Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    09. Lipanj 2018. 17:51

Cure divne su vam bušice!! 
    Imam jedno pitanje za iskusne mame: jel prakticnije uzet kinderbet kojem se spusta jedna stranica ili ne? Sad mi je frendica skrenula paznju.. one kindice koje sam gledala u ikei ni jednom se ne spusta bocna strana 😓 a veli mi frendica da ce mi bit problem spustat i dizat malu kad krene spavat na najnizoj razini u kibderbetu...

Schinin

Garavusa ovo je principijelno idealna kombinacija, jer I manjak vor D moze biti uzrok grceva, njega nisam navela jer ga ne bi trebalo na svoju ruku uzimati, jer ako nema manjka onda pravi vise stete neg korististi. Ali ovdje je kolicina toliko niska da ne moze nista poremetiti.
    Za psa se ne brini, bude sve to dobro, sigurna sam. Nas je bio “neobuzdani teenager” kad sam rodila ali prema njoj je uvijek bio uvijek njezan... kad ga ja vodim na uzici vuce ko mamen, svaki put mislim da ce mi iscasit rame a kad je ona sa mnom u kolicima bila isao je u korak sa kolicima.... sad ha ona vodi na uzici, samo da ti ilustriram razliku njih: in ima 50tak kg ona 10,5... I on ide polako, ona ga vodi, on je slusa....

• LaFemme

Curke super su vam trbusi. 😊
    Baby.k mi se pratimo i u tjednima i pregledima. Moj pregled je isto 3.7. Nikako ga docekati 😊

Schinin
    09. Lipanj 2018. 17:54

Looda_vila

Imam jedno pitanje za iskusne mame: jel prakticnije uzet kinderbet kojem se spusta jedna stranica ili ne? Sad mi je frendica skrenula paznju.. one kindice koje sam gledala u ikei ni jednom se ne spusta bocna strana 😓 a veli mi frendica da ce mi bit problem spustat i dizat malu kad krene spavat na najnizoj razini u kibderbetu…

Kolegica ti ima pravo... mi smo tek sad presli na najnizu razinu, ali kod naseg sklonis prednju stranu I namontiras kao polu-ogradicu pa postane od krevetica toddler-bed....

Baby.k
    09. Lipanj 2018. 18:00

LaFemme

Curke super su vam trbusi. 😊
    Baby.k mi se pratimo i u tjednima i pregledima. Moj pregled je isto 3.7. Nikako ga docekati 😊

Joj znam, s obzirom da nam je zadnji pregled bio 17.5. čitava vječnost. I još me je uplašio s tim da bebač ima vodenu cistu na mozgu, pa sam jako nestrpljiva da vidim što je s tim, ali nadam se najboljem.
    Nabaci fotku za puni tjedan😊

Looda_vila
    09. Lipanj 2018. 18:18

Schinin

Looda_vila

Imam jedno pitanje za iskusne mame: jel prakticnije uzet kinderbet kojem se spusta jedna stranica ili ne? Sad mi je frendica skrenula paznju.. one kindice koje sam gledala u ikei ni jednom se ne spusta bocna strana 😓 a veli mi frendica da ce mi bit problem spustat i dizat malu kad krene spavat na najnizoj razini u kibderbetu…

Kolegica ti ima pravo… mi smo tek sad presli na najnizu razinu, ali kod naseg sklonis prednju stranu I namontiras kao polu-ogradicu pa postane od krevetica toddler-bed….

E da, vidjela sam i tu opciju. Jel dovoljna visina te polu-ograde? Mislim, dal se mala moze popest preko i odsetat? :D

Nina ❤
    09. Lipanj 2018. 19:02

Looda_vila

Definitivno stranica koja se spusta. Kad dijete pocne spavat na najnizoj razini tesko ga je staviti unutra kad zaspi, pogotovo nama cca 160 cm 🤣

09. Lipanj 2018. 19:28

Nina ❤

Looda_vila

Definitivno stranica koja se spusta. Kad dijete pocne spavat na najnizoj razini tesko ga je staviti unutra kad zaspi, pogotovo nama cca 160 cm 🤣

Mi smo sad uzeli ovaj next to me krevetic jer nemamo mjesta u sobi. Do proljeca dok sredimo djecju ce biti dobar…

To sam si i ja odlucila.uzet sad za 3. bebu, cini mi se skroz prakticno 

Schinin
    09. Lipanj 2018. 19:42

Mi imamo ovaj, ne znam jel se na drugih slici vidi ta polu-ograda...
    Looda_vila naravno da odseta, ali ovaj moj majmuncic izadje iz krevetica, tak da mi je svejedno 😂 svakim danom mi je sve samostalnija 🤭

Schinin
    09. Lipanj 2018. 19:49

Bili smo uzeli i ovo, ovo je bilo za nase spavace a krevetic je bio za njene sobe... I u ovaj sad ulazi I izlazi kak hoce, ali sad je planiran da Nicholas ide u njega pa poslije dobije pravi krevet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI