Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2018. 13:41

Nina, Dija lijepo rastu busice 😊
    Ail cestitam na curici! Ti isto imas vec curicu i decka, jel tako?
    Anđeo ako i objavis s krivim, kad promijenis u potpisu na profilu ce ti se promijeniti i gdje god si komentirala (znaci ak umjesto pseudo HTMLa kopiras neki drugi i vidis da ne valja, promijenis kod u potpisu i automatski ti bude ticker kak spada di god si pisala)..valjda si uspjela skuzit kaj pokusavam rec hahaha
    PlavaBorovnica ja cu muzu prepustit kuhanje danas, on ce ionako prije doci doma, a trenutno jedem cezar salatu iz goodfooda za gablec i ukusna mi je

Ail
    08. Lipanj 2018. 14:20

Justme123

Nina, Dija lijepo rastu busice 😊
    Ail cestitam na curici! Ti isto imas vec curicu i decka, jel tako?
    Anđeoako i objavis s krivim, kad promijenis u potpisu na profilu ce ti se promijeniti i gdje god si komentirala (znaci ak umjesto pseudo HTMLa kopiras neki drugi i vidis da ne valja, promijenis kod u potpisu i automatski ti bude ticker kak spada di god si pisala)..valjda si uspjela skuzit kaj pokusavam rec hahaha
    PlavaBorovnica ja cu muzu prepustit kuhanje danas, on ce ionako prije doci doma, a trenutno jedem cezar salatu iz goodfooda za gablec i ukusna mi je

Imamo 2 deckica doma, tako da ce nam sad sve biti novo 😊

Nina ❤
    08. Lipanj 2018. 14:51

Ail i christyy bravo za preglede! 😘
    Dija busica je predivna! 😘

• Anđeo_
    08. Lipanj 2018. 15:02

Justme- skužila sam hvala ti na trudu 😁
    Ail- bravo za pregled i čestitke na curici... Jel se meni to čini ili se curice popravljaju ma uskoro ćemo mi i stići dečke 💪
    Svekyca- ja se već par dana spremam kupit lubenicu i nikako 🙄 sve nesto odgađam nezz ni ja zasto pa mozda nije dobra pa sad mi nije mm doma da ide samnom u ducan da je ne nosim i tako eeee bome sutra kupujem makar sjekire padale 😂
    Bušice su vam baš lijepe ❤, tatu nisam vidla 2 tjedna i neki dan se vidimo i kaže on meni ahhh više se nemozes provuć da si se udebljala 😂😂 sad se baš vidi 😍😍

Dija85
    08. Lipanj 2018. 15:59

Nina ❤

Aili christyy bravo za preglede! 😘
    Dija busica je predivna! 😘

Hvala 😙

Nas_bebac
    08. Lipanj 2018. 16:05

Dan curee 😁
    Cestitke svima na punim tjednima buse su prekrasne 
    I na pregledima 😊😊 
    Jaooo i ja bih lubeniceee sadaaaaa 
    Jaaa se danas poigrala s ručkom 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Schinin
    08. Lipanj 2018. 16:11

Evo i nas na puno tjedan 😊
    Busice su svakoj posebno divne 😍 
    Bravo za preglede i Ail cestitke na curici
    Mene je zelja za lubenicom vec prosla, sve me drzi samo par dana 🤔 u momentu sam luda za cherry paradajzicima (upravo ih jedem 😋)

• Anđeo_
    08. Lipanj 2018. 17:13

Nas_bebac- njam njam to izgleda baaaaš fino 👌
    Meni stigla domaća govedina pa sam 2 sata to trančirala malo u šnicle, malo za gulaš malo za juhu.. koda sam si ja birala komade mesa prekrasno je.. za ručak nisam još ništa radila jela sam doručak pa si namazala na dvopek sira pa trešnje veliiike mesnat hruskaju pod zubima njaam, sad Imam u planu neki smoothie 😍 samo nezz šta bi ubacila 😆😏, dragi dolazi oko 8 s posla pa ću do tad nešto skemijati al nezz ni sama šta...
    E jesam ga oduljila, šta ste vi danas kuhale?

Jelennnna
    08. Lipanj 2018. 17:16

Pozzz klokanice, trbusi su va medeni. 
    Mi smo isto jutros bili na pregledu. Bebach super napreduje. 
    Kod mene je isto manija za lubenicom. Sramota me iti govorit koliko je dnevno pojedem. Top spiza zadnjih dana su mi tikvice, šalša, lubenice i sladoled. No lubenice debelo na prvom mistu.

08. Lipanj 2018. 18:04

Looda_vila, bila je dr. Podobnik, ravnateljica Podobnik (njena mama), glavna sestra i par primalja koje su nas vodile u obilazak. Nisu svi dosli u isto vrijeme pa su sestre radile par tura. Na pocetku su objasnili ukratko o proceduri i pitali nas otkud smo, kako bi dosli, za kakav porod smo. Buduci da je meni specificna situacija, i oni su mi rekli da bi me u slucaju prirodnog poroda (koji zelim) inducirali par tjedana ranije, treba doci na prvi pregled oko 36tt, pa dalje po dogovoru. Radaona izgleda jako lijepo, stol me odusevio, ide u 10ak polozaja, a nijedan nije strogo lezeci sto mi se svidja :) Moramo vidjeti financijski i organizacijski kako bi bili u zg zadnjih mjesec dana jer mi se neda putovati svakih par dana, ali prvi dojam je super :)
    Dija, super je trbuscic, lijepo napredujete :) I meni je pregled u ponedjeljak, jedva cekam! Javljamo novosti :)
    PlavaBorovnica, mi smo danas bili na ribi kod mojih, ali stvarno nemam ideja sto kuhati po ovoj vrucini. Kad je muz u zg napravim si samo neku salatu, a inace skuham gulas ili manestru, pastu s necim, rizoto,..
    Ail, bravo za napredak :)
    JelenaM, bravo i vama za pregled! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.