Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rorry
    09. Lipanj 2018. 09:35

Pozdrav cure,  ja vas povremeno citam,  obicno da me smiri kad se zabrinem :).  U 26.sam tjednu trudnoce i vidim da decki vode pa da se predbiljezim u tim curica,  termin mi je 18.9. :)
    Vidim da spominjete BH kontakcije,  ja ih osjetim od 16.tjedna, magnezij mi nista ne pomaze,  sad sam se vec pomalo navikla na njih,  samo mi je bitno da se ne otvaram.  
    Ja sam dobila i super dijagnozu gestacijskog dijabetesa pa  ako koja od vas ima kakvih dobrih recepata,  molim vas podijelite jer ne znam vise sto bih jela!  :) 

petrapp2605
    09. Lipanj 2018. 09:56

Dobro jutro! 
    Zadnjih par dana vam slabo stignem pisati, ali uspijem sve pročitati. Meni je jako pao tlak i već par dana se borim s njim. 
    Budući da mi je muž doma danas, pomoći će mi oko ručka (ispeći ćemo pile i mlince) i čišćenja jer sam ja blago rečeno kao pijana. 
    Justme123 balerinke ti samo otežavaju problem grčeveva u nogama zato što su ravne i taj položaj tako i onako ne odgovara nogama, pogotovo ako puno hodaš u njima, tako da probaj nositi nešto sa blagom potpeticom pa makar to bile natikače, kroz par dana će ti vrlo vjerojatno biti lakše.

joNNa
    09. Lipanj 2018. 10:07

Jutro cure!,Ja sam isto imala te bh kontrakcije s tim da nisam inala pojma za njih do sada. Osjecaj je neobican onako, trbuh se skupi kao kad idem kakati 😀prosto receno. Nije cesto i uglavno u krevetu predvecer u opustenom stanju i srce zna preskakati tu i tamo kako kad nekad vise nekad manje. Sad cu malo vise obratiti pozornost i pitati to svoju primalju. 

09. Lipanj 2018. 10:27

Looda_vila, daaa, vidjela sam da su se sve proljetnice izredale, a vec su krenule i ljetnice 
    Steta sto vam je propao put, valjda ce biti uskoro nova prilika :)
    Rorry, dobrodosla :) Ti je ovo prvo dijete? Za GD neznam, jesi pogledala jelovnike za 1700kcal, ima ih nekoliko na internetu pa mozda pokupis kakvu ideju ;)
    Petrapp, nadam se da ce problemi s tlakom brzo proci 

Dija85
    09. Lipanj 2018. 10:50

Rorry dobrodošla! 
    Ja još uvijek sjedim vani i pijem kavu, kod nas je baš lijepo zahladilo. Za ručak imam od jučer pa neću kuhati, dragi danas radi drugu pa nemam ništa u planu za popodne. Možda odem do svojih na kavu. 
    Uživajte! 😚

09. Lipanj 2018. 10:52

Kalanhoja ma naravno da oticu, di bi mene to zaobislo hahah, pogotovo na kraju dana kad izujem cipele pa vidim na sta mi noge lice...mislim da cu probati tu Mustelinu kremicu koju ti imas.
    Petrapp nisam znala to za balerinke, inace od kolekcije obuce za posao imam ili 7+cm petu ili balerinke, ici cu nabavit nesto onda umjerenije jer u ovim visokima me tek grcevi ubijaju radi polozaja listova...iskreno najradije bi bosa bila 
    A sto se tlaka tice, tu te kuzim, meni je normalan 90/60 i pocetkom trudnoce je znao i past jos pa sam morala lec (ili sjest u uredu). Obicno mi se uvijek nasao netko blizu da ga digne pa nije dugo trajalo 😄😄  Koliki je tebi sad, a inace?

Baby.nb1
    09. Lipanj 2018. 10:56

Pozdrav curke! Mi jos kavu na balkonu pijuckamo, muz radi, pa cemo se bacit na ciscenje da iskoristim danas kad je manje vruce. 
    Da, proljetnice su sve gotove. Bas me neka sentimentala uhvatila dok sam citala. Kad pogledas od onih prvih postova di se jos raspravlja o plusicima na testovima I prvim pregledima I sad sve s bebicama u rukama. Pa zamislite, mi se niti ne poznajemo, a vjerovatno jedna od najvecih I najvaznijih perioda u zivotu prozivljavamo skupa. ❤ 
    P.s. a jesam placipi... u zadnje vrijeme, to je strasno. 13. sam kod endokrinologa pa ce valjda obuzdat malo ove hormone 😂😂😂
    Sibnem kasnije slikicu, danas nam je punih 24.t

url=https://lilypie.com]

09. Lipanj 2018. 11:20

Baby.nb1

Pozdrav curke! Mi jos kavu na balkonu pijuckamo, muz radi, pa cemo se bacit na ciscenje da iskoristim danas kad je manje vruce.
    Da, proljetnice su sve gotove. Bas me neka sentimentala uhvatila dok sam citala. Kad pogledas od onih prvih postova di se jos raspravlja o plusicima na testovima I prvim pregledima I sad sve s bebicama u rukama. Pa zamislite, mi se niti ne poznajemo, a vjerovatno jedna od najvecih I najvaznijih perioda u zivotu prozivljavamo skupa. ❤
    P.s. a jesam placipi… u zadnje vrijeme, to je strasno. 13. sam kod endokrinologa pa ce valjda obuzdat malo ove hormone 😂😂😂
    Sibnem kasnije slikicu, danas nam je punih 24.t

Hahahahhahaja to ti nece endokrinolog rijesit, moja mala je imala priredbu u vrticu prije koji tjedan i ja sam plakala cijelo vrijeme, a najvise kad su se oprastali od predskolaca (sto moje dijete NIJE!!) i bit ce u vrticu jos 2 godine do polaska u skolu, osim toga mladi ce mi tamo ici (sad je u jaslicama), ali suze me nisu zaobisle.

Isssa
    09. Lipanj 2018. 12:32

Bojić cure 😀
    Eto i meni se te kontrakcije događaju kak vi opisujete ali ja sam mislila da se to mališan okreće 😂 ko će ga znati 😀
    Sad idemo na pričest tako da tamo papamo, kasnije popodne imamo goste doma, uglavnom dan za druženje 😀
    Eto zakoračila sam u treće tromjesečje 😀, proletilo mi vrijeme 😀, još samo malo i eto nam mališana 😍, jučer sam oprala svu robicu, ispeglala i vakumirala pa neka čeka maloga sve spremno, užasno teško mi je bilo peglati stojećki a sjedeći neznam 🙈, uranila sam sa robicom malo😊  ali nema veze 😀
    Sutra idemo kupiti još koju piđamicu i to bi bilo to od odjeće za prva 2 mjeseca 😀
    Ostalo nam je još kupiti kinderbet, babyfone, dude i kolica i to je to 😀, možemo spremni čekati malca 👶

09. Lipanj 2018. 13:01

Isssa, cestitam na ulasku u 3. tromjesecje! :) Pa vi ste vec skoro spremni! Koliko si kolicinski pripremila robice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.