Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2018. 16:33

Rorry

nestrpljiva25

[ul]
    [li]Bok cure.. Radila sam OGTT test .. Uzeli su mi krv i mokracu prije glukoze, pa sam popil i nakon dva sata su mi opet… Rezulzat ove nakon 2 sata je 7,6…. Uzeli su vrijednost 6, dok vidim na netu da se svugdje uzima vrijednost 8… Pa dr zeli da opet prekontroliram.., sta vi kazete? Kakva su iskustva?[/li]
    [/ul]
    Nestrpljiva, u trudnica se ogtt mora raditi nakon sat i nakon 2 sata. Ova vrijednost nakon 2 sata ti je uredna

U nas se samo 2 puta radi prije ii nakon 2sata.... I eto ova im je povišena😱

Gold👑
    11. Lipanj 2018. 16:35

Anđeo_

svekyca

Teta90 super za pregledPlavaBorovnica super sto si je se rjesila ☺️
    Tea686 lijepa busicaAnđeo i sto je tata na kraju rekao?
    Ja sam danas cistila frizider i umorila se kao da sam polje krumpira zasadila 🤨

Moja tata je inače pricljiv i društven stalno mu se smijemo i valja šale jučer je šutio 😂 i slušao upijao ko krpa cijeli život igra nogomet (rekreativno) i sad taj "mali" kažem mali jel je 2 god mlađi od deke, isto igra nogomet i htjeo se malo ono dokazati pa priča mom tati ovaj turnir onaj ovakav gol onakav a moj stari sjedi i drži se ko KUHANA NOGICA 😂 sve u svemu zanimljivo druženje kad je otišao reko je znam nu starog igrao je samnom par puta isto ko on samo nogomet neće ga nikad doma bit, a ja mu velim joooj daj pa nemora značit da ce se ženit i ti si igrao nogomet i išao po turnirima s dečkima a veli on to je bilo nekad druga vremena 😂 fascinantno mi je kako stariji roditelji ako su radili istu stvar ko mi samo idu bila su druga vremena kakva druga vremena isto te nije bilo 2-3 dana doma.. Na kraju je reko ne sviđa mi se čak je i pivu popio možda je alkoholičar (reko kako nebi 100 puta si ga jednog ponudio, KAD SMO KOD TOGA MOGA JE ISTO PIVOM NUDIO I RAKIJOM ON NIKAKO NIJE HTIO PA JE POSLIJE REKO DA JE PAPAK ILI DA GLUMI znači nikad zadovoljan) 😂😂🔝🔝 tako je i za mog dragog govorio a sad stalno pita za njega i kad ćemo doc i super se slažu pa sam navikla na njegove reakcije da uvijek nađe manu…
    AL SAM ODUŽILAAAA

Haha bas vam je bilo zanimljivo 😂
    LEA1202 meni ce sljedeci put radit briseve  tad cu biti punih 30 tjedana ... 
    Ja u srijedu idem na ogtt 🙄

Looda_vila
    11. Lipanj 2018. 16:41

Koja je procedura za vuk vrhovec? Samo dodem s uputnicom?

Schinin
    11. Lipanj 2018. 16:43

Bok cure  kako ste provele vikend? mi smo bili uglavnom vani, kupali se i  jeli na tone voca  i da vam se pohvalim: moja mala misica od subote pliva sama  jest da ima one kllince na rukama, ali pliva vec ko velika 
    garavusa petra ti je vec sve odgovorila  mislim da nemas brige da budes imala previse, vecina stanovnistva ima manjak vit D
    Petra kako tvoj tlak???
    Isssa i Looda_vila to je tata za svoju princezicu birao sobicu  Looda_vila tako smo i mi sa onom kolijevkom, a sobica incl. kreveta je disney magical dreams princess furniture, mozda se moze i kod vas negdje naci? 
    Majchi dobrodosla i cestitke na buhtllici poslije teskog puta
    LaFemme, Tea, Amy divni trbuscici 
    Lea prilicno je normalno to s grcevima  probaj sto vise piti, uzimaj magnezij i probaj si s jasticima namjestit bolji pilozaj za spavanje
    Nina nadam se da je zeludac bolje 
    Dija rteoretski se ne treba lezati na desnom boku jer sa desne strane prolazi glavna vena i onda maternica moze pritisnuti - simptomi su pojacano oticanje donjeg dijela tijela, vrtoglavica, da ostanes bez zraka itd. meni je u prosloj trudnoci napr. bilo uzasno ako se okrenem na desni bok (a imam normalnu anatomiju) a na lijevom nisam nista osjetila... tako da isprobaj sto tebi najbolje odgovara
    PlavaBorovnica kako si lezala kad se to dogodilo? moguce je da si lezala tako nekako da ti je maternica pritiskala tu glavnu venu, probaj promjenit polozaj i za par trenutaka bi trebalo bit bolje. za nemirne noge - moze biti i pokazatelj manjka zeljeza, mozda da i to prekontroliras. i cestitka na uspjesnom rjesavanju bestije
    Delilah cestitke na uspjesnom izlaganju
    Teta, Rorry, Amy cestitke na pregledu
    Anđeo bas sam se nasmijala na tatine reakcije  jel se decko vama svidio? to je skoro vaznije neg tati
    nestrpljiva vrijednost poslije dva sata ne smije preci 8.6, tako da je tebi absolutno normalan nalaz. to sa 6 je cista glupost, to mora biti neka greska u pisanju nalaza. nazovi labos i pitaj prije neg sto ponovis da se ne mucis

