Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    10. Lipanj 2018. 15:21

Ja kontrakcije još nisam imala...
    Nina- nadam se da ce želudac brzo proći 🙏
    Kolač sam ispekla, čak sam i domaće knedle napravila od marelica 😅 ležala naravno nisam 😂😂

• Cekalica123
    10. Lipanj 2018. 16:25

Kalanhoja, u  18 tjednu i od tad sam imala svega par epizoda. Sad sam u 21 tjednu. 

• Cekalica123
    10. Lipanj 2018. 16:34

Napokon sam uspjela potpis stavit sa tjednima ☺️☺️☺️☺️ Ko neki tudum sto puta sam citala sta ste na prethodnim stranicama pisale kak se radi 😂

• Bruncili
    10. Lipanj 2018. 17:01

Hej curke, kako ste? Ja se bas odmaram danas, bio mi je dosta stresan vikend. Inace, jel ijedna od vas isprobala trudnicki pojas? Meni ga je mama narucila i mogu vam reci da sam se preporodila. Manji pritisak na kicmu, trbuh mi je poviseniji, sve puno lakse obavljam. Prezadovoljna sam, te svakako imate moju preporuku da si nabavite ako ste u mogucnosti. Ovaj je placen 300injak kn i stvarno se meni u ova 2 dana nosenja definitivno isplatio. Pusa svima

Gold👑
    10. Lipanj 2018. 17:07

Bruncili

Hej curke, kako ste? Ja se bas odmaram danas, bio mi je dosta stresan vikend. Inace, jel ijedna od vas isprobala trudnicki pojas? Meni ga je mama narucila i mogu vam reci da sam se preporodila. Manji pritisak na kicmu, trbuh mi je poviseniji, sve puno lakse obavljam. Prezadovoljna sam, te svakako imate moju preporuku da si nabavite ako ste u mogucnosti. Ovaj je placen 300injak kn i stvarno se meni u ova 2 dana nosenja definitivno isplatio. Pusa svima

Ja se isto odmaram, ali uzasno je vruce, mislila sam ic na plazu al mali je zaspo tako da nista od toga... Mene je izgleda ulovio trudnicki isijas, boli me u donjem djelu leda s desne strane i bol se siri kroz nogu, tako vec par dana, za sad je izdrzivo, al nadam se da se nece pogoršati ... 🙄

Elza
    10. Lipanj 2018. 21:53

svekyca

Bruncili

Ja se isto odmaram, ali uzasno je vruce, mislila sam ic na plazu al mali je zaspo tako da nista od toga… Mene je izgleda ulovio trudnicki isijas, boli me u donjem djelu leda s desne strane i bol se siri kroz nogu, tako vec par dana, za sad je izdrzivo, al nadam se da se nece pogoršati … 🙄

Ehh, sve se širi, beba pritišće... meni pomogne malo razgibavanja i istezanja. :)

• Majchi511
    10. Lipanj 2018. 22:19

Bok cure! Evo da se konačno i ja prijavim 😁 nakon skoro dvije godine, i jednog neuspješnog IVF-a , u čekanju za drugi iznenadili smo se pozitivnim testom iz kućne radinosti. Beba je sramežljiva tako da još ne znamo tko nam dolazi Borba ili Nika, u utorak idemo na 4d pa ćemo valjda napokon saznati 😁 termin je oko 23.10. Pozdrav svima 🤰

• Majchi511
    10. Lipanj 2018. 22:20

Majchi511

Bok cure! Evo da se konačno i ja prijavim 😁 nakon skoro dvije godine, i jednog neuspješnog IVF-a , u čekanju za drugi iznenadili smo se pozitivnim testom iz kućne radinosti. Beba je sramežljiva tako da još ne znamo tko nam dolazi Borba ili Nika, u utorak idemo na 4d pa ćemo valjda napokon saznati 😁 termin je oko 23.10. Pozdrav svima 🤰

Ups nije borba nego Borna 😂

10. Lipanj 2018. 22:46

Majchi511

Cestitam na lijepim vijestima nakon svega, dobrodosla 🙂

• Anđeo_
    10. Lipanj 2018. 23:22

Majchi511

Dobro došla 😊, mi se ne možemo odlučiti između Nika ili Lea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.