Zaboravih napisati, sretno na pregledima danas.
Ja ću danas saznati jesam li se riješila bakterije (ureoplazme), idem sad po nalaze.
Evo me s pregleda, doktorica mi je kratko pokazala srce, uzela briseve, dala uputnicu za ogtt i proteine jer joj se cini da oticem i to je to, drugo sve dobro :)
Evo me s pregleda, doktorica mi je kratko pokazala srce, uzela briseve, dala uputnicu za ogtt i proteine jer joj se cini da oticem i to je to, drugo sve dobro :)
Super! :)
Super Teta :)
Evo, muž donio nalaze, ne moram ići- nema više glupače riješila sam se! Drago mi je što je ipak uspjelo sumamedom, znam da su mnogi morali uzimati i drugu turu antibiotika.
Super Teta :)
Evo, muž donio nalaze, ne moram ići- nema više glupače riješila sam se! Drago mi je što je ipak uspjelo sumamedom, znam da su mnogi morali uzimati i drugu turu antibiotika.
Odlično! Drago mi je da si uspjela!
Teta super za pregled!
Teta super za pregled 😀
Plava borovnica napokon si se riješila beštije 🎉🎉🎉🎉
Dobro nam došle nove curke 😀
Ja sam dobila uputnicu za citologiju urina, stalno mi nalazi pokazuju krv u urinu a urinokultura stalno u redu, pa sad 3 dana za redom moram na sv. Duh davati urin, prvi dan odrađen 😀, u srijedu imam kontrolu kod ginekologice i srijedu i četvrtak idemo na trudnički tečaj, a crkla mi klima u autu, krepala sam jutros, a to me čeka i idućih dana 😤
A kaj se tiče spavanja, uvijek sam na trbuhu spavala, već 2 mj samo na boku, jastuk trudnički me spašava 😀 i još poplon sfrčem i ok je, na lijevom boku preporučuju bar pola sata na dan ležati zbog cirkulacije ali nije da samo trebamo biti na lijevom boku, treba slušati tijelo 😀
Sretno svima na pregledima 😀😀😀😀
Ja odoh u šoping u Lidl 😂, dobili su haljinice široke 😊
Schinin i Nina hvala na infu za krevetić! Definitvno ću sad uzet taj kojem se spušta jedna bočna strana. Schinin krevetić tvoje cukre izgleda kao iz bajke! takav nisam tu kod nas ni vidjela, bas je wow!
Kinderbet planiram odmah stavit u baby sobu, a uzet ću si onu kolijevku next2me za nasu sobu. To mi se čini ful prakticno, samim tim sto preko dana ju mogu dovuć u dnevni boravak ili bilo gdje po stanu:)
Majchi511 čestitke na predivnom iznenađenju! Želim ti školsku trudnocu do kraj! i dobro nam došla!
LaFemme divan ti je trbuščić! jos jedna fit mama!! ja sam takav imala mozda u 15.-om tjednu :D haha
PlavaBorovnica a da nije sindrom nemirnih nogu? to je česta pojava u trudnoći. Mene grčevi u listovima krenu lovit, cim jedan dan ne popijem magnezij šumeći-.- Odlicno za bakteriju!!
Rorry, Dija85 sretno na pregledu! ocekujemo novosti!
Teta90 super za pregled, to je bio neki brzinski?
Moja curica imala jutarnju gimnastiku od 6 do evo sad malo prije! ne znam kako se to malo biće ne umori :D
Idem sad popodne skoknut do baby centra, škicnut jedan kindić i komodu za prematanje, do srijede je na nekoj akciji, pa do banke, fine, ureda, soc.ginkologa po uputnicu...uff
Ne znam kako vi, ali mi bez klime ne mozemo disat u stanu
Teta super za pregled 😀
Plava borovnica napokon si se riješila beštije 🎉🎉🎉🎉
Dobro nam došle nove curke 😀
Ja sam dobila uputnicu za citologiju urina, stalno mi nalazi pokazuju krv u urinu a urinokultura stalno u redu, pa sad 3 dana za redom moram na sv. Duh davati urin, prvi dan odrađen 😀, u srijedu imam kontrolu kod ginekologice i srijedu i četvrtak idemo na trudnički tečaj, a crkla mi klima u autu, krepala sam jutros, a to me čeka i idućih dana 😤
A kaj se tiče spavanja, uvijek sam na trbuhu spavala, već 2 mj samo na boku, jastuk trudnički me spašava 😀 i još poplon sfrčem i ok je, na lijevom boku preporučuju bar pola sata na dan ležati zbog cirkulacije ali nije da samo trebamo biti na lijevom boku, treba slušati tijelo 😀
Sretno svima na pregledima 😀😀😀😀
Ja odoh u šoping u Lidl 😂, dobili su haljinice široke 😊
ako mi muz stigne i mi idemo ovaj tjedan zbavit trudnicki tecaj! :D to ides u baruna filipovica?
Evo i mene s pregleda, cura ima 1070 g! :D bas mi je rekao ginekolog da polako pocnem prakticirati lijevi bok da se naviknem na to, a da na leđa zaboravim (posteljica mi je straga).
Teta, super za tvoj pregled i plava borovnica bravo sto vise nema ureaplazme!!
PlavaBorovnica tako mi je drgo da si je se rijesila!! Malo sam i ljubomorna jer ja jos ne znam jesam li, sad u srijedu mi je pregled pa ce mi uzimati bris i saznat cu tek krajem iduceg tjedna.
Teta90 super za pregled! Najvaznije je da je sve u redu s bebom. U bolnicu te salje ili u dom zdravlja? Zar je zabrinjavajuce imat proteina u urinu ako ti je tlak nizak? Nije li to za ove s visokim tlakom znak nekog problema 🤔
Sto se spavanja tice, ja isto spavam u tom nekom polubok-polutrbuh polozaju s jastukom koji me drzi da se ne okrenem na trbuh tj da imam mjesta za trbuh
Sortiraj odgovore
Najstariji