlazu iz kade 😱 sva sreća nisam pala 😥
    Dija85- blago tebi za ručak, ja sam na nogama od pola 7 išla sam do tate pa s bakom u dućan jučer sam bila u kinu pa kad smo došli napacala meso za roštilj sad cu popikat ražnjiče , oprat rešetku napravit kolač malo leć to mi je u planu ako ne izmislim još nešto do 15h dok tata ne dođe pa ne krene peć, pa će bit da neću ležati 😂 doći će mi i sestra sa dečkom (prvo upoznavanje ) pa dragi oko 5 s posla onda će to sve opet trebat oprat 🤨 danas cijeli dan u pokretu…

Ajme, stvarno previše svega za danas… ali prvo upoznavanje je, mora sve biti kako treba hehe, nadam se da ćeš što prije uspjeti odmoriti

Daaa moja "mala" seka 😂 veli tata napravi 2 kolača jedan fini jedan" ne finini " ako nam se ne svidi dat ćemo mu kolač koji nije uspio nek ode brže kući 🤣🤣🤣

Dija85
    10. Lipanj 2018. 11:03

Anđeo_

Dija85

Anđeo_

Ajme, stvarno previše svega za danas… ali prvo upoznavanje je, mora sve biti kako treba hehe, nadam se da ćeš što prije uspjeti odmoriti

Daaa moja "mala" seka 😂 veli tata napravi 2 kolača jedan fini jedan" ne finini " ako nam se ne svidi dat ćemo mu kolač koji nije uspio nek ode brže kući 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂 tati se sigurno neće svidjet. Ipak je to njegova kćer. Sigurno će mu naći manu. 🤣 Ja svom m kad sam prije spomenula što ako bude kćer on kaže neće izlaziti do svoje 30te! A i onda uz moju pratnju! Što nju ima gledati tamo neki! Tate su stvarno jako zaštitnički nastrojeni prema kćerima

• Cekalica123
    10. Lipanj 2018. 11:13

Opet sam svadta imala za citati 😊😊😊 
    Odlicne info ste mi dale za ove bh kontrakcije ja sam ih isto primjetila tj bilo je tocno kako opisujete da se stomak stegne i postane tvrd al moram priznat da nisam znala sto bi to moglo biti. A sad vidim da se i drugima to dogada pa sam odmah mirnija. 
    Jucer smo bili u svatovima tako da mislim da cu danas cijeli dan u lezecem polozaju biti 
    Saljem svima puno pozdrava za ovu lijepu nedjelju 😊

Elza
    10. Lipanj 2018. 11:34

Cekalica123

Opet sam svadta imala za citati 😊😊😊
    Odlicne info ste mi dale za ove bh kontrakcije ja sam ih isto primjetila tj bilo je tocno kako opisujete da se stomak stegne i postane tvrd al moram priznat da nisam znala sto bi to moglo biti. A sad vidim da se i drugima to dogada pa sam odmah mirnija.
    Jucer smo bili u svatovima tako da mislim da cu danas cijeli dan u lezecem polozaju biti
    Saljem svima puno pozdrava za ovu lijepu nedjelju 😊

Kada su se tebi javile, u kojem tjednu?

Nina ❤
    10. Lipanj 2018. 11:56

Pozdrav cure... evo kod nas krcka kotlovina. Svekrivi i sogorica s malom dolaze na rucak 😀 Mene nekako boli zeludac, nezz od cega, pojela sam jogurt i par dvopeka, nadam se da ce biti bolje. Odoh gulit krumpir, zelim vam ugodnu nedjelju 😘

Nas_bebac
    10. Lipanj 2018. 12:12

Dan curee 😊 ja sam isto imala par bh kontrakcija ali su kratko trajale i vecinom kada bi skuzila da je trbuh tvrd odo lec na par min pa ni ne dodje do njih.... Ja danas s dragim izvrcala med i sada odmor pa rucak kod mojih i mozdaaa moreee 😁😁😁 ugodnu nedjelju želim svima 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.