Nina, Dija lijepo rastu busice 😊
Ail cestitam na curici! Ti isto imas vec curicu i decka, jel tako?
Anđeo ako i objavis s krivim, kad promijenis u potpisu na profilu ce ti se promijeniti i gdje god si komentirala (znaci ak umjesto pseudo HTMLa kopiras neki drugi i vidis da ne valja, promijenis kod u potpisu i automatski ti bude ticker kak spada di god si pisala)..valjda si uspjela skuzit kaj pokusavam rec hahaha
PlavaBorovnica ja cu muzu prepustit kuhanje danas, on ce ionako prije doci doma, a trenutno jedem cezar salatu iz goodfooda za gablec i ukusna mi je
Nina, Dija lijepo rastu busice 😊
Ail cestitam na curici! Ti isto imas vec curicu i decka, jel tako?
Anđeoako i objavis s krivim, kad promijenis u potpisu na profilu ce ti se promijeniti i gdje god si komentirala (znaci ak umjesto pseudo HTMLa kopiras neki drugi i vidis da ne valja, promijenis kod u potpisu i automatski ti bude ticker kak spada di god si pisala)..valjda si uspjela skuzit kaj pokusavam rec hahaha
PlavaBorovnica ja cu muzu prepustit kuhanje danas, on ce ionako prije doci doma, a trenutno jedem cezar salatu iz goodfooda za gablec i ukusna mi je
Imamo 2 deckica doma, tako da ce nam sad sve biti novo 😊
Justme- skužila sam hvala ti na trudu 😁
Ail- bravo za pregled i čestitke na curici... Jel se meni to čini ili se curice popravljaju ma uskoro ćemo mi i stići dečke 💪
Svekyca- ja se već par dana spremam kupit lubenicu i nikako 🙄 sve nesto odgađam nezz ni ja zasto pa mozda nije dobra pa sad mi nije mm doma da ide samnom u ducan da je ne nosim i tako eeee bome sutra kupujem makar sjekire padale 😂
Bušice su vam baš lijepe ❤, tatu nisam vidla 2 tjedna i neki dan se vidimo i kaže on meni ahhh više se nemozes provuć da si se udebljala 😂😂 sad se baš vidi 😍😍
Dan curee 😁
Cestitke svima na punim tjednima buse su prekrasne
I na pregledima 😊😊
Jaooo i ja bih lubeniceee sadaaaaa
Jaaa se danas poigrala s ručkom 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Evo i nas na puno tjedan 😊
Busice su svakoj posebno divne 😍
Bravo za preglede i Ail cestitke na curici
Mene je zelja za lubenicom vec prosla, sve me drzi samo par dana 🤔 u momentu sam luda za cherry paradajzicima (upravo ih jedem 😋)
Nas_bebac- njam njam to izgleda baaaaš fino 👌
Meni stigla domaća govedina pa sam 2 sata to trančirala malo u šnicle, malo za gulaš malo za juhu.. koda sam si ja birala komade mesa prekrasno je.. za ručak nisam još ništa radila jela sam doručak pa si namazala na dvopek sira pa trešnje veliiike mesnat hruskaju pod zubima njaam, sad Imam u planu neki smoothie 😍 samo nezz šta bi ubacila 😆😏, dragi dolazi oko 8 s posla pa ću do tad nešto skemijati al nezz ni sama šta...
E jesam ga oduljila, šta ste vi danas kuhale?
Pozzz klokanice, trbusi su va medeni.
Mi smo isto jutros bili na pregledu. Bebach super napreduje.
Kod mene je isto manija za lubenicom. Sramota me iti govorit koliko je dnevno pojedem. Top spiza zadnjih dana su mi tikvice, šalša, lubenice i sladoled. No lubenice debelo na prvom mistu.
Looda_vila, bila je dr. Podobnik, ravnateljica Podobnik (njena mama), glavna sestra i par primalja koje su nas vodile u obilazak. Nisu svi dosli u isto vrijeme pa su sestre radile par tura. Na pocetku su objasnili ukratko o proceduri i pitali nas otkud smo, kako bi dosli, za kakav porod smo. Buduci da je meni specificna situacija, i oni su mi rekli da bi me u slucaju prirodnog poroda (koji zelim) inducirali par tjedana ranije, treba doci na prvi pregled oko 36tt, pa dalje po dogovoru. Radaona izgleda jako lijepo, stol me odusevio, ide u 10ak polozaja, a nijedan nije strogo lezeci sto mi se svidja :) Moramo vidjeti financijski i organizacijski kako bi bili u zg zadnjih mjesec dana jer mi se neda putovati svakih par dana, ali prvi dojam je super :)
Dija, super je trbuscic, lijepo napredujete :) I meni je pregled u ponedjeljak, jedva cekam! Javljamo novosti :)
PlavaBorovnica, mi smo danas bili na ribi kod mojih, ali stvarno nemam ideja sto kuhati po ovoj vrucini. Kad je muz u zg napravim si samo neku salatu, a inace skuham gulas ili manestru, pastu s necim, rizoto,..
Ail, bravo za napredak :)
JelenaM, bravo i vama za pregled! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji