Cure jel zna mozda koja da li smijem elebaby I solgarovu omegu piti istovremeno?
Muz je danas kupio omegu, ali je zaboravio pitati da li smijem piti uz ove...
url=https://lilypie.com]
Hee zene danas sam se okliznula I pala sam . Nije bio neki ja pad. Nista me ne boli I nisam prokrvarila.. sta mislite jel ista moglo bit bebi????
Hee zene danas sam se okliznula I pala sam . Nije bio neki ja pad. Nista me ne boli I nisam prokrvarila.. sta mislite jel ista moglo bit bebi????
Ja mislim da je beba toliko zaštićena u trbuhu da joj ne može biti ništa. Posebice ako se nisi udarila u toj regiji. Ipak je tu sloj prvo kože i masnog tkiva, pa mišići, pa posteljica i plodna voda koja definitnivo ublažava udarce. Ako nema krvi, moje je mišljenje da je sve OK, ali opet, nisam ekspert.
Shinin, kada kažeš da D3 moze raditi više štete nego koristi, možeš li mi to malo šire pojasniti jer sam sad išla gledati, i gel kapsule omege 3 mi imaju D vitamin, pa da ne bih preterala i koje su moguće posljedice?
Nina i moji su takvi! Oboje su vise spavali s nama ngo u kindacu...ja sam vec mislila da ce mi do puberteta u krevetu kampirat, al srecom, mala je odlucila da joj je ljepse bit u svojoj sobi na novom krevetu za velike cuer, a gospodin od uskoro 2 god spava izmedu mene i muza iako ima svoj krevet (i kindac sa skinutom stranicom jer je jednom skoro pao na glavu kad je pokusao izac)...tak da cesto muza nadem ujutro u boravku 😂😂
Dzennyy123 mislim da je bebica okej, pogotovo ak nisi lupila trbuhom prilikom pada; da te utjesim, ja sam se znala u visokoj trudnoci u kvaku bubnut toliko jako da su mi masnice izbijale, ali bebe su bile ok i oboje su danas ziva i zdrava djeca (i puno spretnija od svoje mame koja zapinje za kvake).
Mi imamo ovaj, ne znam jel se na drugih slici vidi ta polu-ograda…
Looda_vilanaravno da odseta, ali ovaj moj majmuncic izadje iz krevetica, tak da mi je svejedno 😂 svakim danom mi je sve samostalnija 🤭
Krevet je prekrasan, pravi za princeze i skroz praktičan 😀, da sam bar ja imala takav 😎
Shinin, kada kažeš da D3 moze raditi više štete nego koristi, možeš li mi to malo šire pojasniti jer sam sad išla gledati, i gel kapsule omege 3 mi imaju D vitamin, pa da ne bih preterala i koje su moguće posljedice?
Vitamin D zajedno s vitaminima A E i K, ubrajamo u skupinu vitamina topljivim u mastima, što znači da se njihov višak ne izlučuje iz organizma putem urina, stolice i znoja što je slučaj sa skupinom vitamina topivima u vodi. Za trudnice i dojilje je preporučen je unos 400 IU ili 40 mcg dnevno. Za vitamin D je između ostalog karakteristično da se stvara u našem organizmu izlaganjem Suncu ( u 2 sata sunčanja po ljetu stvara se oko 200 IU). Primjena većih doza vitamina D od dopuštenih dovodi do brojnih kliničkih simptoma poput konstipacije, povračanja, dehidracije, slabosti mišića, umora. Doze koje uzrokuju hipervitaminozu D (predoziranje) su 600 000 – 1 680 000 IU/ dan, u periodu od nekoliko mjeseci.
Dobro jutro!
Ja jučer pročitala Proljetne mame/bebe i bas sam se sva raspekmezila, koliko je to iscekivanja, srece i veselja!
Jedva čekam da i mi krenemo pa da se veselimo i bodrimo sve skupa :)
Garavusa005 hvala smirila sam se..
Justme123 hvala,,nisam lupila trbuhom,samo sam pala ne guzu. Nadam se da mi beba nece bit nespretna kao ja. Hah :-)
Dobro jutro klokanice, ja pijem kavu, uživam i mazim svoj trbušćić. Imamo cijeli dan isplaniran, ručak kod njegovih, pa na rođendan, pa na utakmicu pa na sladoled. Što ćete vi raditi danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji