Helooouu drage, kako ste--citam vas svaki dan, nista ne preskacem, samo nisam aktivna pisanjem :D ostavila sam to za danas-za punih 24 tjedna kontrola. Brzinski kao i uvijek pregleda ultrazvukom, i rekla djecak raste sve je uredu,uzivaj u trudnoci :D meni naravno drago jer sam uvijek u brigi nekoj 😋 bebac je aktivan, samo sad ima neki svoj ritam,naravno sve je jaci. Cestitke novim curama, bravo za preglede, drago mi je da nema losih vijesti 😁 naime danas saznajem da nasa bolnica uopce nema epidural niti se moze nabaviti. Katastrofa, i isto mjere te onaj dan kad dodjes radjati, wtf? Sve nesto van-svjetski
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Dija, kako je prošao pregled?
Lea, mi idemo 5.7. Ide još netko? Kalanhoja?
E da, Kalanhoja, jesi bila na pregledu privatno?
PlavaBorovnica, nemam problema sa ostajanjem bez zraka, nadam se da će ti se to smiriti. Doduše, zna mi se dogoditi da moram dublje udahnuti, kao da mi trbuh pritišće ošit, ali ništa strašno. I da, bravo za ureaplasmu :)
Looda_vila, da, ovo danas sam bila u bolnici, tamo je uvijek brzinski pregled, jedva da pogleda bebu i mene :( Sreća pa idem privatno.
Rorry, bravo za pregled i veliku curku! Koji si sad tjedan?
Justme123, otpočetka me pregledavaju u bolnici, ali kao sto vidiš, ne previše detaljno. Meni je tlak danas bio 110/70, i neznamdal imam proteine u urinu, to tek idem provjeriti. Ja inače malo nateknem preko ljeta i sklona sam zadržavanju vode, pa me zato dr. šalje, inače se ok osjećam.
Tea, predivan je trbuh! :)
Dija, kako je prošao pregled?
Lea, mi idemo 5.7. Ide još netko? Kalanhoja?
E da, Kalanhoja, jesi bila na pregledu privatno?
PlavaBorovnica, nemam problema sa ostajanjem bez zraka, nadam se da će ti se to smiriti
I ja idem 5.7 na tečaj..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Teta90 super za pregledPlavaBorovnica super sto si je se rjesila ☺️
Tea686 lijepa busicaAnđeo i sto je tata na kraju rekao?
Ja sam danas cistila frizider i umorila se kao da sam polje krumpira zasadila 🤨
Moja tata je inače pricljiv i društven stalno mu se smijemo i valja šale jučer je šutio 😂 i slušao upijao ko krpa cijeli život igra nogomet (rekreativno) i sad taj "mali" kažem mali jel je 2 god mlađi od deke, isto igra nogomet i htjeo se malo ono dokazati pa priča mom tati ovaj turnir onaj ovakav gol onakav a moj stari sjedi i drži se ko KUHANA NOGICA 😂 sve u svemu zanimljivo druženje kad je otišao reko je znam nu starog igrao je samnom par puta isto ko on samo nogomet neće ga nikad doma bit, a ja mu velim joooj daj pa nemora značit da ce se ženit i ti si igrao nogomet i išao po turnirima s dečkima a veli on to je bilo nekad druga vremena 😂 fascinantno mi je kako stariji roditelji ako su radili istu stvar ko mi samo idu bila su druga vremena kakva druga vremena isto te nije bilo 2-3 dana doma.. Na kraju je reko ne sviđa mi se čak je i pivu popio možda je alkoholičar (reko kako nebi 100 puta si ga jednog ponudio, KAD SMO KOD TOGA MOGA JE ISTO PIVOM NUDIO I RAKIJOM ON NIKAKO NIJE HTIO PA JE POSLIJE REKO DA JE PAPAK ILI DA GLUMI znači nikad zadovoljan) 😂😂🔝🔝 tako je i za mog dragog govorio a sad stalno pita za njega i kad ćemo doc i super se slažu pa sam navikla na njegove reakcije da uvijek nađe manu...
AL SAM ODUŽILAAAA
Hejj cure! Kako ste? Čitam vas, ali ne pišem baš..trenutno sam u nacrtima za kuću..i još mijenjamo u ovoj kući kuhinju, pa smo u radovima..
Super za preglede, a buše su vam predivne
Mi u kući, klima radi..baš je zagrijalo
U 18h kćer ima priredbu, pa jedva čeka..
[ul]
[li]Bok cure.. Radila sam OGTT test .. Uzeli su mi krv i mokracu prije glukoze, pa sam popil i nakon dva sata su mi opet… Rezulzat ove nakon 2 sata je 7,6…. Uzeli su vrijednost 6, dok vidim na netu da se svugdje uzima vrijednost 8… Pa dr zeli da opet prekontroliram.., sta vi kazete? Kakva su iskustva? [/li]
[/ul]
Teta90 i Anđeo_, danas je punih 26 tjedana, a od pocetka trudnoce je za tjedan dana veca na uzvu :)
[ul]
[li]Bok cure.. Radila sam OGTT test .. Uzeli su mi krv i mokracu prije glukoze, pa sam popil i nakon dva sata su mi opet… Rezulzat ove nakon 2 sata je 7,6…. Uzeli su vrijednost 6, dok vidim na netu da se svugdje uzima vrijednost 8… Pa dr zeli da opet prekontroliram.., sta vi kazete? Kakva su iskustva?[/li]
[/ul]
Nestrpljiva, u trudnica se ogtt mora raditi nakon sat i nakon 2 sata. Ova vrijednost nakon 2 sata ti je uredna
Cure Klokanice onda se vidimo 5.7 na tečaju sa našim gorim polovicama
Netko je spominjao briseve, meni to nisu radili i rekli su da će pred kraj
Sortiraj odgovore
Najstariji