Schinin
    11. Lipanj 2018. 16:48

Tinci sve te hocu pitati pa nikako, kako se curka oporavila od operacije? nadam se da je sad skroz u redu 

Isssa
    11. Lipanj 2018. 16:59

nestrpljiva25

[ul]
    [li]Bok cure.. Radila sam OGTT test .. Uzeli su mi krv i mokracu prije glukoze, pa sam popil i nakon dva sata su mi opet… Rezulzat ove nakon 2 sata je 7,6…. Uzeli su vrijednost 6, dok vidim na netu da se svugdje uzima vrijednost 8… Pa dr zeli da opet prekontroliram.., sta vi kazete? Kakva su iskustva?[/li]
    [/ul]

Ovo je moja nalaz OGTT-a, imaš ref. intervale koji bi trebali vrediti kod svih

11. Lipanj 2018. 17:05

Schinin hvala na pitanju.. evo prošlo je mjesec i pol i sada je super  
    Idemo 2 puta tjedno na na vježbe..i taman u petke odem sa tetom na kavu..tako da mi lijepo prođe vrijeme..ona je baš super  
    Čestitam za plivanje..super kad već tako mala koristi samo plivalice  

Schinin
    11. Lipanj 2018. 17:31

.Tinci0.

Schinin hvala na pitanju..evo prošlo je mjesec i pol i sada je super
    Idemo 2 puta tjedno na na vježbe..i taman u petke odem sa tetom na kavu..tako da mi lijepo prođe vrijeme..ona je baš super
    Čestitam za plivanje..super kad već tako mala koristi samo plivalice

drago mi je da se dobro oporavila  malo sam ljubomorna na Tebe i Tetu kad se mozete tako nalaziti, i ja bih s vama 
    hvala na cestitkama, to je mala ribica, nikako istjerat iz vode  ja se zezam da je neka geografska pripadnost ili tako sto, rodjena je tamo gdje i Michael Phelps 

Dija85
    11. Lipanj 2018. 17:37

Evo mene a pregleda. Sve je u redu, beba ima 550 grama. Sve odgovara tjednima samo kaze finekolog da je beba skroz gore. Cijela. Da bude nekada da bude glava gore ali rijetko cijelo tijelo tako poprecno. Znaci cijeli mi je ispod sisa a dolje sve prazno. I sav je smotan kaze. I da, 80% je uvjeren da je cura. Sad vise ni sama ne znam.. ne vidi jer je guzu opet okrenulo. I sto me bacilo u depresiju kaze da sam u 3 tjedna dobila 4 kg. 😭😦 ali i jela sam i imala svoj deblji kucni ogrtac i bila punog mjehura. Ali ne kužim svejedno.. uopce mi se ne cini tako ne znam gdje su te kile. Ali bitno da je sve ok

11. Lipanj 2018. 17:44

Nas_bebac

Teta90

Dija, kako je prošao pregled?
    Lea, mi idemo 5.7. Ide još netko? Kalanhoja?
    E da, Kalanhoja, jesi bila na pregledu privatno?
    PlavaBorovnica, nemam problema sa ostajanjem bez zraka, nadam se da će ti se to smiriti

I ja idem 5.7 na tečaj..

😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.