Teta super za pregled 😀
Plava borovnica napokon si se riješila beštije 🎉🎉🎉🎉
Dobro nam došle nove curke 😀
Ja sam dobila uputnicu za citologiju urina, stalno mi nalazi pokazuju krv u urinu a urinokultura stalno u redu, pa sad 3 dana za redom moram na sv. Duh davati urin, prvi dan odrađen 😀, u srijedu imam kontrolu kod ginekologice i srijedu i četvrtak idemo na trudnički tečaj, a crkla mi klima u autu, krepala sam jutros, a to me čeka i idućih dana 😤
A kaj se tiče spavanja, uvijek sam na trbuhu spavala, već 2 mj samo na boku, jastuk trudnički me spašava 😀 i još poplon sfrčem i ok je, na lijevom boku preporučuju bar pola sata na dan ležati zbog cirkulacije ali nije da samo trebamo biti na lijevom boku, treba slušati tijelo 😀
Sretno svima na pregledima 😀😀😀😀
Ja odoh u šoping u Lidl 😂, dobili su haljinice široke 😊
ako mi muz stigne i mi idemo ovaj tjedan zbavit trudnicki tecaj! :D to ides u baruna filipovica?
Da, na baruna Filipovića 😀, ako to sad ne obavimo više ni nećemo jer je pauza do 9 mj, tako da nam je zadnji tren
PlavaBorovnica jeeej za ureaplazmu, I ja sam svoju uspjela sumamedom rijesit. Jel ti muz pio kakvu terapiju? Ja svaki put zaboravim pitati gin., a znam da su cure pisale da su dobile I one I partner terapiju. Mislim nismo imali odnose cisto iz predstroznosti, al svaki put zaboravim pitat, a on mi sam nista nije spominjao.
url=https://lilypie.com]
PlavaBorovnica jeeej za ureaplazmu, I ja sam svoju uspjela sumamedom rijesit. Jel ti muz pio kakvu terapiju? Ja svaki put zaboravim pitati gin., a znam da su cure pisale da su dobile I one I partner terapiju. Mislim nismo imali odnose cisto iz predstroznosti, al svaki put zaboravim pitat, a on mi sam nista nije spominjao.
Prilicno sam sigurna da i partner obavezno mora piti terapiju jer je to spolno prenosiva bakterija. Tako da se raspitaj i do tada bolje ne imati odnose jer se moze desiti da i partner ima pa ti "vrati" bakteriju nazad.
Prilicno sam sigurna da i partner obavezno mora piti terapiju jer je to spolno prenosiva bakterija. Tako da se raspitaj i do tada bolje ne imati odnose jer se moze desiti da i partner ima pa ti "vrati" bakteriju nazad.
Da, to sam I ja procitala na par mjesta, tako da mu ne dam niti blizu 😂😂
Mozda kazem muzu da nazove svog doktora pa mu objasni situaciju pa da poduzmu potrebne korake 🤔
url=https://lilypie.com]
pozz cure pratim vas stalno😁 što se tiče spavanja vrtim se cijele noći, nikak se namjestit i bebač je dosta aktivan, nadam se da to ne pokazuje da će tak i kad se rodi, heheh😁 kontrakcije nemam ali imala sam ih u 2. trudnoći stalno zadnjih najmanje 2 mjeseca tako da znam kako vam je...Teta super za pregled😊 i plava borovnica za nalaz😊 evo i naše slikice za puni tjedan
Bokk cure ja danas fulll zaposlena hahha uzela si masu stvari za napravit, moram kolace peci sutra muzu za rođendan, tortu za doma, vecinu jutra sam u puli dok sam predala urin najprije u bolnicu pa na mikrobiologiju, mene danas zvala patronažna da bi došla u posjet sutra..... Je vas zvao tko? Onda imam pitanje dali koju od vas boli lijeva kost od "gospodične" mene vec neko vrijeme boli i bila sam rekla gin za to ali je rekla samo da cemo pratit.... Svaki put kaze da sam zatvorena pa pretpostavljam da je sve ok
Sta se tice ureaplasme ja sam je imala na pocetku pa sam pila antibiotik s kojim sam ju se rijesila eee onda smo ja i muz bili malo hmm hmmm i evo nje opet se vratila sada sam imala turu sumameda nalaz je pokazao da u urinu ima malo bakterija ali tek sljedeci tjedan cu vidjet dali je sve cisto takoo daaa partner ce vam je sigurno vratiti i to ide u takav krug u nedogled... Mi je mozemo izljeciti ali ako se partner ne liječi uzalud nam.... Jao jesam se raspisala....
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I da zaboravila sam napisat dobrodoslee nove curee
A i svima su buše prekrasnee 😊😊😊 nasi mali vragolančići rastu svakim danom sve više i višeee 🤗🤗🤗👏👏👏
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Teta90- bravo za pregled 😁
PlavaBorovnica- uhh nek si se riješila napasti 💪👏
Loda_vila- aj plizzz javi za komodu kakva je.. ❤
Rorry- super za pregled, pa to je prava cura već moja je na prošlim pregledu imala 157g ☺, oprosti znam da si napisala ali sam zaboravila u kojem si tjednu sad?
Šta se tiče spavanja oduvijek sam spavala na leđima nekako na pola, jedna ravno noga druga savijena u koljenu (ako ste skužile) odmah mi je ginekologica rekla da se navikavam spavati na lijevom boku tako da mi je sad to postalo rutina i blaženi jastuk puno mi pomaže kombiniram lijevi i desni bok al ako se u noći probudim na leđima ne stresiram...
Bokk cure ja danas fulll zaposlena hahha uzela si masu stvari za napravit, moram kolace peci sutra muzu za rođendan, tortu za doma, vecinu jutra sam u puli dok sam predala urin najprije u bolnicu pa na mikrobiologiju, mene danas zvala patronažna da bi došla u posjet sutra….. Je vas zvao tko? Onda imam pitanje dali koju od vas boli lijeva kost od "gospodične" mene vec neko vrijeme boli i bila sam rekla gin za to ali je rekla samo da cemo pratit…. Svaki put kaze da sam zatvorena pa pretpostavljam da je sve ok
Sta se tice ureaplasme ja sam je imala na pocetku pa sam pila antibiotik s kojim sam ju se rijesila eee onda smo ja i muz bili malo hmm hmmm i evo nje opet se vratila sada sam imala turu sumameda nalaz je pokazao da u urinu ima malo bakterija ali tek sljedeci tjedan cu vidjet dali je sve cisto takoo daaa partner ce vam je sigurno vratiti i to ide u takav krug u nedogled… Mi je mozemo izljeciti ali ako se partner ne liječi uzalud nam…. Jao jesam se raspisala….
Jaooo nemoj se forsirati ja sam se jučer baš narintala danas ležim kičma me rastura dole desno od trtice i tuče u nogu 😤 isto sam pekla kolač knedle što puta gore dole po stepenicama na 1. Kat iz dvorišta dok su pekli roštilj te daj ovo te ono ma užas veli mi dragi pa nisi normalna kaj si se mučila tolko nije neznam kakva fešta šta nije sestra ranije došla pa ti pomogla bio je malo ljut bez obzira šta je upoznavanje trebala je pomoć, a ja nisam znam da je bila uzbuđena šta će tata reć na dečka 😎 i htjela sam da sve bude kako treba..
Teta90 super za pregled
PlavaBorovnica super sto si je se rjesila ☺️
Tea686 lijepa busica
Anđeo i sto je tata na kraju rekao?
Ja sam danas cistila frizider i umorila se kao da sam polje krumpira zasadila 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji