Isssa cestitke na ulasku u trece tromesjecje ja za par dana ulazim al jos nemam neki osjecaj da je za 3 mj gotovo, u prvoj t mi je sve nekako drugacije bilo 🙄
Ja jos nista nisam pocela pripremati, od malog sam svu robicu podjelila, ostavila sam ono neutralno za prvih mjesec do dva, pa kad saznamo spol cemo dalje kupovati i pripremati se, velike stvari imamo, treba samo oprati kolica i tako to ... A tamo pred kraj cu kupovat dude i te sitnice i naravno pomalo pripremati torbu za rodilište 🙂
Isssa, cestitam na ulasku u 3. tromjesecje! :) Pa vi ste vec skoro spremni! Koliko si kolicinski pripremila robice?
Sve kaj sam dobila 😀, veličina 50-56 cca 15 bodya, 2 trenirke, 5 majica dugih rukava, 12 hlačica, par pidžama, puno čarapica, 15 tetra pelena, slinčeki, 3 štramplica, šlapice, 3 jaknice, 5 kapica, par majčica kratkih rukava, mislim da sam sve nabrojala, uglavnom svega po malo, imam još hrpu svega veličine 62-68 ali to nisam ništa pripremala. Pidžama još moram kupiti i majica dugih rukava možda 🙈, nisam pametna uopće
Teta90, da prvo dijete :) ma gledala sam na netu, ali sam mislila ako je netko ipak malo inovativniji sto se hrane tice :)
Justme123 i inače imam niži tlak, tako da me je iznenadilo kako sam na početku trudnoće imala super tlak 120/70 pa čak i 120/80. Zadnjih dana mi je tlak na mojih uobičajenih 100/50 ili 90/60, otkucaji srca su mi ok, ali sad to itekako osjetim. Rekli su mi da malo više odmaram, pijem dosta tekućine i držim nogice na povišenom. Nadam se da ćeš i ti uskoro srediti svoje grčeve u nogama. Meni od svega tako ravnoga oduvijek budu noge koma, pogotovo starke ili balerinke jer su ravne.
Teta90 hvala ti !
i ja imam tlak 60/90, mislim da nemam bh, ali imam cesto grceve od kojih se isprepadam ali ispadnu nakraju povezani s wc-om....a oticanje nisam uopce skuzila dok nisam stala na vagu +2od jucer, a nisam ne znam sto jela...po meni to moze bit samo voda a i noge su mi "teske"...pokusavam se ne zamarat s kg ali ne ide mi ovo danas me bacilo u ocaj.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
*tlak 90/60 i da ne zaboravim dobrodosle curke.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Čestitam na ulasku u 3. tromjesjecje :D
Ja sam u utorak na pola :) I dalje mi sve dosta sporo prolazi ali kad pogledam unazad ne mogu vjerovati da je vec 4 i po mjeseca proslo od plusica na testu hehe. Dozivljaj vremena je cudna stvar :P
Sto se tice kila, u manje od mjesec dana sam dobila 2 kg, noge mi ne oticu jos ali zato mi je trbuh naglo počeo bubriti a beba udara sve jace. I beba ima smijesnu foru da lupa lupa i lupa i onda kad tata stavi ruku onda vise nece haha :)
Sto se tice kila, u manje od mjesec dana sam dobila 2 kg, noge mi ne oticu jos ali zato mi je trbuh naglo počeo bubriti a beba udara sve jace. I beba ima smijesnu foru da lupa lupa i lupa i onda kad tata stavi ruku onda vise nece haha :)
Da da haha tako i moj! Već tjedan dana lupa i čim on stavi ruku on se smiri. 😂 reko vidi se koga više voli. Mamin sin. 😂 kaže on to je zato što se mene boji pa se smiri, reko da da.
Da da haha tako i moj! Već tjedan dana lupa i čim on stavi ruku on se smiri. 😂 reko vidi se koga više voli. Mamin sin. 😂 kaže on to je zato što se mene boji pa se smiri, reko da da.
Moj muz onako nadureno kaze da se vec vidi na koga je - na mamu jer vec zajebava haha
Sortiraj odgovore
Najstariji