Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    09. Lipanj 2018. 22:48

Cure jel zna mozda koja da li smijem elebaby I solgarovu omegu piti istovremeno?  
    Muz je danas kupio omegu, ali je zaboravio pitati da li smijem piti uz ove... 

url=https://lilypie.com]

Dzennyy123
    09. Lipanj 2018. 23:05

Hee zene danas sam se okliznula I pala sam . Nije bio neki ja pad. Nista me ne boli I nisam prokrvarila..   sta mislite jel ista moglo bit bebi????

09. Lipanj 2018. 23:17

Dzennyy123

Hee zene danas sam se okliznula I pala sam . Nije bio neki ja pad. Nista me ne boli I nisam prokrvarila.. sta mislite jel ista moglo bit bebi????

Ja mislim da je beba toliko zaštićena u trbuhu da joj ne može biti ništa. Posebice ako se nisi udarila u toj regiji. Ipak je tu sloj prvo kože i masnog tkiva, pa mišići, pa posteljica i plodna voda koja definitnivo ublažava udarce. Ako nema krvi, moje je mišljenje da je sve OK, ali opet, nisam ekspert. 

09. Lipanj 2018. 23:18

Shinin, kada kažeš da D3 moze raditi više štete nego koristi, možeš li mi to malo šire pojasniti jer sam sad išla gledati, i gel kapsule omege 3 mi imaju D vitamin, pa da ne bih preterala i koje su moguće posljedice?

09. Lipanj 2018. 23:26

Nina i moji su takvi! Oboje su vise spavali s nama ngo u kindacu...ja sam vec mislila da ce mi do puberteta u krevetu kampirat, al srecom, mala je odlucila da joj je ljepse bit u svojoj sobi na novom krevetu za velike cuer, a gospodin od uskoro 2 god spava izmedu mene i muza iako ima svoj krevet (i kindac sa skinutom stranicom jer je jednom skoro pao na glavu kad je pokusao izac)...tak da cesto muza nadem ujutro u boravku 😂😂

Dzennyy123 mislim da je bebica okej, pogotovo ak nisi lupila trbuhom prilikom pada; da te utjesim, ja sam se znala u visokoj trudnoci u kvaku bubnut toliko jako da su mi masnice izbijale, ali bebe su bile ok i oboje su danas ziva i zdrava djeca (i puno spretnija od svoje mame koja zapinje za kvake). 

Isssa
    09. Lipanj 2018. 23:33

Schinin

Mi imamo ovaj, ne znam jel se na drugih slici vidi ta polu-ograda…
    Looda_vilanaravno da odseta, ali ovaj moj majmuncic izadje iz krevetica, tak da mi je svejedno 😂 svakim danom mi je sve samostalnija 🤭

Krevet je prekrasan, pravi za princeze i skroz praktičan 😀, da sam bar ja imala takav 😎

petrapp2605
    10. Lipanj 2018. 07:51

garavusa005

Shinin, kada kažeš da D3 moze raditi više štete nego koristi, možeš li mi to malo šire pojasniti jer sam sad išla gledati, i gel kapsule omege 3 mi imaju D vitamin, pa da ne bih preterala i koje su moguće posljedice?

Vitamin D zajedno s vitaminima A E i K, ubrajamo u skupinu vitamina topljivim u mastima, što znači da se njihov višak ne izlučuje iz organizma putem urina, stolice i znoja što je slučaj sa skupinom vitamina topivima u vodi. Za trudnice i dojilje je preporučen je unos 400 IU ili 40 mcg dnevno. Za vitamin D je između ostalog karakteristično da se stvara u našem organizmu izlaganjem Suncu ( u 2 sata sunčanja po ljetu stvara se oko 200 IU). Primjena većih doza vitamina D od dopuštenih dovodi do brojnih kliničkih simptoma poput konstipacije, povračanja, dehidracije, slabosti mišića, umora. Doze koje uzrokuju hipervitaminozu D (predoziranje) su 600 000 – 1 680 000 IU/ dan, u periodu od nekoliko mjeseci. 

Elza
    10. Lipanj 2018. 08:24

Dobro jutro!
    Ja jučer pročitala Proljetne mame/bebe i bas sam se sva raspekmezila, koliko je to iscekivanja, srece i veselja!
    Jedva čekam da i mi krenemo pa da se veselimo i bodrimo sve skupa :)

Dzennyy123
    10. Lipanj 2018. 09:14

Garavusa005 hvala smirila sam se.. 
    Justme123 hvala,,nisam lupila trbuhom,samo sam pala ne guzu. Nadam se da mi beba nece bit nespretna kao ja. Hah :-)

Dija85
    10. Lipanj 2018. 09:58

Dobro jutro klokanice, ja pijem kavu, uživam i mazim svoj trbušćić. Imamo cijeli dan isplaniran, ručak kod njegovih, pa na rođendan, pa na utakmicu pa na sladoled. Što ćete vi raditi danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.